Beleidsmedewerker Kwaliteit

Baan gegevens

 • Bedrijf: Rode Kruis Ziekenhuis
 • Plaats: Beverwijk
 • Plaatsingsdatum: 11-07-2019
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Beleidsadviseur Kwaliteit

16-24 uur per week

Ben jij dit?

Als beleidsadviseur Kwaliteit in het RKZ draag je bij aan beleid op het gebied van kwaliteit en patiëntveiligheid en aan het verhogen van de efficiënte en effectiviteit. Je werkt zowel beleidsmatig als pragmatisch en uitvoerend en hebt (relevante) werkervaring op het gebied van kwaliteit en patiëntveiligheid. Je beschikt over sterke analytische vaardigheden en je bent gedreven om zaken voor elkaar te krijgen. Daarnaast ben je een collegiale teamspeler die in staat is om anderen te enthousiasmeren en te inspireren; en die gesprekspartner voor diverse disciplines kan zijn.

Dan kan je dag er zo uit zien!

Je adviseert in afstemming met je team (on)gevraagd de raad van bestuur, het zorgmanagement en de zorgprofessionals bij vraagstukken op het gebied van kwaliteit en patiëntveiligheid. Je verricht zelfstandig werkzaamheden binnen de vastgestelde beleidskaders, waarbij je in de uitvoering de taken en prioriteiten waar mogelijk zelf bepaalt. Daarnaast geef jij advies op basis van uitkomsten van onderzoeken en analyses (interne audits, risicoanalyses, patiënttevredenheidsonderzoeken, kwaliteitsindicatoren e.d.). Je leidt of neemt deel aan project-/werkgroepen, stuurgroepen en commissies op het gebied van kwaliteit en patiëntveiligheid. Als laatste bied jij ondersteuning bij de ontwikkeling, invoering, borging van het kwaliteits- en veiligheidsbeleid van het ziekenhuis.

De afdeling

De beleidsadviseur kwaliteit maakt deel uit van het team Kwaliteit en Patiëntveiligheid en ontvangt hiërarchisch leiding van de manager Kwaliteit en Patiëntveiligheid. Je werkt direct samen met vier beleidsadviseurs kwaliteit. Daarnaast heb jij veel contact met andere collega’s.


Wij bieden aan jou

 • Inschaling volgens de cao schaal 55/60, afhankelijk van kennis en ervaring (maximaal €3917,- /€4466,-).
 • Een tijdelijke aanstelling van 5 maanden in verband met zwangerschapsverlof.
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% en je bouwt een goed pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Meerkeuzesysteem secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsenplan en bruto-netto reiskostenvergoeding.
 • Gratis parkeren nabij het RKZ en het station Beverwijk (en busstation) is op 7 minuten loopafstand.
 • Het Rode Kruis Ziekenhuis is een LEAN organisatie. Wij bieden verschillende trainingen aan om jou de LEAN methodiek te leren toepassen.
 • Twee keer per jaar vieren wij samen het zomer- en winterfeest!
 • Verder hebben wij een personeelsvereniging die leuke activiteiten organiseert. Wat denk je van weekendjes wintersport, stedentrips en een fietsenrally. Het jaarlijkse sinterklaasfeest voor je kind(eren) en voordelige tickets voor concerten en theater voorstellingen?

Waar wij het verschil maken is dat wij een regionaal ziekenhuis zijn met bijzondere specialismen, zoals brandwondenzorg op topklinisch niveau. Het RKZ is een hechte organisatie met korte lijnen. Iedereen helpt elkaar binnen het ziekenhuis om de beste zorg te leveren aan onze patiënten. Samen zorgen wij voor beter op jouw manier!

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Celine Vermeulen, manager Kwaliteit en Patiëntveiligheid, bereikbaar op 0251 – 26 3868 of via celinevermeulen@rkz.nl.

Solliciteren

Ga jij de uitdaging aan als beleidsadviseur kwaliteit bij het RKZ. Vul dan je sollicitatie in via één druk op de solliciteer button. Wij kijken uit naar je reactie. Solliciteer voor maandag 22 juli.

Gestelde eisen

 •  Minimaal HBO werk- en denkniveau, relevante werkervaring is een pré
 • Bewezen projectmanagement ervaring, bij voorkeur in de curatieve zorg
 • Kennis van en affiniteit met kwaliteit en patiëntveiligheid;
 • Verantwoordelijkheidsgevoel, bereid om extra stappen te zetten indien het nodig is voor een goed resultaat
 • In staat om (medische en verpleegkundige) professionals op inhoud en met argumenten te overtuigen
 • Gevoel voor bestuurlijke verhoudingen

Uren

Salaris

maximaal €4466,-

Informatie over Rode Kruis Ziekenhuis

Het Rode Kruis Ziekenhuis is een middelgroot algemeen ziekenhuis voor de regio IJmond en maakt onderdeel uit van het Zorg van de Zaak-netwerk. Het Brandwondencentrum van het Rode Kruis Ziekenhuis staat nationaal en internationaal aan de top. Het Rode Kruis Ziekenhuis staat in Beverwijk en heeft een polikliniek in Heemskerk. Het Rode Kruis......
Lees meer over Rode Kruis Ziekenhuis

Rode Kruis Ziekenhuis
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op AmsterdamVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam.
 • Gastvrouw in Hilversum | 16 uur per week

  Vandaag geplaatst door TMI

  Vacature Gastvrouw in HilversumVoor een kliniek in  Hilversum zijn wij op zoek naar een enthousiaste gastvrouw. De functie is voor gemiddeld 16 uur per week. De duur van de opdracht is vier maanden. Je komt te werken op basis van detachering via TMI, waarbij wij je aantrekkelijke voorwaarden bieden.FunctieomschrijvingAls gastvrouw ben jij het eerste aanspreekpunt van de kliniek en draag je zorg voor een hartelijk ontvangst van de cliënten. Na ontvangst van de cliënten meld je hen digitaal aan...

  TMI
 • Centrumassistent in Amsterdam – tijdelijke opdracht

  Vandaag geplaatst door TMI

  Vacature Centrumassistent in AmsterdamVoor een zorgcentrum gespecialiseerd in Cardiologie zijn wij op zoek naar een Centrumassistent in Amsterdam. De functie is voor 32 uur per week. De duur van de opdracht is drie maanden.  Je komt te werken op basis van detachering, wat betekent dat we je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden kunnen bieden!FunctieomschrijvingIn deze functie fungeer je als eerste aanspreekpunt voor de patiënt, controleer je de patiëntgegevens en maak je zowel telefonisch als aan...

  TMI
 • Administratief Medewerker TMI Academy | Amsterdam

  Vandaag geplaatst door TMI

  Vacature Administratief Medewerker TMI AcademyWegens uitbreiding van de afdeling zijn wij op zoek naar een nieuwe collega op ons hoofdkantoor in Amsterdam. Het betreft een functie voor 32 tot 40 uur per week (bij voorkeur fulltime) op de afdeling Commerciële Binnendienst, bij het onderdeel TMI Academy. De TMI Academy organiseert diverse bij- en nascholingen voor zorgprofessionals. Je komt te werken binnen een enthousiast team, waar gezelligheid belangrijk wordt gevonden, maar ook zeker hard...

  TMI
 • Wondconsulent regio Zaandam

  Vandaag geplaatst door TMI

  Vacature Wondconsulent regio ZaandamVoor een wondexpertisecentrum in regio Zaandam zoeken wij een wondconsulent. De functie is voor 24 tot 28 uur per week. Je komt hierbij te werken op basis van detachering, of je kunt ervoor kiezen om direct in dienst te treden bij het centrum.Over de functieAls wondconsulent heb jij je eigen gebied waar je aanspreekpunt voor bent. In deze uitdagende, coördinerende functie voer je de regie in de complexe wondzorg waarbij je de wijkverpleegkundige en/of...

  TMI
 • Verzorgende IG – verpleegafdeling Amsterdam-Noord

  Vandaag geplaatst door TMI

  Vacature Verzorgende IG regio Amsterdam-NoordBen jij Verzorgende IG en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in regio Amsterdam? Dan hebben we een interessante vacature voor je! Voor een verpleeghuis in Amsterdam-Noord zoeken wij een Verzorgende IG voor 20 tot 28 uur per week. Het is een tijdelijke functie tot en met mei. Ben je ook na mei beschikbaar? Dan kijken we daarna graag samen verder met je naar vervolgopdrachten.Wat ga je doen als Verzorgende IG?Als Verzorgende IG kom je te werken...

  TMI

AmsterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Amsterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Amsterdam? Op de AmsterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AmsterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank