Bouwcoördinator & groepsleerkracht groep 1/2

Baan gegevens

 • Bedrijf: Maandag® Amsterdam
 • Plaats: Amsterdam
 • Plaatsingsdatum: 22-09-2022
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Detachering/Interim


Algemene omschrijving

Een gezellige, vernieuwende wijkschool in omgeving Amsterdam is per direct opzoek naar een groepsleerkacht 1/2 die daarnaast graag de bouwcoördinatie opzich wil nemen. Ervaring is een pré maar geen must. Enthousiasme en inzet is wat deze school graag wil zien!


Je komt te werken in een team van 30 dynamische leerkrachtenn die samenwerken centraal hebben staan. Door de inzet van de leerpleinen onderscheiden zij zich. Hierdoor bevorderd de samenwerking en het zelfstandig werken van de leerlingen. Niet alleen de leerkrachten maar ook de leerlingen van de diverse groepen zijn nauw met elkaar verbonden. Natuurlijk heb je ook affiniteit met de doelgroep en begeleid je graag de allerkleinste met het spannende begin van hun schoolleven.


Daarnaast zou je de extra verantwoordelijkheid en uitdaging van het coördineren graag op je nemen.

Je beschikt over de volgende competenties en je draait je hand er niet voor om, om deze uit te voeren!

 • Plannen en Organiseren: Je plant, organiseert en bewaakt gemaakte afspraken en de algemene voortgang van de betreffende bouw.
 • Initiatief: Je signaleert kansen of problemen, onderneemt uit zichzelf actie, passend binnen het afgesproken beleid conform schoolplan.
 • Samenwerken: Je draagt bij aan taak- en teamdoelstellingen, aan een veilige omgeving, sfeer en aan gezamenlijkheid. Je bent communicatief vaardig.
 • Overtuigingskracht: Je bent in staat draagvlak te creëren en weet om te gaan met weerstanden.
 • Leiderschap: Je geeft leiding aan de groep/bouw op organisatorisch en onderwijsinhoudelijke zaken, conform beleid schoolplan.

Is deze vacature jou op het lijf geschreven? Solliciteer direct op de onderstaande link en wie weet begin jij dit schooljaar met een nieuwe uitdaging!

Gestelde eisen

Functie eisen:

 • Een PABO diploma of student aan de PABO
 • Affiniteit met het jonge kind

Wat bieden wij

 • Een marktconform salaris en vakantiedagen volgens de CAO Onderwijs;
 • 8% Vakantietoeslag;
 • Volledige vergoeding van je reiskosten op basis van € 0,19 per km, een leaseauto behoort tot de opties;
 • Online trainingen en cursussen via Maandag ® Acadamy, zodat je je blijft ontwikkelen als (onderwijs)professional;
 • Startklaar traject voor pas afgestudeerde docenten; Of Pabo studenten
 • Voordelen van Club Maandag®, zoals exclusieve meet-ups en workshops voor onze docenten.Aanbod

Uren

40uur

Meer informatie

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct door op de button te klikken, of neem voor meer informatie contact op met Maandag®: +31 (0) 623 965 180

Informatie over Maandag® Amsterdam

Vanuit vestigingen in heel Nederland, detacheert Maandag® interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. En niet zomaar professionals. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Werken bij Maandag® is daarom ook niet te vergelijken met een baan die je eerder hebt gehad. Onze goede arbeidsvoorwaarden, toffe werksfeer en doorgroeimogelijkheden dragen daar zeker aan bij.

Maandag® Amsterdam
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op AmsterdamVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam.
 • Adviseur Kennisveiligheid

  Eergisteren geplaatst door Vrije Universiteit Amsterdam

  Adviseur Kennisveiligheid Ben jij op zoek naar een uitdagende functie in de wereld van kennisveiligheid? Een functie waarin je balanceert tussen academische vrijheid, wetenschappelijke integriteit en het weren van risicovolle samenwerkingen. Word je enthousiast van strategisch nadenken en adviseren over onderwijs, onderzoek en valorisatie, in combinatie met (inter)nationale betrekkingen en veiligheidsvraagstukken? Solliciteer dan nu voor de functie adviseur kennisveiligheid bij de Vrije...

  Adver-Online BV
 • Docent Frans

  Eergisteren geplaatst door Maandag® Amsterdam

  Voor een aantal scholen in de regio Amsterdam zijn wij voor voor dit schooljaar op zoek naar bevlogen docenten Frans. Het gaat om tijdelijke dienstverbanden met uitzicht op vast.Met enkel vakkennis ben je er nog niet, belangrijker is HOE jij deze expertise en enthousiasme voor je vak weet over te brengen. Je speelt een belangrijke rol in de algemene ontwikkeling van de jongeren en streeft ernaar om het beste uit iedere leerling te halen. Sta jij te popelen om voor de klas te staan? Woon je in...

  Maandag®
 • Scheikunde docent (Sk)

  Toegevoegd op 03-10-2022 door Maandag® Amsterdam

  Voor een aantal scholen in de regio Amsterdam zijn wij voor schooljaar 2022-2023 op zoek naar bevlogen scheikunde docenten. Het gaat om tijdelijke dienstverbanden met uitzicht op vast.Met enkel vakkennis ben je er nog niet, belangrijker is HOE jij deze expertise en enthousiasme voor je vak weet over te brengen. Je speelt een belangrijke rol in de algemene ontwikkeling van de jongeren en streeft ernaar om het beste uit iedere leerling te halen. Sta jij te popelen om voor de klas te staan? Woon...

  Maandag®
 • Natuurkunde docent (Na)

  Toegevoegd op 03-10-2022 door Maandag® Amsterdam

  Voor een aantal scholen in de regio Amsterdam zijn wij voor schooljaar 2022-2023 op zoek naar bevlogen natuurkunde docenten. Het gaat om tijdelijke dienstverbanden met uitzicht op vast.Met enkel vakkennis ben je er nog niet, belangrijker is HOE jij deze expertise en enthousiasme voor je vak weet over te brengen. Je speelt een belangrijke rol in de algemene ontwikkeling van de jongeren en streeft ernaar om het beste uit iedere leerling te halen. Sta jij te popelen om voor de klas te staan?...

  Maandag®
 • Natuurkunde docent (Na)

  Toegevoegd op 03-10-2022 door Maandag® Amsterdam

  Voor een aantal scholen in de regio Amsterdam zijn wij voor schooljaar 2022-2023 op zoek naar bevlogen natuurkunde docenten. Het gaat om tijdelijke dienstverbanden met uitzicht op vast.Met enkel vakkennis ben je er nog niet, belangrijker is HOE jij deze expertise en enthousiasme voor je vak weet over te brengen. Je speelt een belangrijke rol in de algemene ontwikkeling van de jongeren en streeft ernaar om het beste uit iedere leerling te halen. Sta jij te popelen om voor de klas te staan?...

  Maandag®

AmsterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Amsterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Amsterdam? Op de AmsterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AmsterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank