Klantenservice medewerker

Baan gegevens

 • Bedrijf: Waternet
 • Plaats: Amsterdam
 • Plaatsingsdatum: 11-02-2019
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: Starter
 • Dienstverband: Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Wat ga je doen?

Jij bent het eerste contactpunt van onze klant met Waternet. Dat is niet zomaar een taak. In 2020 willen we gemiddeld een 8+ krijgen voor onze dienstverlening en de beste openbare dienstverlener zijn. Daar ben jij van groots belang in. Jij weet de meeste van de inkomende vragen (via telefoon en later via chat) van onze klanten zelf te beantwoorden, zonder hulp van specialisten in te moeten schakelen. De vragen die binnenkomen gaan over bijvoorbeeld waterschapsbelasting, vergunningen maar ook meldingen van storingen of overlast pak jij ok (natuurlijk krijg je hier een opleiding van ons voor) Je kan je goed inleven in onze klant en zorgt er voor dat alles goed en zorgvuldig verwerkt en genoteerd wordt.

Onze organisatie is in transitie, vanaf 1 april werken wij in zelf organiserende teams. Je krijgt dus alle ruimte voor echt vakmanschap. Jij kan straks onze klanten in één keer goed helpen. Je beantwoordt alle inkomende vragen (eerst via telefoon en later ook via chat) zo veel mogelijk zonder specialisten in te moeten schakelen. Jullie worden daarin begeleid door een teamcoach en een resultaatmanager.

Gestelde eisen

Wat breng je mee?

Het belangrijkste voor ons is dat je een klantgericht persoon bent, dat je makkelijk bent in de samenwerking (met respect en plezier met elkaar omgaan is voor ons even belangrijk als het werk zelf) en dat je flexibel bent zowel in planning (maandag tot vrijdag 8:00 tot 17:00) als in rol. We zoeken mensen die hun eigen verantwoordelijkheid van nature nemen en tot het uiterste gaan om problemen op te lossen.

Jij kijkt altijd naar hoe werk efficiënter kan en schakelt tussen computersystemen als Usain Bolt tussen z’n linker- en rechterbeen. Verder vragen we:

 • Minimaal een MBO-opleiding
 • Goede beheersing van het Nederlands in woord en geschrift
 • Goede beheersing van het Engels in ieder geval woord.
 • Klantenservice ervaring is een pré
Je bent minimaal 24 uur per week inzetbaar (de eerste twee weken fulltime ivm trainingen).

Het is voor ons heel belangrijk dat je flexibel inzetbaar bent van maandag tot en met vrijdag, van 8:00 tot 17:00.

Uren

24-32

Salaris

Het salaris voor KSW is €13.28.

Meer informatie

Dit krijg je ervoor terug

Heb jij alles in huis? Dan krijg je van ons een contract voor minimaal 7 maanden. We hebben uitdagend werk voor je bij Waternet! In ruil voor jouw inzet en betrokkenheid krijg je van ons:

 • Het salaris voor KSW is €13.28.
 • Onze openingstijden; ma. tot vr. van 08:00 tot 17:00. 
De selectie van de kandidaten zal plaatsvinden in week van 25 februari. Let er op dat selectiedag ongeveer één dagdeel in beslag neemt. Terugkoppeling zal in de zelfde week plaatsvinden. In eerste instantie zal je werken via een payrollbedrijf en een contact van 3 maanden krijgen. Doe je je best? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat je hier nog heel lang werkt!

Werken bij Waternet:
Bij Waternet werk je met een uniek product: water. Schoon water is belangrijk voor iedereen. Samen met 1.800 collega’s zorgen we voor veilig drinkwater, schone grachten, rivieren en droge voeten. Waternet werkt aan unieke innovatieve projecten op het gebied van digitalisering, data en waterbeheer. Aandacht voor duurzaamheid vinden bij van groot belang. In 2020 is onze organisatie 100% klimaatneutraal.
Onze medewerkers zijn echte vakmensen: buiten en op het hoofdkantoor. Van monteur tot juridisch adviseur, van dijkinspecteur tot dataspecialist. Al deze betrokken medewerkers maken Waternet samen tot werkgever waar je jezelf kan zijn. Wij stimuleren je om elke dag een stukje beter te worden. Je vindt dan ook een groot aanbod aan opleidingen en trainingen bij onze eigen Waternet Academie.
Verder bieden we een prachtige werkplek midden in een natuurgebied. Mocht je je op het hoofdkantoor bevinden, hier zijn stoelmassages en een gezonde en lekkere lunch in ons restaurant. Ook kun je sporten of bijvoorbeeld yogales volgen in onze fitnessruimte.

Informatie over Waternet

Waternet is het enige waterbedrijf in Nederland dat zorgt voor de hele waterkringloop. We zorgen voor veilig, schoon en voldoende water. In de natuur en om te drinken. Zaken die voor iedereen belangrijk zijn. Daarom staan we midden in de maatschappij....
Lees meer over Waternet

Waternet
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op AmsterdamVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam.
 • Sales medewerker - Fulltime - Den Haag

  Vandaag geplaatst door XL Studenten Uitzendbureau

  Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar sales medewerkers. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het adviseren, verkopen en verlenen van service. Jij belt leads na en verwijst klanten door. Daarnaast zorg jij voor het leggen van contact met bedrijven. Je hoeft in ieder geval niet bang te zijn dat het een eentonige baan is! Het bedrijf waarvoor jij aan de slag gaat levert bedrijfsinformatie en kredietinformatierapporten van bedrijven in meer dan 100 landen. Zij helpen de klant...

  XL Studenten Uitzendbureau
 • Financieel administratief medewerkers - 40 uur - Rotterdam

  Vandaag geplaatst door XL Studenten Uitzendbureau

  Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar toppers in de financiële administratie! Als financieel medewerker maak je onderdeel uit van de financiële afdeling en samen met collega’s ga je het creditmanagementproces met het debiteuren- en crediteurenbeheer ondersteunen. In deze functie bestaat je takenpakket onder andere uit het verwerken van financiële mutaties in de dossieradministratie en het vastleggen van afspraken en handelingen in het huidige systeem. Je houdt je bezig met...

  XL Studenten Uitzendbureau
 • 15,14 verdienen als klantenservice medewerker (24-32u) bij een woningcorporatie in Hilversum

  Vandaag geplaatst door YoungCapital

  Wat ga je doen? Voor onze opdrachtgever, een grote woningbouwcorporatie in Hilversum, zijn wij op zoek naar een enthousiaste klantenservicemedewerkers voor de afdeling 'Huur en Geldzaken' en de afdeling 'Reparatie'.  Als klantenservicemedewerker bij een woningbouwcorporatie krijg je te maken met verschillende vragen. Huur en GeldzakenJe zal op de afdeling Wonen binnen team Huur & Geldzaken aan de slag gaan. Je staat de huurders netjes te woord en helpt ze waar mogelijk...

  YoungCapital
 • Parttime Klantenservice Medewerker schade gezocht bij Independer in Hilversum

  Vandaag geplaatst door YoungCapital

  Wat ga je doen? Wat ga je doen? Je gaat aan de slag bij een bedrijf die mensen levert voor de afdeling schade van Independer. Op deze afdeling komen telefoontjes en mailtjes binnen over verschillende gevallen van schade. Als klantenservicemedewerker schade luister je naar het verhaal van de klant, voel je mee, analyseer je de schadeclaim, stel je gerust en informeer je welke vervolgstappen de klant moet nemen. Daarnaast verzamel je alle benodigde stukken en stuur je deze door naar de...

  YoungCapital
 • Junior Secretaresse Amsterdam

  Vandaag geplaatst door YER Nederland B.V.

  De werkzaamheden zijn divers en bestaan o.a. uit het beantwoorden van de telefoon, agendabeheer, inplannen van afspraken met kandidaten en opdrachtgevers, het verwerken van correspondentie/e-mails, het maken van klantcontracten. Ook bewaak je de voortgang van diverse sollicitatieprocedures en houd je de gegevens in onze database up-to-date. Het zijn veelal administratieve processen en werkt nauw samen met het secretariaat van Amsterdam. Je bent het visitekaartje van YER en je bent...

  YER Nederland B.V.

AmsterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Amsterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Amsterdam? Op de AmsterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AmsterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank