Man met ervaring in administratieve functies zoekt job in de automotive branche

CV gegevens

  • Plaats: Amsterdam
  • Laatste update CV: 26-11-2018
  • Branche: Automotive, Administratief en Secretarieel
  • Werkniveau: MBO
  • Werkervaring: Meer dan 10 jaar ervaring
  • Dienstverband: Vast contract
  • Rijbewijs: Ja
  • Leeftijd: 59 (23-01-1959)
  • Link naar dit CV
  • CV's in je mailbox?

Opleiding

Mavo 4

Gewenste functie

Administratieve functie in automotive

Persoonlijke motivatie

Ik werk graag in teamverband aan het beheer van een goede administratie. Ik vind het prettig in een serieuze omgeving met een gemengd team te werken waar af en toe ook tijd is voor een lolletje. Daarnaast ben ik accuraat, behulpzaam, betrouwbaar, doelgericht, loyaal en ordelijk.

Mijn grootste passie: auto’s en autorijden. Vanaf de lagere school haalde ik al boekjes in de bibliotheek met toen vooral Amerikaanse voertuigen. De vormgeving en techniek heeft mij altijd getrokken. Vanaf het moment dat ik mijn rijbewijs haalde, in juni 1978, is de passie alleen maar gegroeid. En vanaf 1 april 1980 is het autorijden echt begonnen met de aanschaf van mijn eerste auto. Ik vind autorijden een ontspannende bezigheid, ook bij filerijden, en een interactief spel tussen meerdere weggebruikers. En de kans om in een automotive omgeving aan de slag te gaan wil ik niet laten lopen.
Stuur mij een e-mail wanneer een soortgelijke CV geplaatst wordt

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke CV geplaatst wordt op AmsterdamVacatureBank.nl.

Laatste 5 gerelateerde CV's Hieronder vindt u de laatste 5 gerelateerde CV's.
  • Juridisch medewerker op zoek naar een baan waarin hij mensen kan helpen

    Laatste update CV: 12-01-2019
    Plaats: Amstelveen, Noord-Holland
    Werkniveau: HBO
    Dienstverband: Tijdelijk contract

    Juridisch geschoolde schadebehandelaar op zoek naar iets nieuws. Ik ben analytisch ingesteld, onderzoekend sterk. Daarnaast spreek ik diverse talen. UIk pas ook goed in een internationale werkomgeving. Het helpen van mensen geeft mij energie. Daarnaast is een goede werksfeer voor mij belangrijk. Ik ben een harde werker. Bekijk het complete CV

  • Experienced, allround senior Manager Customer service

    Laatste update CV: 02-01-2019
    Plaats: Amsterdam, Noord-Holland
    Werkniveau: HBO
    Dienstverband: Detachering/Interim, Tijdelijk contract

     Ruime senior ervaring in management: veranderingsmanagement en verbetermanagement (Lean/agile/efficiency). Peoplemanager.  Per 1 januari 2019 beschikbaar voor ad interim opdrachten (zzp of tijdelijk loondienst): alle opties bespreekbaar. Customer sevice, hospitality.         Bekijk het complete CV

  • Op zoek naar een parttimebaan (20-24 uur) in een ondersteunende functie.

    Laatste update CV: 30-12-2018
    Plaats: Oostzaan, Noord-Holland
    Werkniveau: HBO
    Dienstverband: Vast contract

    28-jarige vrouw woonachtig in Oostzaan op zoek naar een ondersteunende functie. Ik heb een VWO en een HBO Hotelschool diploma en mijn laatste werkgever was Golfcentrum Amsteldijk te Amstelveen. Hier heb ik gewerkt als receptioniste, medewerkster Sales- en Events en managementassistente.  Bekijk het complete CV

  • Allrounder

    Laatste update CV: 28-12-2018
    Plaats: Amsterdam, Noord-Holland
    Werkniveau: HBO
    Dienstverband: Freelance, Tijdelijk contract, Thuiswerk, Bijbaan

    In zowel mijn rol bij de ING als mijn laatste rol bij Ident Projects heb ruime ervaring opgedaan als backoffice medewerker en project manager. Onder andere was ik verantwoordelijk voor klantrelatie beheer, problemen verhelpen van klanten/leveranciers, interne automatisering. En project, logistieke en financiele administratie. Ik was het aanspreekpunt voor knelpunten zowel telefonisch, via mail en face tot face.... Bekijk het complete CV

  • Op zoek naar nieuwe uitdaging

    Laatste update CV: 17-12-2018
    Plaats: Grootebroek, Noord-Holland
    Werkniveau: HBO
    Dienstverband: Vast contract, Detachering/Interim, Tijdelijk contract, Freelance

     Ik had een 36 jarig dienstverband bij respectievelijk Phiips en NEC Enterprise. Na een reorganisatie bij NEC dit jaar is mij verzocht uit te kijken naar een nieuwe uitdaging. Dit schept kansen om mijn blik te verruimen en ook op andere vakgebieden en/of sectoren mijn diensten aan te bieden Bekijk het complete CV

AmsterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Amsterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Amsterdam? Op de AmsterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AmsterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank