Reclame monteur

Baan gegevens

 • Bedrijf: YourSelect
 • Plaats: Hoofddorp
 • Plaatsingsdatum: 08-08-2019
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een paar gouden handen. Onze opdrachtgever is een print en sign-bedrijf met 9 medewerkers. Het is een hecht team dat met elkaar maatwerk levert. Er is een brede knowhow in huis en de opdrachtgever kan daardoor het hele scala aan printwerk en signing aanbieden. Door deze persoonlijke benadering zijn zij aan het groeien en toe aan een uitbreiding van het team.

Wat ga je doen?
Je gaat reclame-uitingen monteren op locatie. Soms zal je eerst voorbereidingen in de werkplaats hebben. Dit kunnen borden, led verlichtte bakken, gevelbelettering of doeken in frames zijn. Je zult met verschillende materialen werken en verschillende montage-technieken gebruiken. Het kunnen kleine opdrachten zijn, maar ook grote complexe projecten die meerdere dagen kunnen duren.

Wat bieden wij je?
Wij bieden je een fulltime baan met een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Het is ook belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen en op de hoogte blijft van alle vernieuwingen binnen de branche. Wij bieden je een veilige werkplek, waarbij niet alleen het werk belangrijk is, maar jij ook belangrijk bent.

Is de functie van reclamemonteur de volgende stap in jouw carrière?
We zien je motivatie en CV graag tegemoet. Meer weten? Bel dan naar 023-763 1000. Een whatsapp sturen mag ook: 06 – 34 87 63 06. Vermeld tijdens het sturen van een whatsapp dan ook even de volgende hashtag #RECLAME. Onze recruiter neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Gestelde eisen

 
Wie ben je?
Je bent een doener met constructief en technisch inzicht. Je bent nieuwsgierig en leergierig. Je kan je vastbijten in een bezigheid, net zolang totdat het naar tevredenheid is. Je kan zelfstandig werken, maar vindt het ook gezellig om collega’s te hebben.

Wat vragen wij van je?
Je hebt ervaring als buitendienstmonteur. Het liefst in de sign, maar het kan ook een andere technische branche zijn. De basiskennis heb je opgedaan tijdens een technische of sign opleiding (MBO niveau). Je hebt je rijbewijs en bent fulltime inzetbaar.

Uren

24-40

Informatie over YourSelect

YourSelect is een specialist in arbeidsmobiliteit, is er voor iedereen die een beweging wil maken op de arbeidsmarkt. Voor wie werk wil vinden, maar ook voor wie aan het werk wil blijven. YourSelect biedt de instrumenten om een werkend leven lang zelfredzaam te zijn. Want stilstand is achteruitgang. Wie beweegt, leeft. Wij hebben jarenlange......
Lees meer over YourSelect

YourSelect
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op AmsterdamVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam.
 • Financial Analyst

  Toegevoegd op 30-08-2019 door Independent Recruiters

  Financial Analyst wanted for an international event management company locating in Amsterdam! Come and join in this fun and inspiring place!We are looking for a Financial Analyst for an international event management company locating in Amsterdam! Are you a Finance Profession with solid accounting skills and knowledge who wants to work at this fun work place full of new ideas and inspirations? Get in contact today and let's discuss about the possibilities! As Financial Analyst you will be...

  Independent Recruiters

AmsterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Amsterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Amsterdam? Op de AmsterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AmsterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank