Bouwkundig Architect

CV gegevens

 • Plaats: Amsterdam
 • Laatste update CV: 01-01-2020
 • Branche: Bouw en Civiel
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: Meer dan 10 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract
 • Rijbewijs: Ja
 • Leeftijd: 48 (16-02-1971)
 • Link naar dit CV
 • CV's in je mailbox?

Opleiding

bachelor

Gewenste functie

opzichter-bouwkunde-tekenaar

Persoonlijke motivatie

 Geachte heer/mevrouw

Hieronder vindt u een korte informatie over mij.

Ik ben een architect / bouwkunde uit Amsterdam. Tot voor kort werkte ik als fulltime architect / bouwkunde / coördinator bij Construction BV in Amsterdam.

Ik ben drie jaar geleden naar Nederland verhuizen, waar ik drie jaar in kantoor- en woondecoratie heb gewerkt. Construction B.V. bedrijfsinterieurontwerp en architecturaal detailproject, materiaal- en service-inkoop, applicatie-tracking, applicatiecontrole, voortgangsbetaling, opdrachtacceptatie, zoals ik taken op me nam.

Ik heb een groot deel van mijn professionele leven in Turkije doorgebracht. Ik heb aan veel bouwprojecten gewerkt in Turkije en in het buitenland. Qua structuur en architecturale kwaliteit was het een ervaring die ik heb genoten in Turkije.

Ik vele jaren heb gewerkt bij Architecture Engineering Construction Company die een projectmanagement bedrijf is (ik kan een portfolio presenteren) en uiteindelijk als Building Audit Controller.

Vanaf het begin van het beroep tot heden heb ik met succes in veel verschillende functies gewerkt, van het niveau van projecttekeningtechnicus tot de functie van vice general directeur.

Ik geloof dat we goed werk kunnen leveren met u en uw oplossingspartners door mijn ervaring te delen.

De inhoud van de vacature is vooral aantrekkelijk voor mij, omdat de werken in de projecten die ik in het verleden heb gerealiseerd precies samenvallen. Ik denk dat deze vacature een bereik heeft dat ik gemakkelijk aan kan.

Om me aan te passen aan de bedrijfscultuur waarmee ik zal werken en om een harmonieuze start te bieden, kan ik beginnen op een lagere positie dan mijn vroegere bedrijfspositie. Houd er rekening mee dat ik mogelijk beschikbaar ben voor assistentie en ondersteuning aan het begin of tijdens de proefperiode.

Ik zou willen zeggen dat ik op zoek moet naar een nieuwe baan omdat de eigenaar van het bedrijf waarmee ik werk het bedrijfssector heeft veranderd.

Ik heb uitgebreide ervaring in architectuur, sta open voor nieuwe ervaringen in de bouwomgeving en ben klaar om mijn ervaringen met mijn collega's te delen.

Ik denk dat ik zeker een nieuw perspectief aan je team zal toevoegen en oplossingen zal ontwikkelen op basis van het onderwerp. Ik denk dat het delen van mijn professionele kennis met mijn collega's en het werken met teamgeest een van de belangrijkste componenten van succes is.

Over deze korte informatie zou ik elkaar graag persoonlijk ontmoeten.

Met vriendelijke groet
Stuur mij een e-mail wanneer een soortgelijke CV geplaatst wordt

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke CV geplaatst wordt op AmsterdamVacatureBank.nl.

Laatste 5 gerelateerde CV's Hieronder vindt u de laatste 5 gerelateerde CV's.
 • Stressbestendige en resultaatgerichte manager met leidinggevende ervaring.

  Laatste update CV: Vandaag
  Plaats: Alkmaar, Noord-Holland
  Werkniveau: HBO
  Dienstverband: Vast contract

   Ik zoek een uitdagende, leidinggevende baan in een dynamische markt die aansluit op mijn (commerciële) ambities op strategisch vlak en het gebied van duurzaamheid en innovatie. Ik vind het belangrijk om mensen te motiveren en wil ik graag een inspirator zijn voor anderen. Ik ben empathisch en sociaal en geef iedereen de aandacht die men verdient. Ik communiceer helder en duidelijk maar sta ook open voor de... Bekijk het complete CV

AmsterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Amsterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Amsterdam? Op de AmsterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AmsterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank