Fraudebestrijder ( analist ) ABN AMRO

Baan gegevens

 • Bedrijf: Randstad
 • Plaats: Utrecht
 • Plaatsingsdatum: 01-07-2020
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: Starter
 • Dienstverband: Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Banken in Nederland hebben veel te maken met witwaspraktijken, fraudezaken en criminaliteit. In de media lees je ook dat deze zaken online enorm groeien. Wil jij onderdeel uitmaken van de bestrijding tegen dit soort zaken? ABN AMRO zoekt hiervoor mensen met een kritische en analytische blik: uitpluizers. Dit kantoor van ABN AMRO bevindt zich in Den Bosch, vanaf Utrecht centraal ben je er binnen 26 minuten!

Wat ga je doen?
Als KYC analist ben jij verantwoordelijk voor het actualiseren en analyseren van klantdossiers . In deze functie ben je voornamelijk bezig met het onderzoeken, analyseren van- en verbanden leggen tussen klantgegevens en organisatiestructuren en spoor jij ongebruikelijke transacties op. Klopt alles? Of ontbreken er gegevens? Geen detail ontsnapt aan jouw aandacht.

Waar nodig neem je contact op met de klant om het dossier te completeren. Op deze manier ben je verantwoordelijk voor de screening van de klant. Jij stelt het belang van de klant centraal en houdt hierbij rekening met de mogelijke risico’s voor ABN AMRO. Omdat jij als KYC analist hieraan gaat bijdragen help jij financiële criminaliteit tegen te gaan, hoe gaaf is dat!

Over DFC ABN AMRO
Het Detecting Financial Crime Centre (DFC) richt zich op het actualiseren en analyseren van dossiers van klanten bij ABN AMRO. Toezichthouders stellen steeds hogere eisen aan duidelijke en toegankelijke documentatie van gegevens en zien erop toe dat financiële instellingen verantwoord omgaan met hun klantbestand en mogelijke risico’s vroegtijdig kunnen inschatten.

Als KYC analist start jij binnen één van de onderdelen van DFC, namelijk het ‘’Know Your Client’’ Centre van Retail & Private Banking in Den Bosch. Op deze afdeling ligt de focus op het doorlichten van dossiers van particuliere klanten.

Wie zoeken wij?

 • Jij bent een analytisch ingesteld (kun jij een voorbeeld geven)?;
 • Je beschikt over een HBO of WO diploma waarin die analytische blik is getest;
 • Je bent in staat complexe materie snel eigen te maken;
 • Je bent maatschappelijk betrokken en wil graag een bijdrage leveren aan het tegengaan van (financiële) criminaliteit;
 • Jij beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

Wij bieden:

 • Een goed salaris van minimaal €17,87 bruto per uur;
 • Een uitgebreid inwerktraject waarbij er geïnvesteerd wordt in jouw ontwikkeling;
 • 25 vakantiedagen, 8% vakantiegeld en reiskostenvergoeding;
 • ABN AMRO biedt doorgroeimogelijkheden op verschillende kantoren
 • Een prachtige werklocatie (12 min met OV vanaf station Den Bosch en als je met de auto komt heb jij altijd plek om je auto te parkeren, wel zo praktisch. ABN AMRO kan zelfs een fiets voor je regelen zodat jij, als het mooi weer is, naar kantoor kunt fietsen (vanaf het station)!

Naast je dagelijkse werk is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, vitaliteit en plezier met je team. Dit alles draagt bij dat ABN AMRO samen met jou kan bouwen aan een succesvolle afdeling.

Solliciteer met een scherpe motivatie en overtuig ons waarom jij de ideale kandidaat bent!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Uren

36

Salaris

17

Meer informatie

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

Informatie over Randstad

Wij realiseren ons als geen ander dat werk belangrijk is in het leven van een mens. Werk stimuleert en ontwikkelt. Werk geeft je een actieve rol in de maatschappij, bevordert je ontwikkeling, heeft invloed op je financiële situatie en bepaalt je sociale status. Tegelijkertijd vormen mensen de belangrijkste waarde binnen organisaties. Randstad is......
Lees meer over Randstad

Randstad
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op AmsterdamVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam.
 • Klantenservice Agent Beleggingen, ABN AMRO: OPS, Gustav Mahlerlaan

  Gisteren geplaatst door Randstad

  Zorgen dat je de klant ontzorgt, snel, adequaat en met service op nummer 1Dat is wat je in deze functie gaat doen voor corporate klanten via de Dealing Room van ABN AMROFulltime Klantenservice Agent Beleggingen bij ABN AMRO aan de Zuidas Amsterdam, 36 uur per weekDe werkomgevingZoals gezegd, werk je in het zakelijk hart van de financiële wereld: De Zuidas.De slogan “Your Deal, Our Business” drijft de medewerkers van Corporate Broking in de serviceverlening aan de Dealing Room. Corporate...

  Randstad
 • Financieel medewerker

  Gisteren geplaatst door Randstad

  Woon jij in Utrecht en ben jij op zoek naar een nieuwe financiële uitdaging in/rondom Utrecht? Gaat jouw hart sneller kloppen van het nauwkeurig verwerken van de financiële administratie en heb je daar ook ervaring mee of een opleiding afgerond in de financiele richting? Lees dan snel verderRegelmatig hebben wij financiële vacatures rondom het gebied van Utrecht, om hier snel op te kunnen anticiperen schrijven wij deze wervende vacaturetekst. Naast tijdelijke vacatures hebben wij ook...

  Randstad
 • Administratief medewerker ABN AMRO

  Gisteren geplaatst door Randstad

  Ben jij organisatorisch en administratief sterk? En krijg je energie van een dynamische werkomgeving? Dan is de tijdelijke functie administratief medewerker binnen het Client Acceptance and Review team iets voor jou!WAAR KOM JE TE WERKEN?Je komt te werken in een projectteam dat het Client Acceptance and Review Committee (CARC) ondersteunt. Het CARC bespreekt klantrelaties met de hoogste risicoclassificatie met betrekking tot financiële criminaliteit en buigt zich over de klant, nadat CDD/KYC...

  Randstad
 • Debiteuren medewerker

  Eergisteren geplaatst door Randstad

  Ben je klantgericht en voel je feilloos aan wat er wel en niet mogelijk is bij een debiteur? Ben je daarnaast accuraat, efficiënt en denk je in oplossingen in plaats van problemen? Lees dan snel verder!Als medewerker debiteuren beheer ben je verantwoordelijk voor het beheer van financiële processen en het onderhouden van contact met abonnees en incassobureaus.Wat ga je doen?beheren van verschillende betaalstromen je houdt je bezig met telefonische en schriftelijke aanmaningen je...

  Randstad
 • CDD Analist, Robeco Nederland B.V.

  Eergisteren geplaatst door Randstad

  Witwasfraude, terrorisme financiering en financiële criminaliteit, drie onderwerpen die de afgelopen jaren steeds vaker in de krant staan. Financiële instellingen kennen hun klanten niet meer persoonlijk en dus moeten we in deze digitale wereld op zoek naar andere manieren om je klant te leren kennen. En bovendien een beeld vormen wat je van hem kunt verwachten. Vindt jij het leuk om complexe puzzels te kraken met als doel om financiële criminaliteit op te sporen? Robeco zoekt mensen die...

  Randstad

AmsterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Amsterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Amsterdam? Op de AmsterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AmsterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank