Vaktherapeut Beeldend

Baan gegevens

 • Bedrijf: Rode Kruis Ziekenhuis
 • Plaats: Beverwijk
 • Plaatsingsdatum: 11-07-2019
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Vaktherapeut Beeldend

16 uur (vier maanden, mogelijk verlenging)

Ben jij dit?

Als vaktherapeut beeldend sta jij bekend om jouw enthousiasme en je vermogen tot procesmatig denken en het kunnen geven en ontvangen van feedback. Je weet van aanpakken. Jij hebt kennis van vaardigheden in het begeleiden van groepsprocessen gericht op persoonlijksheidsproblematiek. Je kan beeldende processen begeleiden binnen therapeutische relaties.Dan kan je dag er zo uit zien!


Je werkzaamheden als vaktherapeut beeldend zullen plaatsvinden op de deeltijdbehandeling en op de kliniek op woensdag en donderdag. De deeltijdbehandeling betreft groepen van zowel steunende, structureerde als psychotherapeutische aard gericht op persoonlijkheidsproblematiek. De deeltijd heeft als kader AFT (affectfobietheorie). Het klinische aanbod omvat groepsbehandelingen gericht op diagnostiek en activering. Je geeft twee à drie groepen per dag beeldende therapie. De groepen bestaan uit acht personen. Verder neem je deel aan verschillende multidisciplinaire overleggen en verzorg je schriftelijke verslaglegging van de therapieën die je geeft.


Jouw nieuwe collega’s!


Je werkt samen in een multidisciplinair team van psychologen, psychiaters, sociaal psychiatrische verpleegkundigen/relatietherapeuten, een dramatherapeut en een muziektherapeut. Wij werken vanuit een eclectisch model op de kliniek en polikliniek met AFT op de dagbehandeling. Het team schoolt regelmatig bij en heeft regelmatig inter- en supervisies ter bevordering van een ieders ontwikkeling en die van het team als geheel.

De afdeling psychiatrie bestaat uit een opnameafdeling, een consultatieve dienst, een polikliniek en een deeltijdbehandeling. Bij de kliniek ligt de nadruk op diagnostiek en kortdurende behandeling van mensen met een psychiatrische stoornis, in het bijzonder wanneer er sprake is van complexe somatisch comorbiditeit. De deeltijdbehandeling is bestemd voor de behandeling van mensen met persoonlijkheidsstoornissen.

Waar wij het verschil maken is dat wij een regionaal ziekenhuis zijn met bijzondere specialismen, zoals brandwondenzorg op topklinisch niveau. Het RKZ is een hechte organisatie met korte lijnen. Iedereen helpt elkaar binnen het ziekenhuis om de beste zorg te leveren aan onze patiënten. Samen zorgen wij voor beter op jouw manier!


Wij bieden aan jou!

 • Inschaling volgens de cao ziekenhuizen schaal 55 (maximaal € 3917,- op basis van 36 uur)
 • Betreft vervanging voor ziekte voor 4 maanden 16 uur per week
 • Een ervaren en enthousiast team waarin multidisciplinair werk en open communicatie belangrijk zijn.
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% en je bouwt een goed pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Meerkeuzesysteem secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsenplan en bruto-netto reiskostenvergoeding.
 • Gratis parkeren nabij het RKZ en het station Beverwijk (en busstation) is op 7 minuten loopafstand.
 • Ontwikkeling en doorstroming vinden wij belangrijk. Daarom bieden wij trainingen van GoodHabitz aan.
 • Het Rode Kruis Ziekenhuis is een LEAN organisatie. Wij bieden verschillende trainingen aan om jou de LEAN methodiek te leren toepassen.
 • Twee keer per jaar vieren wij samen het zomer- en winterfeest!
Verder hebben wij een personeelsvereniging die leuke activiteiten organiseert. Wat denk je van weekendjes wintersport, stedentrips en een fietsenrally. Het jaarlijkse sinterklaasfeest voor je kind(eren) en voordelige tickets voor concerten en theater voorstellingen?
Informatie

Voor meer informatie kun je bellen met Thomas Kok, Medisch Manager Psychiatrie of Christi de Wolf Vaktherapeut Drama, via 0251-783724.

Solliciteren

Kom je bij ons werken? Vul dan je sollicitatie in via één druk op de solliciteer button voor donderdag 25 juli. Wij kijken uit naar je reactie. De sollicitatiegesprekken vinden plaats in de week van 29 juli.

Gestelde eisen

 • Opleiding tot beeldend therapeut en geregistreerd is in het register vaktherapeutische beroepen.
 • Per direct beschikbaar
 • Ervaring in het werken met psychiatrische patiënten en specifiek met persoonlijkheidsproblematiek.
 • Jij werkt graag samen met andere disciplines.
 • Ervaring in het werken met beeldende therapie binnen groepen met psychiatrische patiënten die lijden aan persoonlijkheidsproblematiek en/of (ernstige) psychosomatische problematiek.

Uren

16

Salaris

Maximaal €3917,-

Informatie over Rode Kruis Ziekenhuis

Het Rode Kruis Ziekenhuis is een middelgroot algemeen ziekenhuis voor de regio IJmond en maakt onderdeel uit van het Zorg van de Zaak-netwerk. Het Brandwondencentrum van het Rode Kruis Ziekenhuis staat nationaal en internationaal aan de top. Het Rode Kruis Ziekenhuis staat in Beverwijk en heeft een polikliniek in Heemskerk. Het Rode Kruis......
Lees meer over Rode Kruis Ziekenhuis

Rode Kruis Ziekenhuis
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op AmsterdamVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam.
 • Gastvrouw in Hilversum | 16 uur per week

  Vandaag geplaatst door TMI

  Vacature Gastvrouw in HilversumVoor een kliniek in  Hilversum zijn wij op zoek naar een enthousiaste gastvrouw. De functie is voor gemiddeld 16 uur per week. De duur van de opdracht is vier maanden. Je komt te werken op basis van detachering via TMI, waarbij wij je aantrekkelijke voorwaarden bieden.FunctieomschrijvingAls gastvrouw ben jij het eerste aanspreekpunt van de kliniek en draag je zorg voor een hartelijk ontvangst van de cliënten. Na ontvangst van de cliënten meld je hen digitaal aan...

  TMI
 • Centrumassistent in Amsterdam – tijdelijke opdracht

  Vandaag geplaatst door TMI

  Vacature Centrumassistent in AmsterdamVoor een zorgcentrum gespecialiseerd in Cardiologie zijn wij op zoek naar een Centrumassistent in Amsterdam. De functie is voor 32 uur per week. De duur van de opdracht is drie maanden.  Je komt te werken op basis van detachering, wat betekent dat we je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden kunnen bieden!FunctieomschrijvingIn deze functie fungeer je als eerste aanspreekpunt voor de patiënt, controleer je de patiëntgegevens en maak je zowel telefonisch als aan...

  TMI
 • Administratief Medewerker TMI Academy | Amsterdam

  Vandaag geplaatst door TMI

  Vacature Administratief Medewerker TMI AcademyWegens uitbreiding van de afdeling zijn wij op zoek naar een nieuwe collega op ons hoofdkantoor in Amsterdam. Het betreft een functie voor 32 tot 40 uur per week (bij voorkeur fulltime) op de afdeling Commerciële Binnendienst, bij het onderdeel TMI Academy. De TMI Academy organiseert diverse bij- en nascholingen voor zorgprofessionals. Je komt te werken binnen een enthousiast team, waar gezelligheid belangrijk wordt gevonden, maar ook zeker hard...

  TMI
 • Wondconsulent regio Zaandam

  Vandaag geplaatst door TMI

  Vacature Wondconsulent regio ZaandamVoor een wondexpertisecentrum in regio Zaandam zoeken wij een wondconsulent. De functie is voor 24 tot 28 uur per week. Je komt hierbij te werken op basis van detachering, of je kunt ervoor kiezen om direct in dienst te treden bij het centrum.Over de functieAls wondconsulent heb jij je eigen gebied waar je aanspreekpunt voor bent. In deze uitdagende, coördinerende functie voer je de regie in de complexe wondzorg waarbij je de wijkverpleegkundige en/of...

  TMI
 • Verzorgende IG – verpleegafdeling Amsterdam-Noord

  Vandaag geplaatst door TMI

  Vacature Verzorgende IG regio Amsterdam-NoordBen jij Verzorgende IG en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in regio Amsterdam? Dan hebben we een interessante vacature voor je! Voor een verpleeghuis in Amsterdam-Noord zoeken wij een Verzorgende IG voor 20 tot 28 uur per week. Het is een tijdelijke functie tot en met mei. Ben je ook na mei beschikbaar? Dan kijken we daarna graag samen verder met je naar vervolgopdrachten.Wat ga je doen als Verzorgende IG?Als Verzorgende IG kom je te werken...

  TMI

AmsterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Amsterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Amsterdam? Op de AmsterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AmsterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank