Financial Administrative Professional (19 y. experience)

CV gegevens

 • Plaats: Amsterdam
 • Laatste update CV: 16-04-2020
 • Branche: Financieel en Accountancy, Administratief en Secretarieel
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: Meer dan 10 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract
 • Rijbewijs: Ja
 • Leeftijd: 62 (15-08-1958)
 • Link naar dit CV
 • CV's in je mailbox?

Opleiding

Atheneum-B, Effectief Debiteurenbeheer

Gewenste functie

Financieel Administratief werk, Office Management

Persoonlijke motivatie

Hierbij wil ik mijn interesse kenbaar maken voor vacatures in de de functies van ‘Financieël Administratief Medewerker' en 'Office Management'.

Bij mijn laatste werkgever heb ik gedurende bijna 19 jaar kennis en ervaring opgedaan met financiële administratie ‘in ruime zin’ en heb daarbij veelvuldig contact met verschillende accountant-bureaus onderhouden in Amsterdam maar ook bijvoorbeeld met accountants in Duitsland (Berlijn) en Frankrijk (Parijs)).
Bovendien was ik verantwoordelijk voor de project- en algemene administratie die uiteraard samenhingen met de financiële administratie.
(Uitgebreider heb ik mijn werkzaamheden en vaardigheden omschreven in mijn CV. )
De jaarrekeningen van genoemde werkgever werden door mij voorbereid en onderbouwd in nauwe samenwerking met de accountants in de diverse landen.
Uiteraard werd de uiteindelijke, gecontroleerde, jaarrekening door het verantwoordelijke (Nederlandse) accountantsbedrijf opgemaakt.

De inhoud van mijn voorgenoemde werkzaamheden, de werkomgeving (zakelijke dienstverlening) en werksfeer (met jonge net afgestudeerde collega’s) heb ik altijd erg prettig gevonden.
Volgens laatste collega's ben ik loyaal en flexibel; ik heb geen 9 tot 5 mentaliteit (mijn voormalige functie vereiste bv. overwerk op onregelmatige tijden).
Vrijetijdsbestedingen: fietsen, wandelen, lezen, cinema, mediteren (yoga), koken en uit eten gaan.

Ik zou het bijzonder op prijs stellen om de mogelijkheden van uw vacature in een persoonlijk gesprek te bespreken en toe te lichten !
Stuur mij een e-mail wanneer een soortgelijke CV geplaatst wordt

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke CV geplaatst wordt op AmsterdamVacatureBank.nl.

Laatste 5 gerelateerde CV's Hieronder vindt u de laatste 5 gerelateerde CV's.
 • Planner Productie en Logistiek

  Laatste update CV: 13-10-2020
  Plaats: Amsterdam Zuidoost, Noord-Holland
  Werkniveau: MBO
  Dienstverband: Thuiswerk, Vast contract

   Ik ben een man die altijd zijn uiterste best zal doen om een doel te bereiken, waarbij ik wel de beschikbare mensen, middelen en kosten zal bijsturen indien nodig. Kwaliteit en nauwkeurigheid staan bij mij hoog in het vaandel. Ik zoek een functie als productie/demand planner in een klein/midden-groot productie bedrijf waar ik de ruimte heb om mijn kennis en vaardigheden te benutten. Bekijk het complete CV

 • Gedreven starter op zoek naar een part time uitdaging

  Laatste update CV: 27-09-2020
  Plaats: Amsterdam, Noord-Holland
  Werkniveau: HBO
  Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract, Thuiswerk, Bijbaan

  Ik ben 32 jaar en starter op de arbeidsmarkt. Om persoonlijke omstandigheden heb ik nog niet veel werkervaring, maar dat is absoluut geen belemmering, gezien ik best snel en graag leer en nieuwe kennis opdoe. Ik zoek naar een parttime functie met enige afwisseling voor maximaal 20 uur per week in Amsterdam. Ik heb veel affiniteit met de computer en werk dan ook graag met dit hulpmiddel. Ik kan goed overweg met... Bekijk het complete CV

 • Accountmanager - Acquisiteur - Adviseur financiĆ«le diensten- Pensioenadviseur

  Laatste update CV: 21-09-2020
  Plaats: Bussum, Noord-Holland
  Werkniveau: HBO
  Dienstverband: Freelance, Tijdelijk contract, Detachering/Interim, Vast contract, Thuiswerk

  Door fusie werkgever mijn buitendienstbaan als accountmanager/adviseur collectief pensioen verloren. Ik ben energieke, enthousiaste doorzetter met oog voor detail. Ik werk klant- en resultaatgericht en doe er alles aan om voor alle stakeholders de beste resultaten te behalen. Van tevreden klanten krijg ik energie. Doordat ik makkelijk communiceer en oplossingsgericht werk, durf ik iedere uitdaging aan. Ik sta... Bekijk het complete CV

 • Contract Administrator looking for new opportunities around the Amsterdam area.

  Laatste update CV: 17-09-2020
  Plaats: Haarlem, Noord-Holland
  Werkniveau: Universitair
  Dienstverband: Vast contract

   American expat currently living around the Amsterdam area seeking new opportunity in commercial world. Most recently worked on a major aviation project in the Netherlands as a contract administrator. I have a background in contract administration but also am experienced in general administrative work. Open to all opportunities and am available to start immediately. Will require no visa sponsorship now or in the... Bekijk het complete CV

 • Professional Executive Assistant

  Laatste update CV: 12-09-2020
  Plaats: Buitenland, Buitenland
  Werkniveau: Universitair
  Dienstverband: Vast contract

  To whom it may concern, I recently saw the job opportunity from LinkedIn. Therefore, I would like to apply for this mentioned job. My first professional experience as temporary trade assistant at the Embassy of Belgium has taught me some of the requirements needed in this job. At this job, I was selected as a team member while I was still finishing my bachelor thesis in my university while the other applicants... Bekijk het complete CV

AmsterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Amsterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Amsterdam? Op de AmsterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AmsterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank