Electrical engineer

Baan gegevens

 • Bedrijf: Koen
 • Plaats: Amsterdam
 • Plaatsingsdatum: 17-11-2019
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: Starter t/m 10 jaar ervaring of meer
 • Dienstverband: Vast contract
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op AmsterdamVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam.
 • Enthousiaste docent LO gezocht

  Vandaag geplaatst door Onderwijs

  Jij voelt je als een vis in het water in het gymlokaal, maar ook op de sportvelden buiten. Je bent energiek, enthousiast en weet alle leerlingen op een speelse manier mee te laten doen met jouw lessen. Sociale ontwikkeling heb je hoog in het vaandel staan en integreer jij in je lessen. Jij beschikt over inlevingsvermogen, creativiteit, organisatietalent, flexibiliteit, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Samen met collega’s stel jij een vakwerkplan op, zodat alle leerlingen alle doelen...

  Werkzoeken.nl
 • Eerstegraads docent informatica gezocht

  Vandaag geplaatst door Onderwijs

  Op deze school ga je aan de slag met de leerlingen van de bovenbouw van de havo en het vwo. Deze leerlingen hebben al een vergevorderd niveau en jij weet hen te triggeren om zich nog meer te verdiepen in de stof. Je zet de leerlingen zelfstandig aan het werk en weet hen te inspireren. Je bent voor 0,5-0,6 fte beschikbaar en kan direct aan de slag!

  Werkzoeken.nl
 • Docenten aardrijkskunde gezocht!

  Vandaag geplaatst door Onderwijs

  Voor het vak aardrijkskunde stromen de vacatures helaas niet binnen. Moet jij dan met jouw bevoegdheid thuis zitten? Welnee! Als jij graag wil lesgeven en openstaat voor het lesgeven van andere vakken dan horen we graag van je! Geef je wensen door, dan gaan wij op zoek naar iets wat bij jou past!

  Werkzoeken.nl
 • Verzorgende IG voor woonzorg complex

  Vandaag geplaatst door Zorg

  Als verzorgende IG ben je verantwoordelijk voor het verzorgen en verplegen van de bewoners. Ze geeft de nodige (medische en sociale) ondersteuning. Het is een veelzijdige, uitdagende functie waarbij een positieve bijdrage erg oprijs wordt gesteld. Je bent goed in staat om snel te handelen in complexe situaties. Je verricht de verpleegtechnische handelingen aan de hand van het zorgplan. Je zal onderdeel zijn van de overleggen met andere disciplines. 

  Werkzoeken.nl
 • HBO Verpleegkundige voor de revalidatie

  Vandaag geplaatst door Zorg

  Naast de dagelijkse zorg, is het een coördinerende rol en ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van zorg. De kwaliteit van zorg is erg belangrijk voor jou.  Ze werken met een 'dagoudste' en de taken die daarbij horen zijn o.a. het afstemmen van de werk in-/verdeling, dagelijks monitoren van de zorgzwaarte en in overleg met de teamleider beoordelen wat er nodig is. Bijvoorbeeld voor de patiënten, de personeelsbezetting, het triëren van spoedopnames, het inplannen van aangemelde patiënten...

  Werkzoeken.nl

AmsterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Amsterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Amsterdam? Op de AmsterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AmsterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank