Administratief medewerker USG People Payroll

Baan gegevens

 • Bedrijf: Start People
 • Plaats: Almere
 • Plaatsingsdatum: 11-01-2019
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 5 - 10 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

In de functie van administratief medewerker bij Start People Payroll Services is geen dag hetzelfde. Je komt met alles in aanraking wat te maken heeft met de payrolldienst die wij bij klanten aanbieden. Je houdt hoofd koel als de druk hoog wordt.
In deze functie ben je een echte alleskunner, je bent een HR medewerker én een vraagbaak voor de organisatie!

Zodra de klant een goede kandidaat heeft gevonden gaat het hele administratieve circus lopen en daar ligt voor jou een onwijs belangrijke rol. Je bent dus enorm accuraat en zorgt altijd dat alles correct en snel op orde is.
Je verwerkt medewerker gegevens in onze systemen om te zorgen dat een medewerker goed en snel aan de slag kan. Je checkt of alle documenten goed binnen zijn en jij neemt het voortouw hierin!

Daarnaast beantwoord je telefoontjes, beheer je mailboxen en schakel je met (interne) stakeholders. Jij zit echt tussen alle partijen in en weet snel de juiste collega’s te vinden en in te schakelen. De vragen die binnenkomen variëren enorm en jij wordt dus echt een kennisdrager van alles wat te maken heeft met de afdeling Payroll. Jij bent geïnteresseerd in de wet- en regelgeving. De organisatie weet jou dus ook te vinden voor alle payroll kwesties!

Gestelde eisen

Voor deze functie zoeken wij een nieuwe collega die op zoek is naar een afwisselende functie op gebied van HR gerelateerde werkzaamheden. Je bent iemand die van aanpakken weet en beschikt bovendien over een goede dosis humor! De afdeling Payroll is een afdeling waar vol wordt gewerkt aan het optimaliseren en stroomlijnen van processen. Jij denkt dus proactief mee in verbeteringen en bent in staat zelfstandig te werken vanaf dag één!
Dit betreft een startersfunctie en dus ideaal voor iemand die net afgestudeerd is, of over enkele jaren ervaring beschikt en op zoek is naar verdieping.

Daarnaast voldoe je aan de volgende punten:

 • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau;
 • Je hebt een relevante opleiding gevolgd en/of beschikt over relevante werkervaring.

Uren

40

Salaris

1900

Meer informatie

Arbeidsvoorwaarden

Naast een baan met veel mogelijkheden bieden wij jou ook het volgende:

 • Een marktconform salaris afhankelijk van jouw relevante ervaring.
 • Een fulltime werkweek van 40 u/pw;
 • Een uitgebreid inwerktraject waarbij je diverse trainingen gaat volgen;
 • Je komt vast in dienst bij Start People voor een contract voor bepaalde tijd;
 • Een bonusregeling waarbij je per kwartaal, op basis van de resultaten van je team, regio en de totale organisatie, een leuk bedrag extra uitbetaald krijgt;
 • Interne opleidingen/workshops en toegang tot meer dan 100 online trainingen;
 • Een Persoonlijk budget (PB) van 6% bovenop je maandsalaris. Naast 20 wettelijke verlofdagen per jaar en een pensioenregeling krijg je dit PB waarmee je zelf kunt kiezen waaraan je dit wil gaan uitgeven. Bijvoorbeeld: extra uitkering in geld, extra verlofdagen, het kopen van een fiets of een vergoeding van je sportabonnement;
 • Een aantal secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een collectieve ziektekostenverzekering, pensioenregeling en een reiskostenvergoeding;
 • Flexibel uitbetaald vakantiegeld (8%), waarbij je zelf kiest wanneer en met welke frequentie je dit uitbetaald wil krijgen. Bijvoorbeeld maandelijks of 2 keer per jaar. Handig!;
 • En natuurlijk super leuke & gemotiveerde collega’s.

Ben jij DE kandidaat voor deze vacature? Solliciteer dan direct online. Heb je vragen over deze vacature? Stuur dan een mail naar avollema@usgpeople.nl of bel naar 088-8379912 en vraag naar Andu.

Informatie over Start People

Werk geeft waarde, dat is onze overtuigingWerk geeft waarde, voor iedereen. Wat je opleiding of achtergrond ook is. Werk – flexibel of vast – geeft voldoening, vrijheid, welzijn en zelfbewustzijn. Het zorgt voor verbinding tussen mensen, voor een gezonde maatschappij en bloeiende bedrijven.Wij verbinden mensen, en meerWie wij zijn? USG People. Dé verbinder op de Nederlandse arbeidsmarkt. We staan naast onze kandidaten en opdrachtgevers én brengen ze bij elkaar. Ons kantoor is gevestigd in Almere, ook voor mensen uit Amsterdam goed bereikbaar.

Start People
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op AmsterdamVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam.
 • Medewerker Opleidingen, Hoofddorp

  Gisteren geplaatst door Consolid

  Wie zijn wij? Consolid is de grootste personele dienstverlener binnen het domein Vervoer en Veiligheid. Wij zijn actief binnen het Personenvervoer, Transport & Logistiek, Beveiliging, Rail en Automotive. Momenteel maakt Consolid een stevige groei door en het einde lijkt nog niet in zicht. Consolid is groot geworden door het opleiden van onze flexkrachten en dat heeft vier jaar geleden geresulteerd in de oprichting van de Consolid Academy. Het team van de Consolid Academy...

  Consolid
 • Chauffeur bulktransport, Uithoorn

  Gisteren geplaatst door Consolid

  Als Bulk Chauffeur vervoer je verschillende soorten vracht denk hierbij aan (chemische) vloeistoffen, gas of droge bulk zoals poeder en granulaten. Onze opdrachtgever is een specialist in vrachtmanagement en het managen van goederenstromen van diverse locaties. In samenwerking met de planners ben je verantwoordelijk voor het correct uitvoeren van de gehele transportopdracht. Vanuit één van onze standplaatsen vervoer je jouw vracht naar klanten door heel Nederland.

  Consolid
 • Parttime Administratief medewerker

  Gisteren geplaatst door Start People

  Wij zijn op zoek naar medewerkers die in een project van 4 maanden archiefstukken van afgedane zaken gaat opschonen.Dossiers moeten geordend worden, verpakt en verzonden te worden aan het Centraal Archief. Accuratesse is van groot belang!

  Start People
 • Front office medewerker / baliemedewerker, parttime

  Gisteren geplaatst door Start People

  Voor de Openbare Bibliotheek Waterland zijn wij op zoek naar een parttime front office medewerker / baliemedewerker. De parttime functie bedraagt ongeveer rond de 10 tot 20 uur per week, waarbij je flexibel inzetbaar dient te zijn. De uren kun per week verschillen en worden bepaald aan de hand van een rooster.U ontvangt klanten/bezoekers en zorgt dat ze zich welkom voelen. U beantwoordt vragen en verzoeken van klanten die betrekking hebben op onze dienstverlening en promoot onze producten en...

  Start People
 • Parttime Management Assistent COA

  Gisteren geplaatst door Start People

  Tot je taken behoren o.a.Verzorgt de correspondentie van de unitmanager of het teamhoofd;Selecteert in- en externe post, verzorgt aanvullende informatie en legt deze voor ter afhandeling;Handelt routinematige kwesties zelfstandig af;Organiseert / beheert de agenda / inbox en maakt in- en extern afspraken;Bereidt vergaderingen, zowel inhoudelijk als organisatorisch voor, notuleert vergaderingen;Maakt verslag en bewaakt de procedurele uitvoering van de besluiten;Be- en handelt binnenkomend...

  Start People

AmsterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Amsterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Amsterdam? Op de AmsterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AmsterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank