Sales man foodservice central europe

CV gegevens

 • Plaats: Zeewolde
 • Laatste update CV: 02-02-2019
 • Branche: Horeca en Recreatie, Marketing, Commercieel Verkoop
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: Meer dan 10 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract
 • Rijbewijs: Ja
 • Leeftijd: 54 (26-07-1964)
 • Link naar dit CV
 • CV's in je mailbox?

Opleiding

hbo

Gewenste functie

sales functie food foodservice food industrie

Persoonlijke motivatie

 Graag neem ik mijn 30 jaar foodservice / foodindustrie / retail sales ervaring mee om voor Uw organisatie een succes te zijn.

In de foodservice / retail en food industrie markt heb ik mijn sporen verdiend op groothandels gebied ( Hanos / Sligro / Bidfood / Maxxam / Service Bund / Transpourmet) maar ook op end users (key account) gebied (klanten als Unilever (privat label)/ Douwe Egberts (Vending cups) / Sodexo Central Europe / Selecta / La Place /Hello Fresh / HMS / SSP / Appetito / Marfo / Grolsch (privat label).
Daarnaast retail klanten als REWE, Edeka, Deen, Vomar, Marqt, C&C Metro, Kaufhof en Rullko.

De kracht van groei binnen een groothandel / key account zit in het acteren op alle nivo’s die bijdragen tot de beslissing en operationeel laten groeien van de business en samenwerking.
Als MT lid bij Coveris ben ik mede verantwoordelijk geweest voor het te voeren beleid en neem ik deze ervaring graag mee. Het team bouwen - uitbouwen en het beste eruit behalen om het beste resultaat te bereiken samen.

Als People manager coach ik het sales team maar ook de relatie met de klant. Naast de klant staan en samen een oplossing te vinden om een partnership op te bouwen en met gevolg een long term relation ship met meer handel.

Naast bestaande klanten uitbouwen is mijn passie ook het hunten, een deur openen en met de kracht van de USP’s en personlijkheid de klant overtuigen en winnen.

In mijn Gastronoom periode , Farm Frites periode en Huhtamaki periode ben ik werkzaam tevens geweest in de zorgmarkt. met klanten samen concepten inzetten in hun processen en de budgetten beheren.

Ben geen actie verkoper, maar een conceptverkoper, die meerwaarde vermarkt en niet alleen op prijs verkoopt maar met brand of privat label producten gaat voor de long term relationship met een klant.

In mijn werkervaring heb ik als manager een regio (Benelux en DACH) opgezet en uitgebreid met een strategie en innovatie.

Wees creatief om te onderscheiden is mijn motto.

Graag werk ik met concepten en daarom zie ik in de samenwerking met U een perfecte match waar ik graag voor werken wil.

Ben planmatig. Bouw een strategie op en werk deze uit, samen met het team.( interne collega’s) Samen de input geven en als een eenheid uitvoeren. Als het een gezamenlijk plan is wordt het gedragen en uitgevoerd, daarbij de persoonlijke inbreng en kracht van de mensen gebruiken. Haal het beste uit de mensen.

Mensen enthousiasmeren doe ik graag, om het beste uit ze te halen. Mijn positieve instelling is aanstekelijk en werk aandrijvend. Naast het sales team is ook de goede interen communicatie met de interne organistatie van groot belang. Zonder deze is de sales moeilijk en het concept vermarkten bijna onmogelijk.
Wederzijds respect en informeren is hier een belangrijke grondslag voor.

Leidinggevende ervaring heb ik 6 jaar bij Farm Frites opgedaan en het laatste jaar bij Coveris.
Sales successen heb ik de afgelopen 30 jaren geboekt van regionale klanten tot europese key accounts
Op key account nivo heb ik vele tenders mogen doen en succesvol binnenhalen ( Selecta en Douwe Egberts met de Coveris vending cups in 2016).

Momenteel als sales manager (MT) lid bij Mediterra ben ik voor de sales ( intern en extern) verantwoordelijk evenals het beleid van het bedrijf.
Mijn klanten zijn de centraal europese groothandels en key accounts op het gebied van Italiaans food / Bouwen van partnership met de klanten ( op basis van JIT / service delivery) als concepten.

Daar ik tweetalig ben opgegroeid (Duitse moeder en Nederlandse vader) is de Duitse en Nederlandse taal voor mij moedertaal. De laatste 15 jaar heb ik voor internationale bedrijven gewerkt waar Engels de voertaal is en ook op klantnivo is Engels onderhandelingstaal geweest waardoor Engels goed is in woord en geschrift

Na 5 jaar op project – interim basis gewerkt te hebben zoek ik nu weer een vaste aanstelling voor lange tijd.

De punten in de profiel schets passen bij mij en graag zou ik deze met U in een persoonlijk gesprek willen bespreken .

Hoop U snel te spreken over deze top opportunity
Stuur mij een e-mail wanneer een soortgelijke CV geplaatst wordt

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke CV geplaatst wordt op AmsterdamVacatureBank.nl.

Laatste 5 gerelateerde CV's Hieronder vindt u de laatste 5 gerelateerde CV's.
 • Young Professional (MSc) op zoek naar uitdaging binnen Supply Chain FMCG

  Laatste update CV: Eergisteren
  Plaats: Utrecht, Utrecht
  Werkniveau: Universitair
  Dienstverband: Tijdelijk contract, Vast contract

   Ik ben op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de FMCG industrie voor een rol in de Supply Chain. Graag wil ik mij verder en breder ontwikkelen. Ik heb een Master Tech. & Op. Management succesvol afgerond, daarna 1,5jr als Productie Planner gewerkt. Hier veel kennis en ervaring opgedaan van Supply Chain. Daarna 0,5jr als Product Life Cycle Specialist gewerkt bij KraftHeinz (via detacheerder) als... Bekijk het complete CV

 • Op zoek naar werk!

  Laatste update CV: 16-06-2019
  Plaats: Amsterdam, Noord-Holland
  Werkniveau: HBO
  Dienstverband: Vast contract, Thuiswerk

  Try me, acties spreken luider dan woorden.                                                                                                           ... Bekijk het complete CV

 • Ervaren commercieel manager zoekt lijnfunctie in sales of general management

  Laatste update CV: 15-06-2019
  Plaats: Schagen, Noord-Holland
  Werkniveau: Universitair
  Dienstverband: Vast contract

  Ervaren Commercieel Manager met track record op het gebied van het succesvol aansturen van verkoopteams (-50 FTE) in een transformerende omgeving zoekt lijnfunctie in sales of general management Bekijk het complete CV

 • Flexibele schoonmaker (interieur)

  Laatste update CV: 05-06-2019
  Plaats: Amsterdam, Noord-Holland
  Werkniveau: LBO / VMBO
  Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract

   Ik heb veel ervaring als flexibel schoonmaker in Amsterdam en omgeving. Ik vind niets mooier dan een nette en schone werkomgeving, hierdoor weet ik precies hoe ik alles mooi schoon en opgeruimd netjes kan krijgen.  Hygiëne is voor mij erg belangrijk, ik werk daarom altijd zeer gestructureerd zodat ik geen enkel plekje over kan slaan tijdens het schoonmaken. Ik laat me niet afschrikken door vieze... Bekijk het complete CV

 • Expat - op zoek naar mijn volgende uitdaging

  Laatste update CV: 04-06-2019
  Plaats: Broek in Waterland, Noord-Holland
  Werkniveau: HBO
  Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract, Vrijwilliger, Bijbaan

  Motivatie? Well............ Ik heb met veel plezier als 'assistent producer' bij de vpro gewerkt - vele jaren. Begin 2017 werd ik (na het stoppen van radio6) boventallig gezien & na 17 jaar in dienst - ontslagen. Prima, vond ik toen, een tijd om iets anders te gaan doen - iets heel anders - waar dan ook. Dat is mij niet gelukt - om iets te vinden waar ik erg blij van word. Misschien bij U? Bekijk het complete CV

AmsterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Amsterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Amsterdam? Op de AmsterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AmsterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank