Security Analisten

Baan gegevens

 • Bedrijf: UWV
 • Plaats: Amsterdam
 • Plaatsingsdatum: 26-03-2020
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 3 t/m 10 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op AmsterdamVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam.
 • Accountant AA

  Vandaag geplaatst door Confido-finance

  Wilt u werken als Accountant AA vanuit de hoofdstad? Voor vestiging Amsterdam zijn wij direct op zoek naar een tekeningsbevoegd Accountant AA. Als vraagbaak ziet u geen problemen maar uitdagingen. Complexe vraagstukken wekken uw interesse en door uw probleemoplossend vermogen weet u cliënten uitstekend te bedienen. Als het gaat om de aansturing van medewerkers bent u creatief, resultaatgericht en communiceert u slim. Medewerkers trekken zich aan u op en zien u als een voorbeeld. Wat voor de...

  Werkzoeken.nl
 • Assistent Accountant

  Vandaag geplaatst door Confido-finance

  Kom jij ons team in Amsterdam versterken? Momenteel bedienen wij met 10 enthousiaste medewerkers onze klanten op financieel, fiscaal en bedrijfseconomisch vlak. Wij zoeken een spontane kandidaat met passie voor cijfers. Als Assistent Accountant haal je er voldoening uit om jouw klanten (eigen portefeuille) te voorzien van heldere rapportages. Daarbij stel je jaarrekeningen op, verzorg je fiscale aangiften en help je cliënten bij het opzetten en inrichten van de financiële administratie.

  Werkzoeken.nl
 • Fiscalist

  Vandaag geplaatst door Confido-finance

  Voor vestiging Amsterdam zijn direct op zoek naar een Fiscalist. Als Fiscalist heb je ruime ervaring in de fiscale praktijk opgedaan binnen een accountantskantoor. Je zult een adviserende rol hebben ten aan zien van fiscale vraagstukken. Dit betreffen zowel eenvoudige als complexere vraagstukken. Tevens begeleid je assistenten bij het verwerken van de aangiften IB en VpB. Interesse? neem dan graag contact op.

  Werkzoeken.nl
 • Assistent Audit

  Vandaag geplaatst door Confido-finance

  Op zoek naar een leuke baan in Amsterdam? Als Assistent Accountant in de auditpraktijk werk je aan interessante controleopdrachten voor zowel internationale als nationale klanten. Doordat je werkt in een team met ervaren specialisten zul je snel kunnen groeien naar een vakvolwaardige kracht. Bij aanvang van de functie zullen jouw werkzaamheden hoofdzakelijk bestaan uit het uitvoeren van jaarrekening en subsidiecontroles. Zodra je meer ervaring hebt is het mogelijk om door te groeien naar...

  Werkzoeken.nl
 • Chauffeur BE / C

  Vandaag geplaatst door Flex-in Uitzendgroep

  Jij bent verantwoordelijk voor het bezorgen en het ophalen van verhuurde machines bij diverse klanten. Je geeft advies over het gebruik van de machine, controleert de technische staat en verhelpt eventuele technische storingen. Verder zorg je voor een juiste administratieve afhandeling.

  Werkzoeken.nl

AmsterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Amsterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Amsterdam? Op de AmsterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AmsterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank