Objectleider Schiphol

Baan gegevens

 • Bedrijf: Timing Amsterdam Ceintuurbaan
 • Plaats: Schiphol
 • Plaatsingsdatum: 06-12-2018
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 1 t/m 10 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Als Objectleider ben je het dagelijkse aanspreekpunt voor de klanten en de schoonmaakmedewerkers. Je komt te werken in een dynamische omgeving waar geen dag het zelfde is! Elke dag gaan er mensen op vakantie en zorg jij samen met de schoonmaakmedewerkers voor een schone omgeving op de aankomst en de vertrek hallen!ben jij de teamplayer en weet jij mensen te stimuleren en aandacht te geven die er nodig is voor deze functie, dan zie ik graag jou reactie tegemoet!!
De functie bevat uitdagend en afwisselend werk waar je zelf veel initiatief kunt nemen. Daarnaast word je in een digitaal en interactief leerhuis klaargestoomd voor je dagelijkse werkzaamheden. Voor deze functie wordt een mobiele telefoon en een iPad ter beschikking gesteld. Verder bieden wij je een goed marktconform salaris.

Gestelde eisen

Ben jij van onbesproken gedrag (screening maakt onderdeel uit van de procedure);
Woonachtig in een straal van 30km rond Schiphol.
Je beschikt minimaal over MBO werk- en denkniveau en bij voorkeur een afgeronde vakinhoudelijke opleiding, hierbij kun je denken aan facility management. Enkele jaren ervaring met aansturing van grotere teams in (bijvoorbeel de facilitaire dienstverlening) is een vereiste en vooral met de doelgroep doeners om kunnen gaan.
Het is een pré om ervaring te hebben in de schoonmaakbranche.
Je kunt het overzicht bewaren tussen je administratieve werkzaamheden en je operationele werkzaamheden. Tot slot kan jij jouw sterke communicatieve, sociale vaardigheden en resultaatgerichtheid uitstekend kwijt in deze baan.
Gaat jouw hart sneller kloppen bij het zien van deze vacature of wordt je enthousiast bij het lezen van deze vacature solliciteer dan snel.
Wij ontvangen dan graag je CV en een motivatie waarom jij de geschikte kandidaat bent voor deze functie!

Uren

40

Meer informatie

Arbeidsvoorwaarden

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de planning en uitvoering van de operationele schoonmaakwerkzaamheden op Schiphol (achter de douane). Je zorgt voor de begeleiding en aansturing van schoonmaakkrachten en zorgt ervoor dat ze gemotiveerd zijn en met de juiste materialen en middelen een topprestatie leveren. Zowel operationeel als commercieel onderhoud je een goed contact met de opdrachtgever(s). Je bent proactief en benut commerciële kansen voor Asito. Daarnaast houd je ook het rendement op jouw locatie(s) in de gaten, je bent zichtbaar aanwezig op de werkvloer tussen jouw mensen en zorg je ervoor dat de administratie op orde is. Je participeert actief in vestigingsoverleggen en rapporteert rechtstreeks aan de Vestigingsmanger. Daarnaast onderhoud je structureel contact met het Kwaliteits- en Procescentrum.

Wat zijn daarnaast de verantwoordelijkheden;

• Planning en organisatie van het schoonmaakproces
• Kwaliteit en efficiency van de werkzaamheden
• Aansturing van personeel
• Onderhouden van contacten met opdrachtgever(s)
• Signaleren van facilitaire behoeften en commerciële kansen
• Opbouw en beheer van het personeelsbestand
• Uitvoering van het verzuimbeleid in de eerste 7 dagen
• Leidinggeven aan schoonmaakkrachten
• Administratieve en financiële verantwoording van de werkzaamheden
• Toezien op aanwezigheid en naleving van veiligheidsvoorschriften
• Signaleren van proces gerelateerde verstoringen op de werkvloer
• Eerste aanspreekpunt bij calamiteiten

Zie jij jezelf als iemand met de bovenstaande kwaliteiten kijk dan wat Asito jou te bieden heeft!
Informatie over Timing Amsterdam Ceintuurbaan

Voor de leukste uitzendbanen ga je naar Timing uitzendteamUitzendwerk. Soms duurt het lang, soms kort. Hoe lang een uitzendbaan gaat duren is niet altijd zeker. Het aantal mensen dat net als jij kiest voor een uitzendbaan is groot. Logisch, want tijdelijk werken heeft zo zijn voordelen. Je kunt werkervaring opdoen bij verschillende......
Lees meer over Timing Amsterdam Ceintuurbaan

Timing Amsterdam Ceintuurbaan
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op AmsterdamVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam.
 • Allround elektro monteur

  Gisteren geplaatst door Maintec West Nederland

  Als er op het terrein elektra moet worden aangelegd dan ga jij dit doen, je controleert dagelijks de brandmeldinstallaties, toegangspoort en bedrading zijn jouw verantwoording!  

  Maintec
 • Industrieel schoonmaker

  Gisteren geplaatst door Timing Amsterdam Ceintuurbaan

  Als medewerker schoonmaak zal jij samen met een andere medewerker de machines schoonmaken.Heb jij hier geen ervaring mee? Geen probleem! De werkgever is bereid jou alles te leren. Wat we wel graag zien is dat je technisch inzicht heb. Jij zal namelijk zelfstandig te werk gaan. Er word verwacht dat je secuur en nauwkeurig werkt. Daarnaast is het belangrijk dat je goed het overzicht weet te houden wat die prioriteiten zijn. Er komen namelijk soms spoed opdrachten en deze moeten dan voor gaan.Om...

  Timing Amsterdam Ceintuurbaan
 • Werkvoorbereider Elektrotechniek Schiphol

  Gisteren geplaatst door BAM Bouw en Techniek

  Wil jij van aanvang tot de oplevering volledig betrokken zijn bij de meest mooie projecten op Schiphol? Wordt dan een van onze nieuwe werkvoorbereiders Elektrotechniek. Wat ga je doen? Technisch beheer van gebouwen is de laatste jaren steeds complexer geworden. BAM Bouw en Techniek tilt klimaatbeheersing, brandbeveiliging, energiemanagement, en het ontwerp en onderhoud van installaties naar een hoger niveau. Het team Beheer & Onderhoud kenmerkt zich door de samenwerkingsgerichtheid...

  VONQ BV
 • Facilitair medewerker bij Gemeente P'rend

  Gisteren geplaatst door Start People

  Voor Gemeente Purmerend zijn wij per direct op zoek naar een Facilitair medewerker. De functie betreft een tijdelijk dienstverband voor de duur van ongeveer een maand. De functie is fulltime, 36 uur per week.De facilitair gebouwenbeheerder houdt toezicht op conditie en prestaties van de gebouw gebonden installaties (o.a. het luchtbehandelingssysteem, het beveiligingssysteem en de brandmeldinstallatie). Je analyseert storingen en afwijkmeldingen, stelt hierin de juiste prioriteiten, handelt...

  Start People
 • Reefer monteur

  Gisteren geplaatst door E&I

  Ben je op zoek naar een uitdagende functie in de haven in een gezellig technisch team? Kom dan eens kijken bij de functie Reefer monteur! Je werkzaamheden zullen bestaan uit:Preventief onderhoud aan koelcontainers;Repareren en testen van de koelcontainers;Zowel koeltechnisch als elektrotechnisch te werk gaan.Spreken deze werkzaamheden jou aan en wil jij werken in een goede en veilige werkomgeving waar de balans tussen werk en privé niet vergeten wordt?

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek

AmsterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Amsterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Amsterdam? Op de AmsterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AmsterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank