Objectleider Schiphol

Baan gegevens

 • Bedrijf: Timing Amsterdam Ceintuurbaan
 • Plaats: Schiphol
 • Plaatsingsdatum: 16-05-2018
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 1 t/m 10 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Als Objectleider ben je het dagelijkse aanspreekpunt voor de klanten en de schoonmaakmedewerkers. Je komt te werken in een dynamische omgeving waar geen dag het zelfde is! Elke dag gaan er mensen op vakantie en zorg jij samen met de schoonmaakmedewerkers voor een schone omgeving op de aankomst en de vertrek hallen!ben jij de teamplayer en weet jij mensen te stimuleren en aandacht te geven die er nodig is voor deze functie, dan zie ik graag jou reactie tegemoet!!
De functie bevat uitdagend en afwisselend werk waar je zelf veel initiatief kunt nemen. Daarnaast word je in een digitaal en interactief leerhuis klaargestoomd voor je dagelijkse werkzaamheden. Voor deze functie wordt een mobiele telefoon en een iPad ter beschikking gesteld. Verder bieden wij je een goed marktconform salaris.

Gestelde eisen

Ben jij van onbesproken gedrag (screening maakt onderdeel uit van de procedure);
Woonachtig in een straal van 30km rond Schiphol.
Je beschikt minimaal over MBO werk- en denkniveau en bij voorkeur een afgeronde vakinhoudelijke opleiding, hierbij kun je denken aan facility management. Enkele jaren ervaring met aansturing van grotere teams in (bijvoorbeel de facilitaire dienstverlening) is een vereiste en vooral met de doelgroep doeners om kunnen gaan.
Het is een pré om ervaring te hebben in de schoonmaakbranche.
Je kunt het overzicht bewaren tussen je administratieve werkzaamheden en je operationele werkzaamheden. Tot slot kan jij jouw sterke communicatieve, sociale vaardigheden en resultaatgerichtheid uitstekend kwijt in deze baan.
Gaat jouw hart sneller kloppen bij het zien van deze vacature of wordt je enthousiast bij het lezen van deze vacature solliciteer dan snel.
Wij ontvangen dan graag je CV en een motivatie waarom jij de geschikte kandidaat bent voor deze functie!

Uren

40

Meer informatie

Arbeidsvoorwaarden

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de planning en uitvoering van de operationele schoonmaakwerkzaamheden op Schiphol (achter de douane). Je zorgt voor de begeleiding en aansturing van schoonmaakkrachten en zorgt ervoor dat ze gemotiveerd zijn en met de juiste materialen en middelen een topprestatie leveren. Zowel operationeel als commercieel onderhoud je een goed contact met de opdrachtgever(s). Je bent proactief en benut commerciële kansen voor Asito. Daarnaast houd je ook het rendement op jouw locatie(s) in de gaten, je bent zichtbaar aanwezig op de werkvloer tussen jouw mensen en zorg je ervoor dat de administratie op orde is. Je participeert actief in vestigingsoverleggen en rapporteert rechtstreeks aan de Vestigingsmanger. Daarnaast onderhoud je structureel contact met het Kwaliteits- en Procescentrum.

Wat zijn daarnaast de verantwoordelijkheden;

• Planning en organisatie van het schoonmaakproces
• Kwaliteit en efficiency van de werkzaamheden
• Aansturing van personeel
• Onderhouden van contacten met opdrachtgever(s)
• Signaleren van facilitaire behoeften en commerciële kansen
• Opbouw en beheer van het personeelsbestand
• Uitvoering van het verzuimbeleid in de eerste 7 dagen
• Leidinggeven aan schoonmaakkrachten
• Administratieve en financiële verantwoording van de werkzaamheden
• Toezien op aanwezigheid en naleving van veiligheidsvoorschriften
• Signaleren van proces gerelateerde verstoringen op de werkvloer
• Eerste aanspreekpunt bij calamiteiten

Zie jij jezelf als iemand met de bovenstaande kwaliteiten kijk dan wat Asito jou te bieden heeft!
Informatie over Timing Amsterdam Ceintuurbaan

Voor de leukste uitzendbanen ga je naar Timing uitzendteamUitzendwerk. Soms duurt het lang, soms kort. Hoe lang een uitzendbaan gaat duren is niet altijd zeker. Het aantal mensen dat net als jij kiest voor een uitzendbaan is groot. Logisch, want tijdelijk werken heeft zo zijn voordelen. Je kunt werkervaring opdoen bij verschillende......
Lees meer over Timing Amsterdam Ceintuurbaan

Timing Amsterdam Ceintuurbaan
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op AmsterdamVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam.
 • Fulltime productiemedewerkers gezocht voor een bekende groenteverwerker in Hoorn

  Gisteren geplaatst door YoungCapital

  Functieomschrijving Ben jij ook zo nieuwsgierig waar al die groentes vandaan komen die je dagelijks binnenkrijgt? Dan is dit je kans om hier achter zien te komen. De opdrachtgever levert een breed assortiment aan verse producten aan supermarktketens, grootverbruikers en het foodservicekanaal in binnen- en buitenland. De ambitie voor dit bedrijf is om uit te groeien naar een top drie positie binnen de Benelux en aangrenzende landen. Zij groeien, groei jij met ze mee?  Je kan...

  YoungCapital
 • Fulltime productiemedewerkers gezocht voor in de avond in Hoorn

  Gisteren geplaatst door YoungCapital

  Functieomschrijving Ben jij ook zo nieuwsgierig waar al die groentes vandaan komen die je dagelijks binnenkrijgt? Dan is dit je kans om hier achter zien te komen. De opdrachtgever levert een breed assortiment aan verse producten aan supermarktketens, grootverbruikers en het foodservicekanaal in binnen- en buitenland. De ambitie voor dit bedrijf is om uit te groeien naar een top drie positie binnen de Benelux en aangrenzende landen. Zij groeien, groei jij met ze mee?  Je kan...

  YoungCapital
 • Applicatiebeheerder

  Toegevoegd op 17-05-2018 door Teqoia IT Solutions

  Wij zijn op zoek naar een applicatie beheerder voor MS Project en MS Project server. In de huidige situatie wordt er gewerkt met MS project 2010 en MS project server 2010. Er is op dit moment een MS project 2016 en MS project server 2016 installatie bijna gereed op een geheel nieuwe server omgeving. Voor de overgang van de oude naar de nieuwe situatie wordt gezocht naar een sociaalvaardige, zelfstandige applicatie beheerder met ervaring op het gebied van MS project server en MS project.De...

  Teqoia
 • Junior adviseur bouwkosten

  Toegevoegd op 17-05-2018 door Teqoia Amsterdam

  Dit is wat je gaat doen:Het bepalen van hoeveelheden met behulp van BIM of Bluebeam;Het opstellen van budgetramingen in alle fasen van het ontwerp;Het opstellen van investeringskostenramingen;Proactief sturen op bouwkosten in ontwerpteams;Adviseren ten aanzien van de te volgen aanbestedingsstrategie;Beoordelen meer- en minderwerkopgaven tijdens de uitvoering.Je hebt 0 tot 5 jaar werkervaring. Inhoudelijke uitdaging en de ruimte om jezelf op je eigen wijze te ontwikkelen vinden we belangrijk.

  Teqoia
 • Junior Sondeermeester

  Toegevoegd op 17-05-2018 door Teqoia Amsterdam

  Waar jij je mee bezig houdt is:Uitvoeren van geotechnische metingen (sonderingen);Assisteren bij het uitzetten en inmeten van onderzoekspunten;Verrichten grondboringen en plaatsen peilfilters.

  Teqoia

AmsterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Amsterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Amsterdam? Op de AmsterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AmsterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank