Islamitisch geestelijk verzorger

Baan gegevens

 • Bedrijf: Rode Kruis Ziekenhuis
 • Plaats: Beverwijk
 • Plaatsingsdatum: 15-11-2019
 • Werkniveau: Universitair
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Wat breng jij mee als islamitisch Geestelijk Verzorger?
Jij voelt je thuis in het verlenen van patiëntenzorg en draagt graag je kennis van de islam over aan collega’s op de afdeling. Je hebt een open en tolerante houding ten aanzien van andere levensbeschouwelijke tradities. Daarnaast kun jij goed relativeren en ben je in staat tot zelfreflectie.

Dan kan je dag er zo uit zien!
Via verschillende wegen kan je in consult worden gevraagd op de verpleegafdeling door patiënten zelf, verpleegkundigen, artsen of in de wandelgangen van het ziekenhuis. Je begeleidt islamitische patiënten en hun naasten, maar bent ook inzetbaar als algemeen geestelijk verzorger. Daarnaast verzorg je onderwijs over de islam en culturele en ethische aspecten. Jij hebt een belangrijke brugfunctie tussen zorgpersoneel en patiënten en hun naasten.

Jouw nieuwe collega’s
Het team bestaat uit twee geestelijk verzorgers. Wij helpen elkaar bij ziekte en verlof, zodat wij samen de patiënten en hun naasten kunnen begeleiden.

Wij bieden jou!

 • Inschaling volgens cao ziekenhuizen in FWG65.
 • Een team dat een herkenbaar gezicht heeft door het hele ziekenhuis.
 • Een contract voor 11 uur per week, liefst verdeeld in twee vaste dagdelen per week en een aantal flex-uren.
 • Eindejaarsuitkering van 8,33%, wordt uitgekeerd in december.
 • Je bouwt een goed pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Gratis parkeren en het station Beverwijk is op 7 minuten loopafstand.
 • Meerkeuze systeem secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsenplan en bruto-netto reiskostenvergoeding.
 • Ontwikkeling en doorstroming vinden wij belangrijk. Daarom bieden wij trainingen van GoodHabitz aan om jezelf te ontwikkelen.
 • Verder hebben wij een leuke personeelsvereniging die tegen gereduceerde prijzen activiteiten organiseert, zoals culinaire en creatieve workshops, wintersport en stedenreizen, theaterprogramma’s en een Sinterklaasfeest voor je kind(eren)!
Waar wij het verschil maken is dat wij een regionaal ziekenhuis zijn met bijzondere specialismen, zoals brandwondenzorg op topklinisch niveau. Het RKZ is een hechte organisatie met korte lijnen. Iedereen helpt elkaar binnen het ziekenhuis om de beste zorg te leveren aan onze patiënten.

Informatie
Voor nadere informatie kunt u terecht bij geestelijk verzorgers Dave Wijker en Sandra Schaap (tel. 0251-265112/5650, dwijker@rkz.nl / sschaap@rkz.nl). Algemene informatie over het ziekenhuis is te vinden op www.rkz.nl.

Solliciteren
Kom je bij ons werken? Vul dan je sollicitatie in voor 4 december datum via één druk op de solliciteer button. Wij kijken uit naar je reactie. Wil je eerst de sfeer proeven? Natuurlijk mag je eerst een dag meelopen.

Gestelde eisen

Wij vragen aan jou

 • Een communicatieve en enthousiaste collega met kennis van de islam én de Nederlandse medische cultuur
 • Iemand die zich thuis voelt in het verlenen van patiëntenzorg en graag samenwerkt met en kennis overdraagt aan collega’s op de afdelingen.
 • Ervaring m.b.t. geestelijke verzorging is noodzakelijk.
 • Je hebt een erkende universitaire master tot geestelijk verzorger afgerond en bent lid van de VGVZ.
 • Deze vacature is intern en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid hebben re integranten en interne kandidaten voorrang.

Uren

Een contract voor 11 uur per week, liefst verdeeld in twee vaste dagdelen per week en een aantal flex-uren.

Salaris

Inschaling volgens cao ziekenhuizen in FWG65.

Informatie over Rode Kruis Ziekenhuis

Het Rode Kruis Ziekenhuis is een middelgroot algemeen ziekenhuis voor de regio IJmond en maakt onderdeel uit van het Zorg van de Zaak-netwerk. Het Brandwondencentrum van het Rode Kruis Ziekenhuis staat nationaal en internationaal aan de top. Het Rode Kruis Ziekenhuis staat in Beverwijk en heeft een polikliniek in Heemskerk. Het Rode Kruis......
Lees meer over Rode Kruis Ziekenhuis

Rode Kruis Ziekenhuis
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op AmsterdamVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam.
 • Verpleegkundige Reizigersadvies – Reizigersverpleegkundige

  Vandaag geplaatst door LEKZ

  Een Reizigersverpleegkundige, daar zijn we naar op zoek. Voor deze wereldspeler, actief op het gebied van gezond werken en reizen. Deze leuke functie is in de regio Amsterdam tussen de 32-40 uur per week (uren zijn bespreekbaar). Je bent bereid om in de avonden en in het weekend te werken. Je gaat werken in een leuk team met artsen, klantcontact medewerkers en andere verpleegkundigen. Jouw taak is om de klant zo goed mogelijk zelfstandig te adviseren, voor te lichten en te vaccineren....

  Lekz
 • Analist B voor de afdeling Klinische Virologie, MDU in Amsterdam

  Vandaag geplaatst door TMI

  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste analist die een bijdrage wil leveren aan onze moleculair diagnostische activiteiten tijdens de griepperiode. Deze activiteiten omvatten het uitvoeren van moleculaire diagnostiek van infectieziekten in patiëntenmateriaal met behulp van moderne moleculaire technieken. Het betreft een functie voor 36 uur per week. De functie kan ingericht worden op basis van detachering. Ook nodigen wij zzp’ers van harte uit om te solliciteren op deze vacature. Heb je...

  TMI
 • Verzorgende IG – verpleegafdeling Amsterdam-Noord

  Vandaag geplaatst door TMI

  Vacature Verzorgende IG regio Amsterdam-NoordBen jij Verzorgende IG en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in regio Amsterdam? Dan hebben we een interessante vacature voor je! Voor een verpleeghuis in Amsterdam-Noord zoeken wij een Verzorgende IG voor 20 tot 28 uur per week. Het is een tijdelijke functie tot en met mei. Ben je ook na mei beschikbaar? Dan kijken we daarna graag samen verder met je naar vervolgopdrachten.Wat ga je doen als Verzorgende IG?Als Verzorgende IG kom je te werken...

  TMI
 • Verzorgende IG – PG afdeling Amsterdam-Noord

  Vandaag geplaatst door TMI

  Vacature Verzorgende IG regio Amsterdam-NoordBen jij Verzorgende IG en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in regio Amsterdam? Dan hebben we een interessante vacature voor je! Voor een verpleeghuis in Amsterdam-Noord zoeken wij een Verzorgende IG voor 24 tot 32 uur per week. Het is een tijdelijke functie tot en met mei. Ben je ook na mei beschikbaar? Dan kijken we daarna graag samen verder met je naar vervolgopdrachten.Wat ga je doen als Verzorgende IG?Als Verzorgende IG kom je te werken...

  TMI
 • Algemeen verpleegkundige in omgeving Amsterdam (24 – 32u p/w)

  Vandaag geplaatst door TMI

  Vacature Algemeen verpleegkundige in omgeving AmsterdamBen jij een verpleegkundige en heb jij ervaring met het prikken van infuus, PICC lijnen en Port-a-Cath? Dan hebben wij een interessante vacature voor jou! De functie is voor 24 tot 32 uur per week. De duur van de opdracht is tot en met 30 september 2019. Op de eerste dag van de opdracht dien je meerdere e-learnings te maken. Je komt te werken op basis van detachering, waarbij een leaseauto tot de mogelijkheden behoort. Ook is het mogelijk...

  TMI

AmsterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Amsterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Amsterdam? Op de AmsterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AmsterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank