Autotechnicus, Nieuw Vennep

Baan gegevens

 • Bedrijf: Consolid
 • Plaats: Nieuw Vennep
 • Plaatsingsdatum: 14-03-2019
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Tijdelijk contract
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op AmsterdamVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam.
 • Autotechnicus, Amsterdam

  Gisteren geplaatst door Consolid

  Als ambitieus Autotechnicus werk je zelfstandig en ben je verantwoordelijk voor: De net wat ingewikkeldere reparaties, Het (voor) keuren van de automobielen, En begeleiding en de hulp bieden aan collega’s. Samen staan we sterk!

  Consolid
 • Monteur groot materieel, Schiphol

  Gisteren geplaatst door Consolid

  Onderhouden van verschillende voertuigen (Ground Support Equipment; GSE) die gebruikt worden op de platforms. Denk hierbij aan de-icers, ground power units (GPU’s), vliegtuigtrekkers, transportbanden en bagage loaders, maar ook bussen en tankwagens. Uitvoeren van zowel preventief als correctief onderhoud. Bijhorende werkzaamheden zijn het inspecteren en modificaties doen aan de verschillende bedrijfswagens en de nieuwste elektrische bussen. De werkzaamheden zijn deels binnen, deels...

  Consolid
 • Verkoop Manager, Amsterdam

  Gisteren geplaatst door Consolid

  Je hebt passie voor mensen én auto’s en bent in staat om je vast te bijten in iedere verkoopmogelijkheid die zich voordoet. Als ervaren verkopen in de autobranche weet jij vraag en aanbod van klanten tot elkaar te brengen. Het sluiten van een mooie deal is je dan ook op het lijf geschreven. Dagelijks benut je binnenkomende leads en geef je snel en deskundig advies met betrekking tot de aankoop van nieuwe en gebruikte auto’s. In deze functie ben je niet alleen verkoper maar ook manager....

  Consolid
 • Tweede Autotechnicus, Den Haag

  Gisteren geplaatst door Consolid

  Diverse onderhoudswerkzaamheden, Reparaties, Het monteren van accessoires, En het stellen van een juiste diagnose. Je bent zelfstandig maar ook in teamverband lopen je werkzaamheden gesmeerd.

  Consolid
 • Installatiemonteur Beveiliging, Delft

  Gisteren geplaatst door Consolid

  Als beveiligingsmonteur zorg je ervoor dat je klant over een perfect werkend systeem beschikt, dat je hem kan adviseren en zijn vragen kan beantwoorden. Ook wijs je op andere diensten en mogelijkheden van het bedrijf, zodat de klant maximaal effect uit zijn investering kan halen. Samen zorg je voor de beste techniek voor brand- en inbraakdetectie, cameratoezicht en toegangsbeheer, ondersteund door een hypermoderne alarm- en servicecentrale en altijd parate surveillance- en onderhoudsdiensten.

  Consolid

AmsterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Amsterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Amsterdam? Op de AmsterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AmsterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank