Monteur Onderhoud & Service, Schiphol

Baan gegevens

 • Bedrijf: Consolid
 • Plaats: Schiphol
 • Plaatsingsdatum: 13-07-2018
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Tijdelijk contract
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op AmsterdamVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam.
 • Gezocht: Automonteur, Nieuw Vennep

  Toegevoegd op 13-09-2018 door Consolid

  Diverse onderhoudswerkzaamheden, Reparaties, Het monteren van accessoires, En het stellen van een juiste diagnose. Je bent zelfstandig maar ook in teamverband lopen je werkzaamheden gesmeerd.

  Consolid
 • Gezocht: 2e monteur in Heemstede

  Toegevoegd op 13-09-2018 door Consolid

  Samen met jouw collega’s ben jij verantwoordelijk voor het uitvoeren van: De allround reparaties, Onderhoudswerkzaamheden, zowel mechanisch als elektrisch, Het stellen van een juiste diagnoses aan de personenauto's.

  Consolid
 • Opleiding tot Service Adviseur met baangarantie, Amsterdam

  Toegevoegd op 12-09-2018 door Consolid

  Je gaat eerst aan de slag op het Klant Contact Centrum of al achter de balie. Wanneer je al aan het werk bent ga je vijf a tien dagdelen een cursus volgen. Na het behalen van de opleiding zal je geheel ingezet worden als Service adviseur. De cursus zal bestaan uit de volgende onderdelen: Algemene inleiding in het vak en doelstellingen training Salesgesprekken en technieken / Communicatietechnieken Automotive CRM Systemen...

  Consolid
 • Leaseadviseur, Purmerend

  Toegevoegd op 12-09-2018 door Consolid

  In deze commerciële en servicegerichte functie ga je: Leads inventariseren en omzetten naar klanten, Commerciële kansen herkennen binnen het klantenbestand, Offertes uitwerken en strak opvolgen. Elke lead zie jij als een uitdaging, Meedenken aan innoverende ideeën.

  Consolid
 • Parttime Hiker gezocht op Luchthaven Schiphol

  Toegevoegd op 12-09-2018 door Consolid

  Als Hiker rij je de ingeleverde huurauto's terug naar het depot. Daarvoor maak je de auto weer rijklaar voor de nieuwe huurder. Dat betekent aftanken, bandenspanning en vloeistofniveaus checken, interieur stofzuigen en rondje door de wasstraat maken. Bij nieuwe huurders breng je de auto weer naar het afhaalpunt voor afgifte. Hierbij hoort ook het ophalen en afleveren van auto's bij klanten op locatie.

  Consolid

AmsterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Amsterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Amsterdam? Op de AmsterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AmsterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank