Klant Contact Centrum Medewerker, Amsterdam

Baan gegevens

 • Bedrijf: Consolid
 • Plaats: Amsterdam
 • Plaatsingsdatum: 14-06-2018
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Tijdelijk contract
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op AmsterdamVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam.
 • Lead Test Engineer Automotive

  Gisteren geplaatst door Independent Recruiters

  We are looking for a Lead Test Engineer for the Dutch manufacturer, with HQ based in Amsterdam, of electrical Tuk Tuks, the so-called E-tuks. Are you the proactive and pragmatic technician who wants to strive for perfection in this young and innovative organisation?This young and fast growing company is constantly looking for new talent in order to manufacture and assembly the best and savest E-tuks. With the headquarter in Amsterdam, a factory in Thailand and various assembly locations, they...

  Independent Recruiters
 • Verder komen als autotechnicus, Amsterdam

  Eergisteren geplaatst door Consolid

  Als Eerste Autotechnicus of Tweede autotechnicus heb je soms het gevoel dat je stil staat. Wil jij graag verder groeien, maar wil je niet twee jaar de schoolbanken in. Solliciteer direct op één van onze vacatures en volg een korte cursus of training via Innovam.

  Consolid
 • Servicemonteur E-Mobility, Amsterdam

  Eergisteren geplaatst door Consolid

  Als Servicemonteur in de buitendienst onderhoud je een breed assortiment van elektrische voertuigen met een maximale snelheid van 45 km/u. Dit onderhoud wordt verricht op locatie, meestal bij de klant thuis. Je: Stelt diagnoses van de voertuigen, Lost storingen op, Kosten opstellen en afrekenen, Uitleg geven en adviseren, Service verlenen.

  Consolid
 • Service Adviseur, Badhoevedorp

  Eergisteren geplaatst door Consolid

  Als autoliefhebber- ster draait in deze baan alles om klanttevredenheid, jij; Bent het gezicht van het bedrijf Luistert naar de wensen van de klant & checkt de informatie van de auto, Bent administratief zeer sterk, Zorgt voor binding met de klant, Geeft de nodige informatie over de werkzaamheden, tijd en de kosten daarvan, Attendeert de klant op bij verkoop, producten en of diensten, Verwerkt de werkorders en zorgt ervoor dat alles wordt gedaan wat is afgesproken, Draagt zorg...

  Consolid
 • Parttime Automonteur

  Eergisteren geplaatst door Consolid

  In de functie van autotechnicus sta jij in een top uitgeruste werkplaats. Je werkt aan de meest moderne personenauto’s met de nieuwste elektrische- en mechanische systemen. Verder kun je denken aan de volgende werkzaamheden: Diverse onderhoudswerkzaamheden, Reparaties, Het monteren van accessoires. Je bent zelfstandig maar ook in teamverband lopen je werkzaamheden gesmeerd.

  Consolid

AmsterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Amsterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Amsterdam? Op de AmsterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AmsterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank