Bandenmonteur, Hoofddorp

Baan gegevens

 • Bedrijf: Consolid
 • Plaats: Hoofddorp
 • Plaatsingsdatum: 13-07-2018
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Tijdelijk contract
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op AmsterdamVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam.
 • Hiker, regio Amsterdam

  Toegevoegd op 18-10-2018 door Consolid

  Als Hiker bij Consolid breng je auto’s in opdracht van leasemaatschappijen, auto-importeurs en autoverhuurbedrijven naar hun klanten. Zo rijd je bijvoorbeeld in de nieuwste modellen door heel Nederland. Je neemt de juiste formulieren mee en gaat met een glimlach de deur uit. Geen dag is hetzelfde!

  Consolid
 • Chef Werkplaats, Schiphol

  Toegevoegd op 11-10-2018 door Consolid

  Als werkplaats chef ben jij de veelzijdige, hands-on drijvende kracht voor de werkplaats. Jij houdt toezicht op orde en netheid, veiligheid en het naleven van de werkinstructies. Je bent een meewerkend chef met de leiding over de monteurs. Tevens ben je medeverantwoordelijke voor het verlenen van een goede service aan de klant, jij bent het visitekaartje vanuit de werkplaats betreffende het klantencontact.

  Consolid
 • Bedrijfswagentechnicus (BBL), Beverwijk

  Toegevoegd op 10-10-2018 door Consolid

  Sleutelen aan een sterk & betrouwbaar merk, Werken & leren; 4 dagen in de werkplaats en 1 dag naar school, Jezelf ontwikkelen tot volwaardig bedrijfsautotechnicus. Kortom: Technicus maak jezelf onmisbaar en verzeker je toekomst van een pracht job!

  Consolid
 • Autotechnicus, Amstelveen, Amsterdam, Noord Holland

  Toegevoegd op 10-10-2018 door Consolid

  Als ambitieus Autotechnicus werk je zelfstandig en ben je verantwoordelijk voor: De net wat ingewikkeldere reparaties, Het (voor) keuren van de automobielen, En begeleiding en de hulp bieden aan collega’s. Samen staan we sterk!

  Consolid
 • Monteur beveiligingsinstallaties, Amsterdam, Amstelveen. Schiphol

  Toegevoegd op 10-10-2018 door Consolid

  In deze functie is het jouw taak om systemen te installeren voor de beveiliging van bedrijven of bedrijfsterreinen, hierbij spreek je op vertrouwelijk niveau met de klanten over hun beveiligingsoplossing. Hierbij is het belangrijk dat jij geen negen-tot-vijf mentaliteit hebt, je werkt door tot het systeem operationeel is. Je bent proactief en denkt mee met de klant en het bedrijf om de beveiliging te optimaliseren.​

  Consolid

AmsterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Amsterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Amsterdam? Op de AmsterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AmsterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank