Arbeidscoach / jobcoach parttime

Baan gegevens

 • Bedrijf: Start People
 • Plaats: Badhoevedorp
 • Plaatsingsdatum: 21-03-2019
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 5 - 10 jaar ervaring
 • Dienstverband: Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Voor onze opdrachtgever in de omgeving Amsterdam / Schiphol / Hoofddorp zijn wij tijdelijk op zoek naar een Arbeidscoach / Jobcoach.
In deze functie bemiddel je werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Bij de opdrachtgever bereiden zij hen goed voor op een nieuwe baan en zoeken samen met de werkzoekende een passende betaalde baan door middel van loopbaancoaching.

Het doel van deze individuele coaching is om werkzoekenden inzicht te geven in hun eigen mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Inzicht in wat zij kunnen, in welke baan bij hen past en welke kennis en vaardigheden zij nog moeten ontwikkelen om die baan te kunnen krijgen. Soms zetten ze eerst een assessment in om een objectief beeld van iemands capaciteiten en groeimogelijkheden ten aanzien van werk te krijgen. Zij maken bij de start van het traject afspraken met de werkzoekende over de stappen die gezet moeten worden om te komen tot een betaalde baan en leggen dit vast in een trajectplan. Naast individuele coaching zetten ze diverse andere instrumenten in om de in het trajectplan vastgelegde doelen te bereiken: trainingen, groepscoaching, directe bemiddeling, vakgerichte scholing, speeddates met werkgevers etc.

De Arbeidscoach geeft coaching middels een gestructureerd en doelgericht proces, zonder voorgeschreven methodiek. De Arbeidscoach zet op interactieve wijze de werkzoekenden aan tot effectief gedrag door: bewustwording en persoonlijke groei; het vergroten van zelfvertrouwen en het ontdekken, ontwikkelen en toepassen van eigen mogelijkheden. Het werkfit maken van de werkzoekenden en toeleiden naar duurzaam betaald werk.

De huidige vacature is voor de Assessment-afdeling; voor deze afdeling hebben ze een eigen werkvloer waar mensen licht productie-matig werk verrichten; daarnaast maken ze testen en verrichten ze observaties. Mensen zijn gemiddeld 2 maanden aanwezig op deze afdeling. Zodra het Assessment-rapport klaar is, stromen de mensen door naar een andere afdeling. De vacature is een combinatie van Teamleider en Jobcoach; de Arbeidscoach begeleidt en coacht de werkzoekenden op de werkvloer. Een belangrijke taak is het observeren van de werkzoekenden en het maken van een verslag hiervan.

Gestelde eisen

 • Je hebt een (relevante) hbo-opleiding afgerond;
 • In de re-integratiebranche heb je minimaal 2 jaar ervaring;
 • Met wet- en regelgeving ten aanzien van WvP, ERD WGA en UWV omtrent traject aanvragen ben je bekend;
 • Je hebt kennis van en ervaring met coachingsmethodieken en (een deel van) de specialismen.

Uren

32

Salaris

2800

Meer informatie

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een tijdelijke functie voor minimaal 32 uur in de week. Wanneer iemand 36 uur wil werken staat men daar heel positief tegenover.

De startdatum is zo snel mogelijk en naar verwachting is deze tijdelijke functie voor ongeveer 6 maanden. Na deze tijd wordt de vacature officieel gesteld voor een vaste positie. Onze kandidaat mag daar dan ook op solliciteren.

Wij nodigen ook ZZP'ers van harte uit om te solliciteren.

Informatie over Start People

Onze opdrachtgever bemiddelt werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij bereiden hen goed voor op een nieuwe baan en zoeken samen met de werkzoekende een passende betaalde baan.

Start People
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op AmsterdamVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam.
 • Recruiter Sociaal Domein

  Vandaag geplaatst door Maandag® Amsterdam

  Zoekt en gij zult vinden.. Die ene speld in de hooiberg of een schaap met vijf poten! Hoe dan ook, jouw motto is: Waar een wil is, is een weg! Want als Recruiter zoek, vind én bind jij de juiste professionals uit het Sociaal Domein aan jou. Hoe je dat doet? Dat is juist jouw geheime talent! Een berichtje via Linkedin waardoor een professional met jou aan tafel wil zitten, jouw creatief geschreven vacature waar die ene Klantmanager op reageert, of kom jij in contact met die WMO Consulent...

  Maandag®
 • Recruiter

  Toegevoegd op 15-04-2019 door Maandag® Amsterdam

  Gedreven en enthousiast? Creatief en communicatief? Altijd willen winnen wanneer je ergens aan meedoet? Dan ben jij de recruiter die wij zoeken!Maandag® Amsterdam zoekt een recruiter die het team wil versterken. Voor de verschillende vakgebieden zijn wij namelijk op zoek naar uitbreiding van ons team. Of je ervaring moet hebben binnen het vakgebied? Zeker geen must! Maar ben je wel iemand die graag de verdieping op zoekt en nieuwsgierig wat onze professionals precies allemaal doen? Dan zit je...

  Maandag®
 • Recruiter

  Toegevoegd op 15-04-2019 door Maandag® Amsterdam

  Gedreven en enthousiast? Creatief en communicatief? Altijd willen winnen wanneer je ergens aan meedoet? Dan ben jij de recruiter die wij zoeken!Maandag® Amsterdam zoekt een recruiter die het team wil versterken. Voor de verschillende vakgebieden zijn wij namelijk op zoek naar uitbreiding van ons team. Of je ervaring moet hebben binnen het vakgebied? Zeker geen must! Maar ben je wel iemand die graag de verdieping op zoekt en nieuwsgierig wat onze professionals precies allemaal doen? Dan zit je...

  Maandag®
 • Accountmanager Sociaal Domein

  Toegevoegd op 12-04-2019 door Maandag® Amsterdam

  Er bestaan 2 soorten accountmanagers. Eentje die kansen ziet, eentje die kansen creëert! Welke ben jij? De wekker gaat, je stapt uit bed en racet naar kantoor. Het is maandagochtend en jij staat op scherp! Voordat je op je plek zit gaat je telefoon al. Het is de opdrachtgever waar jouw professional afgelopen week een sollicitatiegesprek heeft gehad. Hij mag starten! Verrassing? Natuurlijk niet!Samen met jouw recruiter ben jij al een paar weken keihard aan het werk geweest om die perfecte...

  Maandag®
 • Interim Ergonoom

  Toegevoegd op 12-04-2019 door YER Nederland B.V.

  Als Ergonoom zul je naast de gebruikelijke onderwerpen, ergonomie en fysieke belasting, ook veel je aandacht richten op, voor deze organisatie, het zeer belangrijke thema veiligheid. Net als ergonomische maatregelen, worden veiligheidsmaatregelen ook niet altijd (goed) uitgevoerd. Je onderzoekt, middels veiligheidsrondes, onveilige situaties om deze met medewerkers te (laten) bespreken en te kijken naar adequate oplossingen. Het doel is om de bewustwording te verbeteren daar waar deze nog...

  YER Nederland B.V.

AmsterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Amsterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Amsterdam? Op de AmsterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AmsterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank