Zwembadmedewerker m/v

Baan gegevens

 • Bedrijf: Het Marnix / Stichting SpACe
 • Plaats: Amsterdam
 • Plaatsingsdatum: 14-08-2018
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: Starter
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Voor het Marnix, het beste en leukste zwembad van Amsterdam, zijn wij op zoek naar een enthousiaste zwembadmedewerker/zwemlesgever (m/v)

Je werd wakker vanmorgen en besefte je dat je dienst vandaag pas om 15.00 uur begint – genoeg tijd om je nog een keer om te draaien en wat in huis aan te rommelen. Onderweg naar het Marnix gaat je telefoon en overleg je met een collega over de Fifty Fit les die je straks zal geven. Na de dagstart met je collega’s ben je vandaag vooral toezicht aan het houden bij het wedstrijdbad- waar bezoekers hun eigen ding doen maar jij af en toe je toegevoegde waarde laat zien door tips te geven die hun techniek verbetert. Daarna begint de eerste zwemles, die jij op een aansprekende manier aanbiedt, waardoor de les voor alle kinderen zowel interessant als leerzaam is. Nadat je de vorderingen van de kinderen heb genoteerd op een tablet sta je ingeroosterd om toezicht te houden bij de banenzwemmers. Je eindigt de dag met een Aquarobic les waar de energie vanaf spat en waar de deelnemende dames én heren moe maar voldaan uit komen, waarna je zelf ook tevreden naar huis gaat.

Je leest het al, bij het meest toonaangevende zwembad van Amsterdam is jouw werk heel divers. De ene keer bepalen de zwemlessen jouw planning, de andere keer probeer jij je collega’s warm te krijgen voor een nieuwe manier van aquafit les geven >> alles om het Marnix het beste en leukste zwembad van Amsterdam te laten zijn en blijven!

Functieomschrijving

In deze functie houd je je bezig met het leiden van ABC-zwemlessen alsmede het vormgeven en geven van aqua sportief lessen of ouder en kind lessen. (Ben je nog niet gediplomeerd in het geven van aquasportief lessen? Geen probleem, je kunt bij ons worden opgeleid).
Natuurlijk schep jij er plezier in om de bezoekers zo goed mogelijk te instrueren en motiveren in het veilig en doelgericht sporten. Daarnaast houd je toezicht op bezoekers om de veiligheid en kwaliteit te garanderen, verleen je EHBO, bewaak je de kwaliteit van het zwemwater en verricht je lichte schoonmaakwerkzaamheden.

Wie zijn wij?

Het Marnix is een icoon in het centrum van Amsterdam. In onze sportaccommodatie wisselen de zwemlessen, doelgroep activiteiten en recreatieve uren elkaar in hoog tempo af. We ontvangen met plezier veel verschillende bezoekers!

Profiel

• Je beschikt over een diploma voor zelfstandig zweminstructeur (bijvoorbeeld Zwemonderwijzer of MBO-sb (CIOS) met de aantekening zwemmen).
• Je geeft met plezier reguliere ABC-zwemlessen aan kinderen en volwassenen.
• Je hebt ervaring met aquasportieflessen of je zou je graag ontwikkelen op dit gebied.
• Uiteraard kun je ook toezicht houden.
• Je hebt een servicegerichte houding richting bezoekers én collega’s.

Arbeidsvoorwaarden

• Je verdient maximaal € 2500,- bruto per maand bij een 38-urige werkweek
• Het betreft een flexibele functie, dit kan zowel doordeweeks, in het weekend, overdag als ’s avonds zijn. Uiteraard is het rooster in overleg met jou!
• Kom je bij ons werken? Dan behoren mogelijkheden tot interne opleidingen tot de mogelijkheid. Het is aan jou hoe ver je door wilt groeien!
• Het Marnix is prima bereikbaar met het OV of de fiets. Parkeren in de buurt van het Marnix is niet gratis.

Interesse?

Kijk voor meer informatie over ons op de website: www.hetmarnix.nl
Wij ontvangen je sollicitatie met CV graag op: vacature@hetmarnix.nl. t.a.v. Janieta van Genderen.

Gestelde eisen

 • Je beschikt over een diploma voor zelfstandig zweminstructeur (bijvoorbeeld Zwemonderwijzer of MBO-sb (CIOS) met de aantekening zwemmen).
• Je geeft met plezier reguliere ABC-zwemlessen aan kinderen en volwassenen.
• Je hebt ervaring met aquasportieflessen of je zou je graag ontwikkelen op dit gebied.
• Uiteraard kun je ook toezicht houden.
• Je hebt een servicegerichte houding richting bezoekers én collega’s.

Uren

16-32 uur

Salaris

max 2500,- per maand

Informatie over Het Marnix / Stichting SpACe

Het Marnix is een modern, multifunctioneel sportcentrum in het hart van Amsterdam. Op de plek waar eerst het oude Marnixbad stond, staat sinds 2006 een nieuw complex waar jong en oud kunnen sporten en ontspannen. Twee zwembaden, een grote sporthal, een Spa & Health club en een grand café onder één dak. Je kunt hier zwemmen langs het water......
Lees meer over Het Marnix / Stichting SpACe

Het Marnix / Stichting SpACe
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op AmsterdamVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam.
 • Assistent Bedrijfsleider - Fulltime - Utrecht

  Gisteren geplaatst door XL Studenten Uitzendbureau

  Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een enthousiaste teamplayer bij wie leidinggeven in het bloed zit. Als assistent bedrijfsleider kom je te werken op een super hippe plek, een gaaf concept wat zich steeds verder uitbreid in binnen- en buitenland. Je werkt samen met de General Manager en je stuurt je eigen team aan. Je werkt nieuwe mensen in, start de zaak op en sluit deze weer af en ook draai je enthousiast mee op de werkvloer. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het...

  XL Studenten Uitzendbureau
 • Ga aan het werk bij een leuk restaurant in Amsterdam

  Gisteren geplaatst door YoungCapital

  Functieomschrijving Als medewerker in dit restaurant ben je onderdeel van een leuk team. Dit team is op zoek naar een leuke collega die achter de bar staat en iemand die meehelpt in de bediening. Vanwege het populaire 15 gangen menu (je leest het goed ja!) krijgt iedere medewerker in de bediening vier tafels om die avond te verzorgen. Hierdoor krijg je de kans om je te focussen op je klanten.  Ook achter de bar heb je te maken met de gasten van het restaurant. Jij zorgt er voor...

  YoungCapital
 • Word regiobeheerder van bedrijfsrestaurants in Zaandam

  Gisteren geplaatst door YoungCapital

  Functieomschrijving Albron verzorgt de horeca en catering bij verschillende bedrijven door het hele land. Wij zijn per direct op zoek naar een flexibele en ervaren regiobeheerder voor verschillende locaties in Zaandam/Wormer. De grootte van het team en het type restaurantbezoeker varieert per locatie. Versbereiding en goede service staan altijd centraal.  Als regiobeheerder ben je op de verschillende locaties allround bezig. Jij zorgt ervoor dat het de gasten aan niks...

  YoungCapital
 • Parttime kookdame/-heer gezocht in Hilversum

  Gisteren geplaatst door YoungCapital

  Functieomschrijving Over de locatieDe zorglocatie Philidelphia in Hilversum zet zich in voor mensen met een beperking en helpt zo iedereen om het beste uit zichzelf te halen. De mensen die op deze locatie wonen krijgen intensieve zorg of ambulante begeleiding. Werken op deze locatie is werkelijk een feestje. Samen een verse maaltijd bereiden is namelijk het leukste en belangrijkste moment van de dag, en daar mag jij als kookdame / -heer aan meewerken! Dagelijks verzorg jij de warme...

  YoungCapital
 • Regiobeheerder gezocht in Amsterdam-Zuidoost

  Gisteren geplaatst door YoungCapital

  Functieomschrijving Impressie van de werkzaamhedenVoor verschillende locaties in Amsterdam-Zuidoost zijn wij op zoek naar een flexibele regiobeheerder. Soms sta je een dagje alleen, een andere keer met een team van gezellige collega's. In beide situaties kom jij goed uit de verf! Maar wat doe je nu precies? Als regiobeheerder geef je leiding aan een team en zorg je er samen voor dat de gasten van het restaurant niks te kort komen. Jij bent hét gezicht van de locatie en allround...

  YoungCapital

AmsterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Amsterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Amsterdam? Op de AmsterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AmsterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank