IC verpleegkundige

Baan gegevens

 • Bedrijf: Rode Kruis Ziekenhuis
 • Plaats: Beverwijk
 • Plaatsingsdatum: 04-06-2019
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Neem een grote dosis samenwerking, enthousiaste collega’s en combineer dat met hoog complexe zorg, brandwondenzorg en je krijgt: jouw nieuwe uitdaging!

IC Verpleegkundige
Betrokken, kritisch en enthousiast
(24-36 uur)

Ben jij dit?
Jij bent een stressbestendige, leergierige en enthousiaste IC Verpleegkundige die graag 24 tot 36 uur wilt werken. Jij bent betrokken bij de patiënt en zijn familie en als het nodig is sla jij een arm om hen heen en ben jij een luisterend oor. Verder denk jij kritisch mee aan het beleid van de patiënt en werk je nauw samen met je collega IC verpleegkundigen, de arts assistenten en de intensivisten. Een gezonde dosis humor en doorzettingsvermogen is voor deze baan onmisbaar.

Dan kan je dag er zo uit zien!
Op de IC afdeling zorgen wij voor patiënten waarvan een of meerdere vitale functies overgenomen moeten worden. De patiënten hebben een breed scala en intensiteit aan aandoeningen, waaronder chirurgische-, interne-, cardiologische patiënten, maar ook brandwondenpatiënten en nog veel meer. Ze hebben een hoog complexe zorgvraag waarbij de samenwerking met de collega’s en artsen zeer belangrijk is. Dit maakt ons team krachtig en hierdoor kan het team een hoge kwaliteit van zorg leveren.

De afdeling Intensive Care (IC) is een algemene IC, niveau 2. Het totale aantal IC-bedden bedraagt 12, waarvan 4 op de brandwonden IC. Er zijn tien bedden met een beademingsmogelijkheid. Hemodialyse wordt op regelmatige basis uitgevoerd, hiervoor zijn twee toestellen beschikbaar. De IC is uitgerust met een PDMS digitale statusvoering van patiëntengegevens en wij werken met HiX. Er is een nauwe samenwerking en uitwisseling tussen beide afdelingen, wat het werk in het RKZ nog afwisselender en uitdagender maakt. Je krijgt de mogelijkheid om je brandwondenaantekening te halen als IC Verpleegkundige, zodat je je verder kan verdiepen in je vak.

Op de IC afdeling is de ‘’family centered care’’ geïmplementeerd, omdat je op een IC niet alleen voor de patiënt zorgt, maar ook voor zijn naasten.

Hoe je dag eruit ziet op de IC afdeling? Dat is niet te vertellen, geen dag is hetzelfde en elke dienst verloopt anders. Maar eigenlijk hoeven we jou dit allemaal niet te vertellen, want als IC verpleegkundige versta jij je vak.

Jouw nieuwe collega’s
Wij zijn een hecht en gedreven team van IC verpleegkundigen en intensivisten waarbij de lijnen kort zijn. Meedenken en beslissen wordt gestimuleerd en gewaardeerd door de intensivist.

Niet geheel onbelangrijk is de jaarlijkse IC fietstocht, waarbij wij nieuwe plaatsen ontdekken in Nederland en gezellig met elkaar koffie drinken met een appelpunt en uitgebreid gaan lunchen.

Houd je niet van fietsen? Geen probleem, de feestcommissie heeft ieder jaar weer een leuk uitje georganiseerd.

Wij bieden aan jou?

 • Een inspirerende baan, met een contract voor onbepaalde tijd, waarbij je jezelf ontwikkelt in het werken als professional binnen een team met een hoog kwaliteitsniveau.
 • De IC-functie is ingedeeld volgens ziekenhuis CAO schaal 55, maximaal €3917,- exclusief ORT.
 • Wil je parttime of fulltime werken? Het kan allebei: van 24 tot 36 uur.
 • De mogelijkheid om je brandwondenaantekening te halen, hiervoor krijg je een extra vergoeding waarbij je totale salaris maximaal kan uitlopen tot €4054,- .
 • Veel afwisseling in een soms hectische omgeving, mede door de brandwondenzorg.
 • Mogelijkheid om deel te nemen aan veiligheid- en vredesmissies van Defensie.
 • Geaccrediteerde bij- en nascholing.

Gestelde eisen

 • Diploma tot IC Verpleegkundige
 • Groot empathisch vermogen en betrokkenheid bij patiënt en familie
 • Teamplayer
 • Kritisch denken over je eigen handelen
 • Meedenken over de toekomstige visie van de IC
 • Verdieping in de behandeling van acute wonden zoals Brandwonden, TEN en Necrotische fasciitis.

Uren

24-36 uur per week

Salaris

De IC-functie is ingedeeld volgens ziekenhuis CAO schaal 55, maximaal €3917,- exclusief ORT.

Meer informatie

Informatie
Voor meer informatie kan je bellen met Melanie Stallen, Afdelingsleider IC, 0251-265103.

Wil je eerst de sfeer proeven? Natuurlijk mag je eerst een dag meelopen en heten we jou van harte welkom.

Solliciteren
Kom je bij ons werken? Vul dan je sollicitatie in via één druk op de solliciteer button. Wij kijken uit naar je reactie. 
Deze vacature is intern en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid hebben re integranten en interne kandidaten voorrang.

Informatie over Rode Kruis Ziekenhuis

Het Rode Kruis Ziekenhuis is een middelgroot algemeen ziekenhuis voor de regio IJmond en maakt onderdeel uit van het Zorg van de Zaak-netwerk. Het Brandwondencentrum van het Rode Kruis Ziekenhuis staat nationaal en internationaal aan de top. Het Rode Kruis Ziekenhuis staat in Beverwijk en heeft een polikliniek in Heemskerk. Het Rode Kruis......
Lees meer over Rode Kruis Ziekenhuis

Rode Kruis Ziekenhuis
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op AmsterdamVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam.
 • Gastvrouw in Hilversum | 16 uur per week

  Vandaag geplaatst door TMI

  Vacature Gastvrouw in HilversumVoor een kliniek in  Hilversum zijn wij op zoek naar een enthousiaste gastvrouw. De functie is voor gemiddeld 16 uur per week. De duur van de opdracht is vier maanden. Je komt te werken op basis van detachering via TMI, waarbij wij je aantrekkelijke voorwaarden bieden.FunctieomschrijvingAls gastvrouw ben jij het eerste aanspreekpunt van de kliniek en draag je zorg voor een hartelijk ontvangst van de cliënten. Na ontvangst van de cliënten meld je hen digitaal aan...

  TMI
 • Centrumassistent in Amsterdam – tijdelijke opdracht

  Vandaag geplaatst door TMI

  Vacature Centrumassistent in AmsterdamVoor een zorgcentrum gespecialiseerd in Cardiologie zijn wij op zoek naar een Centrumassistent in Amsterdam. De functie is voor 32 uur per week. De duur van de opdracht is drie maanden.  Je komt te werken op basis van detachering, wat betekent dat we je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden kunnen bieden!FunctieomschrijvingIn deze functie fungeer je als eerste aanspreekpunt voor de patiënt, controleer je de patiëntgegevens en maak je zowel telefonisch als aan...

  TMI
 • Administratief Medewerker TMI Academy | Amsterdam

  Vandaag geplaatst door TMI

  Vacature Administratief Medewerker TMI AcademyWegens uitbreiding van de afdeling zijn wij op zoek naar een nieuwe collega op ons hoofdkantoor in Amsterdam. Het betreft een functie voor 32 tot 40 uur per week (bij voorkeur fulltime) op de afdeling Commerciële Binnendienst, bij het onderdeel TMI Academy. De TMI Academy organiseert diverse bij- en nascholingen voor zorgprofessionals. Je komt te werken binnen een enthousiast team, waar gezelligheid belangrijk wordt gevonden, maar ook zeker hard...

  TMI
 • Wondconsulent regio Zaandam

  Vandaag geplaatst door TMI

  Vacature Wondconsulent regio ZaandamVoor een wondexpertisecentrum in regio Zaandam zoeken wij een wondconsulent. De functie is voor 24 tot 28 uur per week. Je komt hierbij te werken op basis van detachering, of je kunt ervoor kiezen om direct in dienst te treden bij het centrum.Over de functieAls wondconsulent heb jij je eigen gebied waar je aanspreekpunt voor bent. In deze uitdagende, coördinerende functie voer je de regie in de complexe wondzorg waarbij je de wijkverpleegkundige en/of...

  TMI
 • Verzorgende IG – verpleegafdeling Amsterdam-Noord

  Vandaag geplaatst door TMI

  Vacature Verzorgende IG regio Amsterdam-NoordBen jij Verzorgende IG en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in regio Amsterdam? Dan hebben we een interessante vacature voor je! Voor een verpleeghuis in Amsterdam-Noord zoeken wij een Verzorgende IG voor 20 tot 28 uur per week. Het is een tijdelijke functie tot en met mei. Ben je ook na mei beschikbaar? Dan kijken we daarna graag samen verder met je naar vervolgopdrachten.Wat ga je doen als Verzorgende IG?Als Verzorgende IG kom je te werken...

  TMI

AmsterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Amsterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Amsterdam? Op de AmsterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AmsterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank