Frontoffice medewerker Openbare Bibliotheek

Baan gegevens

 • Bedrijf: Start People
 • Plaats: Amsterdam
 • Plaatsingsdatum: 22-03-2019
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 5 - 10 jaar ervaring
 • Dienstverband: Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Ben jij de representatieve en proactieve frontoffice medewerker die parttime wil werken? Geef je mensen graag het gevoel dat ze welkom zijn? En ben jij dienstverlenend van jezelf? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie voor de Openbare Bibliotheek Amsterdam!

Als gastvrouw/gastheer bij de OBA in Amsterdam ontvang je bezoekers en draag je bij aan een prettig verblijf in de bibliotheek.
In deze functie geef je voorlichting over de OBA en promoot je het lidmaatschap bij de bibliotheek. Je verwerkt de diverse abonnementsvormen, en voert het proces van de (geautomatiseerde) uitgifte en inname van media uit. Ook sorteer je de materialen en plaatst ze terug in de kasten. Het adviseren en informeren van klanten over de dienstverlening van de bibliotheek valt ook onder jouw verantwoordelijkheden. Tevens ondersteun je bij het organiseren, verzorgen en het op actieve wijze aanboeden van publieksactivteiten. Denk hierbij aan voorleesdagen voor de kleintjes, maar ook taalcursusses die worden georganiseerd voor mensen die moeite hebben met de Nederlandse taal.

Facilitaire taken pak je ook op; je ruimt op en houdt de keuken en het horecagedeelte van de OBA netjes.

Gestelde eisen

Om de bezoekers zo goed mogelijk te helpen, voldoe jij aan de volgende eisen:

 • Representatief;
 • Proactief, je stapt vanuit jezelf op de bezoekers af en vraagt hen of je ze kan helpen;
 • Je vind het ook leuk om mensen actief aan te spreken en de juiste hulp te bieden;
 • Energiek;
 • Je staat positief in het leven en straalt dit uit naar de bezoekers;
 • Je hebt relevante werkervaring waarbij je face to face contact hebt gehad met bezoekers of klanten;
 • Je staat stevig in je schoenen, bij escalerende situaties moet je ook je "mannetje" durven te staan;
 • Je bent enthousiast over deze functie en weet dit goed in een persoonlijke, schriftelijke motivatie weer te geven.

Wat we verder van je vragen:

 • Je bent flexibel inzetbaar en vindt het niet erg om af en toe last minute te worden opgeroepen;
 • Je kan snel aanwezig zijn op de diverse locaties in Amsterdam;
 • Je bent tussen de 8 en 32 uur per week beschikbaar.

Uit ervaring weten wij dat kandidaten die eerder in de horeca of in het hotelleven hebben gewerkt, goed aansluiten bij de eisen van deze vacature. Ook medewerkers van evenementen sluiten goed aan op deze functie.

Uren

32

Salaris

1769

Meer informatie

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een parttime functie voor onbepaalde tijd, in eerste instantie via een uitzendcontract. In de toekomst bestaat de kans dat je een vast contract ontvangt bij de opdrachtgever zelf. Dit is echter geen vast gegeven.

Een week van te voren ontvang jij het rooster voor die week erna. Dit betekent dat je flexibel inzetbaar moet zijn. Uiteraard wordt er ruimschoots rekening gehouden met je eigen beschikbaarheid en dagen waarop je niet kan worden ingepland.
Je kan op 26 verschillende vestigingen van de OBA ingezet worden, verspreid over Amsterdam. Soms komt het voor dat je op de dag zelf nog wordt gebeld met de vraag of je een dienst kan vervullen.

Het salaris is € 11,35 bruto per uur.

Heb je interesse? Reageer dan snel!

Informatie over Start People

Sinds 1919 is de OBA de plek waar Amsterdammers komen voor hun persoonlijke ontwikkeling. Waar dit in de 20ste eeuw in bibliotheken vooral gebeurde met boeken, vraagt de 21ste eeuw om meer leervormen en een breder aanbod.De uitdaging voor hen is om ervoor te zorgen dat alle Amsterdammers kunnen deelnemen aan de informatiesamenleving en dat niemand achterblijft.De OBA zet zich in voor een Amsterdam waar iedereen gelijke kansen heeft. De OBA biedt kansen om kennis en vaardigheden te verwerven, om actief deel te nemen aan het maatschappelijk leven, talenten te ontplooien, kortom: om je leven te verrijken.Daarom is de OBA altijd in de buurt, goed bereikbaar en relevant voor alle Amsterdammers. Een prikkelende en bruisende plek, waar de vele talen en culturen uit de stad bij elkaar komen, waar ruimte is om vaardigheden van de 21ste eeuw te leren, met aandacht voor maatschappelijke thema’s zoals gezondheid, zelfredzaamheid en duurzaamheid.De OBA wil bovendien de plek van de stad zijn om elkaar te ontmoeten, niet alleen in het centrum, maar ook in de wijken. Dit realiseren ze in samenwerking met Amsterdamse initiatieven en organisaties. Door de fysieke en digitale ruimtes met hen te delen, wordt in alle buurten van de stad een veilige, aantrekkelijke, kennisrijke publieke omgeving gecreëerd. Van, voor en door de bewoners.

Start People
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op AmsterdamVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam.
 • Tijdelijke PA/Management Assistent

  Gisteren geplaatst door YER Nederland B.V.

  Als Management Assistent ondersteun je organisatie in de breedste zin van het woord. De werkzaamheden bestaan onder andere uit: Agendabeheer; Het bewaken van email en actiepunten; Het organiseren en voorbereiden van events; Het behandelen van facturen; Het samenstellen van brochures; Het samenstellen van nieuwsbrieven; Bestellen van drukwerk. Onze opdrachtgever is een projectontwikkelaar in Amsterdam. Je werkt in een klein succesvol team, binnenkort komen er 2 grote panden op de markt...

  YER Nederland B.V.
 • Leasing Coordinator

  Gisteren geplaatst door YER Nederland B.V.

  The leasing team steer every phase of the asset commercialization through creating the right merchandising mix for the asset, identifying, prospecting and negotiating with tenants. Another important part is to maintain a strong, balanced relationship with tenants, as well by helping international retailers or local champions to drive profitable growth and support innovative retail concepts and new brand names. Support the leasing team (11 persons) and the Head of Leasing in various tasks....

  YER Nederland B.V.
 • Start per direct als klantenservice medewerker in Amsterdam

  Toegevoegd op 18-04-2019 door YoungCapital

  Wat ga je doen? In deze functie werk je als klantenservice medewerker voor een bank in Amsterdam. Je bent verantwoordelijk voor de klantcontact afhandeling via telefoon, e-mail en sociale media. Hierbij moet je denken aan meer of minder complexe vragen over de financiële producten tot het afhandelen van klachten. En daar komt uiteraard ook de nodige administratie bij kijken! Dit gaat volgens vaste procedures, maar no worries: jouw input is altijd welkom! In...

  YoungCapital
 • Junior accountmanager bij internationaal taalonderwijsbureau in Amsterdam en Rotterdam

  Toegevoegd op 18-04-2019 door YoungCapital

  Wat ga je doen? Onze opdrachtgever is een internationaal bedrijf dat verschillende soorten taalreizen over de hele wereld verzorgt. Ze hebben wel 500 kantoren en scholen in meer dan 53 landen!  Als accountmanager ga jij potentiële studenten over de streep trekken om op avontuur te gaan. Je hoeft niet "koud" te bellen want deze studenten hebben zelf al hun gegevens achter gelaten met dat ze wellicht interesse hebben in een taalreis. Jij bent wel degene die ze de streep over...

  YoungCapital
 • Fulltime klantenservice medewerker gezocht in Hoofddorp

  Toegevoegd op 18-04-2019 door YoungCapital

  Wat ga je doen? Je gaat fulltime aan de slag als klantenservice medewerker voor een groot autoverhuur bedrijf. Jij beantwoordt alle vragen van klanten omtrent reserveringen en boekingsvoorwaarden en adviseert hen waar nodig. Hiervoor ben je vaak in contact met andere afdelingen binnen het bedrijf. Het is een internationaal bedrijf, dus spreek je Engels en Duits? Dan heb je een streepje voor!  Je gaat fulltime, 32 tot 38 uur, aan de slag en je werkt in shifts. Je krijgt je rooster...

  YoungCapital

AmsterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Amsterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Amsterdam? Op de AmsterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AmsterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank