Projectmanager implementatie Proactis

Baan gegevens

 • Bedrijf: Grippr Procurement
 • Plaats: Amsterdam
 • Plaatsingsdatum: 22-02-2020
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: Meer dan 10 jaar ervaring
 • Dienstverband: Tijdelijk contract
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op AmsterdamVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam.
 • Huismeester

  Vandaag geplaatst door Ervaren Jaren Uitzendbureau

  U bent in deze functie een spin in het web als het gaat om het faciliteren van uw collega's en het kantoor.Uw taken bestaan uit:Het verzendklaar maken van postpakkettenHet uitvoeren van licht technische werkzaamheden in het pandHet lopen van postrondesHet signaleren van de benodigde technische werkzaamhedenHet inspelen op specifieke onderhoudsvragen (bijv. licht schilder werk)

  Werkzoeken.nl
 • Glasvezelmonteur Allround

  Vandaag geplaatst door Detamo Flex Force

  Glasvezel is de toekomst, maar nog veel gebouwen zijn nog niet aangesloten op glasvezel. Als glasvezelmonteur allround ben jij dus verzekerd van een baan. Heb jij minstens drie jaar ervaring en spreekt het je aan om bij allerlei verschillende projecten aan de slag te gaan? Dan is deze functie zeker wat voor jou!

  Werkzoeken.nl
 • Support medewerker 1e lijns

  Vandaag geplaatst door Detamo Flex Force

  Wil jij graag mensen helpen met je ICT-kennis? Als eerstelijns support medewerker ga jij aan de slag op de werkvloer bij de klant. Hier komen de gebruikers van ICT hard- en software naar je toe met vragen en problemen. Deze probeer jij zo goed mogelijk op te lossen.

  Werkzoeken.nl
 • Servicedesk medewerker ICT

  Vandaag geplaatst door InWork

  Servicedesk medewerker ICTAmsterdamMBO 4401900 tot 2400 per maandIk ben geïntereseerdICT servicedesk medewerker met doorgroeimogelijkhedenJouw rolAls servicedeskmedewerker ben jij het aanspreekpunt van de klant. Je bent verantwoordelijk voor het behandelen van binnenkomende incidenten en het registreren daarvan. Door de juiste vragen te stellen weet je precies wat het incident is en hoe je dit kunt oplossen. Dit kan je ook goed overdragen aan de eindgebruiker zodat deze weer zo snel mogelijk...

  Werkzoeken.nl
 • Kanjers gezocht voor het VSO en SBO in Brabant

  Vandaag geplaatst door The School Factory

  Kanjers gezocht voor het VSO en SBO Ben jij de kanjer die wij zoeken?Lees dan snel verder!Vind jij net als wij dat iedere jongere waardevol is en talenten heeft? Wij zijn op zoek naar leerkrachten die jongeren met complexe gedragsproblematiek stimuleert om zelf de regie over hun leven te pakken. Dat vergt passie, flexibiliteit, lef en doorzettingsvermogen. Heb jij een onderwijsbevoegdheid (hbo-diploma Leerkracht Basisonderwijs of een tweedegraads bevoegdheid, en ervaring met onze doelgroep,...

  Werkzoeken.nl

AmsterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Amsterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Amsterdam? Op de AmsterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AmsterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank