Sales man foodservice central europe

CV gegevens

 • Plaats: Zeewolde
 • Laatste update CV: 02-02-2019
 • Branche: Horeca en Recreatie, Marketing, Commercieel Verkoop
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: Meer dan 10 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract
 • Rijbewijs: Ja
 • Leeftijd: 54 (26-07-1964)
 • Link naar dit CV
 • CV's in je mailbox?

Opleiding

hbo

Gewenste functie

sales functie food foodservice food industrie

Persoonlijke motivatie

 Graag neem ik mijn 30 jaar foodservice / foodindustrie / retail sales ervaring mee om voor Uw organisatie een succes te zijn.

In de foodservice / retail en food industrie markt heb ik mijn sporen verdiend op groothandels gebied ( Hanos / Sligro / Bidfood / Maxxam / Service Bund / Transpourmet) maar ook op end users (key account) gebied (klanten als Unilever (privat label)/ Douwe Egberts (Vending cups) / Sodexo Central Europe / Selecta / La Place /Hello Fresh / HMS / SSP / Appetito / Marfo / Grolsch (privat label).
Daarnaast retail klanten als REWE, Edeka, Deen, Vomar, Marqt, C&C Metro, Kaufhof en Rullko.

De kracht van groei binnen een groothandel / key account zit in het acteren op alle nivo’s die bijdragen tot de beslissing en operationeel laten groeien van de business en samenwerking.
Als MT lid bij Coveris ben ik mede verantwoordelijk geweest voor het te voeren beleid en neem ik deze ervaring graag mee. Het team bouwen - uitbouwen en het beste eruit behalen om het beste resultaat te bereiken samen.

Als People manager coach ik het sales team maar ook de relatie met de klant. Naast de klant staan en samen een oplossing te vinden om een partnership op te bouwen en met gevolg een long term relation ship met meer handel.

Naast bestaande klanten uitbouwen is mijn passie ook het hunten, een deur openen en met de kracht van de USP’s en personlijkheid de klant overtuigen en winnen.

In mijn Gastronoom periode , Farm Frites periode en Huhtamaki periode ben ik werkzaam tevens geweest in de zorgmarkt. met klanten samen concepten inzetten in hun processen en de budgetten beheren.

Ben geen actie verkoper, maar een conceptverkoper, die meerwaarde vermarkt en niet alleen op prijs verkoopt maar met brand of privat label producten gaat voor de long term relationship met een klant.

In mijn werkervaring heb ik als manager een regio (Benelux en DACH) opgezet en uitgebreid met een strategie en innovatie.

Wees creatief om te onderscheiden is mijn motto.

Graag werk ik met concepten en daarom zie ik in de samenwerking met U een perfecte match waar ik graag voor werken wil.

Ben planmatig. Bouw een strategie op en werk deze uit, samen met het team.( interne collega’s) Samen de input geven en als een eenheid uitvoeren. Als het een gezamenlijk plan is wordt het gedragen en uitgevoerd, daarbij de persoonlijke inbreng en kracht van de mensen gebruiken. Haal het beste uit de mensen.

Mensen enthousiasmeren doe ik graag, om het beste uit ze te halen. Mijn positieve instelling is aanstekelijk en werk aandrijvend. Naast het sales team is ook de goede interen communicatie met de interne organistatie van groot belang. Zonder deze is de sales moeilijk en het concept vermarkten bijna onmogelijk.
Wederzijds respect en informeren is hier een belangrijke grondslag voor.

Leidinggevende ervaring heb ik 6 jaar bij Farm Frites opgedaan en het laatste jaar bij Coveris.
Sales successen heb ik de afgelopen 30 jaren geboekt van regionale klanten tot europese key accounts
Op key account nivo heb ik vele tenders mogen doen en succesvol binnenhalen ( Selecta en Douwe Egberts met de Coveris vending cups in 2016).

Momenteel als sales manager (MT) lid bij Mediterra ben ik voor de sales ( intern en extern) verantwoordelijk evenals het beleid van het bedrijf.
Mijn klanten zijn de centraal europese groothandels en key accounts op het gebied van Italiaans food / Bouwen van partnership met de klanten ( op basis van JIT / service delivery) als concepten.

Daar ik tweetalig ben opgegroeid (Duitse moeder en Nederlandse vader) is de Duitse en Nederlandse taal voor mij moedertaal. De laatste 15 jaar heb ik voor internationale bedrijven gewerkt waar Engels de voertaal is en ook op klantnivo is Engels onderhandelingstaal geweest waardoor Engels goed is in woord en geschrift

Na 5 jaar op project – interim basis gewerkt te hebben zoek ik nu weer een vaste aanstelling voor lange tijd.

De punten in de profiel schets passen bij mij en graag zou ik deze met U in een persoonlijk gesprek willen bespreken .

Hoop U snel te spreken over deze top opportunity
Stuur mij een e-mail wanneer een soortgelijke CV geplaatst wordt

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke CV geplaatst wordt op AmsterdamVacatureBank.nl.

Laatste 5 gerelateerde CV's Hieronder vindt u de laatste 5 gerelateerde CV's.
 • Commercieel gedreven manager zoekt uitdaging in de (online) media

  Laatste update CV: 12-02-2019
  Plaats: Castricum, Noord-Holland
  Werkniveau: HBO
  Dienstverband: Vast contract, Detachering/Interim, Tijdelijk contract, Freelance

   Commercieel gedreven manager zoekt nieuwe uitdaging in de wereld van online marketing, of media. Met veel ervaring op sales/acquisitie gebied en relatiebeheer ben ik de perfecte kandidaat ow uw sales & marketing resultaten en doeleinden in te vullen. Communicatief erg vaardig, out off the box denkend en altijd opzoek naar deals en nieuwe business modellen voor orgnisaties. Bekijk het complete CV

 • Ondernemer met een rode draad

  Laatste update CV: 09-02-2019
  Plaats: Amsterdam, Noord-Holland
  Werkniveau: HBO
  Dienstverband: Freelance, Tijdelijk contract, Vast contract

   Ik heb popconcerten georganiseerd, een cafebedrijf gerund en ben beroemd en berucht geweest als de zingende haringboer van het Parade Festival. De kern van het ondernemen bestaat er uit dat je de klant het probleem laat zien, aangeeft hoe jij dat probleem met en voor de klant gaat oplossen en tot slot de klant tot actie aanzet. Ik heb dit met succes gedaan met eigen bedrijven maar ook non-profit zoals op... Bekijk het complete CV

 • Chefkok en/of manager

  Laatste update CV: 08-02-2019
  Plaats: Amsterdam, Noord-Holland
  Werkniveau: HBO
  Dienstverband: Detachering/Interim, Tijdelijk contract, Freelance

   Een gepassioneerde en ervaren chefkok, ook inzetbaar als bedrijfsleider. Een people's manager, wereldwijde ervaring, stressbestendig, topfit, goed gehumeurd. Niet roker geen alcohol. Bekijk het complete CV

 • Electrical Engineer Manager - Planning, Production and Logistics

  Laatste update CV: 07-02-2019
  Plaats: Buitenland, Buitenland
  Werkniveau: LBO / VMBO
  Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract

   As an Engineering Professional, I have above 10 years of experience in Planning, Production management and Logistics Management for electrical products including Potential Transformers, MCBs, Solar Hybrid Inverters, HV and MV transmission Bus Bar Manufacturing and Battery Chagers for Solar Batteries.  I have also worked with Ecommerce companies for Category Management in Electrical Engineering Group to... Bekijk het complete CV

 • Een vrouw met een sociaal gedreven karakter die graag mensen ontmoet.

  Laatste update CV: 05-02-2019
  Plaats: Amstelveen, Noord-Holland
  Werkniveau: MBO
  Dienstverband: Vast contract

  Ik ben werkzoekende, naar een parttime baan 25 a,30 uur. Zowel in de ochtend en, avond uren beschikbaar. Met betrekkend tot de functie detailhandel, en, horecamedewerkerster.Mijn sterke kanten, zijn klantvriendelijk, klantgericht, zelfstandig, optimistisch en geduldig. Ik werk graag samen, met collega's. Bij het uitzetten, van de werkzaamheden, een initiatief nemer. Mijn werkzaamheden neem, ik serieus. Nadere... Bekijk het complete CV

AmsterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Amsterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Amsterdam? Op de AmsterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AmsterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank