Tweede automonteur, Almere

Baan gegevens

 • Bedrijf: Consolid
 • Plaats: Almere
 • Plaatsingsdatum: 23-04-2018
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Samen met jouw collega’s ben jij verantwoordelijk voor het uitvoeren van: De allround reparaties, Onderhoudswerkzaamheden, zowel mechanisch als elektrisch, Het stellen van een juiste diagnoses aan de personenauto's.

Uren

Zie omschrijving.

Salaris

Een baan bij een professioneel autobedrijf, onder de volgende voorwaarden: Een contract, Uitstekend salaris, Doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie, Werken met het nieuwste apparatuur, Op uitstekende primaire –en secundaire arbeidsvoorwaarden

Informatie over Consolid

Consolid is een professioneel georganiseerde personele dienstverlener, werkzaam in heel Nederland. Consolid specialiseert zich vanaf haar start in 1990 in de sectoren personen­vervoer, wegtransport, railvervoer en beveiliging. De gestage groei in deze sectoren heeft Consolid een leidende positie bezorgd, als mede tot een top-25......
Lees meer over Consolid

Consolid
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op AmsterdamVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam.
 • Medewerker Magazijn, Amsterdam

  Eergisteren geplaatst door Consolid

  Het bijhouden van het magazijn, Digitaal invoeren van orders en bestellingen, En staat klanten te woord aan de balie en telefoon.

  Consolid
 • Verder komen als autotechnicus, Amsterdam

  Eergisteren geplaatst door Consolid

  Als Eerste Autotechnicus of Tweede autotechnicus heb je soms het gevoel dat je stil staat. Wil jij graag verder groeien, maar wil je niet twee jaar de schoolbanken in. Solliciteer direct op één van onze vacatures en volg een korte cursus of training via Innovam.

  Consolid
 • Autotechnicus, Hoofddorp

  Eergisteren geplaatst door Consolid

  Als ambitieus Autotechnicus werk je zelfstandig en ben je verantwoordelijk voor: De net wat ingewikkeldere reparaties, Het (voor) keuren van de automobielen, En begeleiding en de hulp bieden aan collega’s. Samen staan we sterk!

  Consolid
 • Service Adviseur, Nieuw Vennep

  Eergisteren geplaatst door Consolid

  Als autoliefhebber- ster draait in deze baan alles om klanttevredenheid, jij; Luistert naar de wensen van de klant & checkt de informatie van de auto, Geeft de nodige informatie over de werkzaamheden, tijd en de kosten daarvan, Attendeert de klant op bijverkoop, producten en of diensten, Verwerkt de werkorders en zorgt ervoor dat alles wordt gedaan wat is afgesproken, Draagt zorg voor de factuur en legt deze toe bij het afhalen van de auto.

  Consolid
 • Monteur Truckbanden- Bedrijfswagens, Aalsmeer

  Eergisteren geplaatst door Consolid

  Het betreft een zelfstandige functie met doorgroeimogelijkheden tot de pechhulpservice. Je bent verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden; Monteren Repareren Balanceren en profileren van de Truckbanden Je werkt graag met je handen, raakt niet snel in de stress en komt graag in contact met klanten..!

  Consolid

AmsterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Amsterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Amsterdam? Op de AmsterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AmsterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank