Starter in het basisonderwijs?

Baan gegevens

 • Bedrijf: Maandag® Amsterdam
 • Plaats: Amsterdam
 • Plaatsingsdatum: 16-05-2019
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Detachering/Interim


Algemene omschrijving

Tijdens je stages heb je al een aantal scholen van binnen kunnen bekijken maar je zou graag nog meer willen zien. Bij ons kan jij je ervaring binnen een paar jaar verreiken door middel van verschillende projecten, op verschillende scholen en verschillende klassen. Dit kan bijvoorbeeld zijn omdat een leerkracht met zwangerschapsverlof gaat, langdurig ziek is of zelfs een formatie probleem. Dat betekent dat je in allerlei situaties terecht komt waarbij jij jouw pedagogische en didactische vaardigheden sterk kan ontwikkelen.


Maandag® STARTKLAAR is een traject van een jaar waarbij jij met het volgen workshops, cursussen en de lesbezoeken die je krijgt, jezelf in een sneltreinvaart ontwikkeld. Tijdens het traject ga je in gesprek met andere startende leerkrachten, krijg je begeleiding in de praktijk en krijg je lessen om jezelf een goede start van je carrière te geven.

Gestelde eisen

Wij vragen van jou.

Een bevoegdheid tot leerkracht basisonderwijs of dat je in de afrondende fase bent.

Dat jij het leuk vindt om op maximaal één jaar op een school te werken.

Flexibele inzetbaarheid en keuzes kunt maken.


Wat krijg je daarvoor terug.

- We komen regelmatig bij je langs komen om te kijken hoe het met je gaat.

- Intervisiemiddagen met andere startende leerkracht om ervaringen te delen.

- Maandag® STARTKLAAR. Voor meer informatie bekijk onze website. Maandag.nl/startklaar/onderwijs.

- Goede reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer, naar school en terug naar huis.

- Toegang tot een groot aanbod van trainingen en opleidingen. Zowel on- als offline.


Wil je solliciteren of heb je nog vragen? Ik ben bereikbaar op 06-13057679.


Tot snel,


Groet, PimAanbod

Uren

40uur

Salaris

EUR 2500 - EUR 3500

Meer informatie

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct door op de button te klikken, of neem voor meer informatie contact op met Maandag®: +31 (0) 613 057 679

Informatie over Maandag® Amsterdam

Maandag® Amsterdam
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op AmsterdamVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam.
 • Docent Biologie 2e graad

  Toegevoegd op 17-05-2019 door Maandag® Amsterdam

  Voor een leuke school in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Docent Biologie 2e graad die affiniteit heeft met de doelgroep vmbo b/k/tl. De klassen zullen bestaan tussen de 25 en 30 leerlingen. De functie heeft een omvang van 0,6 fte verdeeld over 3 of 4 dagen in overleg met jou. De functie kan per direct vervuld worden en zal duren tot het einde van het schooljaar. Spreekt deze functie je aan en/of wil je graag meer weten over de mogelijkheden die Maandag® jou kan bieden als Docent Biologie...

  Maandag®
 • Docent wiskunde 1e graads

  Toegevoegd op 17-05-2019 door Maandag® Amsterdam

  Start jij elke dag met een frisse blik? Sta jij open voor nieuwe uitdagingen en ben jij flexibel? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij Maandag® zijn we namelijk op zoek naar een Docent Wiskunde 1e graads in de regio Amsterdam. Spreekt deze functie je aan en/of wil je graag meer weten over de mogelijkheden die Maandag® jou kan bieden als Docent Wiskunde 1e graads in het voortgezet onderwijs? Dan drink ik graag een kopje koffie/thee met jou!

  Maandag®
 • Herintreder Docent

  Toegevoegd op 17-05-2019 door Maandag® Amsterdam

  Jij bent in het verleden actief geweest als docent op 1e of 2e graads gebied en wilt weer graag het onderwijs in. Maandag® kan jouw perfect helpen bij het herintreden in het onderwijs door middel van de juiste begeleiding. Docenten bij Maandag® kunnen zowel korte opdrachten als lange opdrachten uitvoeren. Tijdens jouw opdracht als docent word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter. Heb je het gevoel dat je qua kennis en ontwikkeling achterloopt? Ook daar hebben wij een oplossing...

  Maandag®
 • Leerkracht groep 3, 4 of 5. Schooljaar 2019 - 2020

  Toegevoegd op 17-05-2019 door Maandag® Amsterdam

  Voor het aankomende schooljaar zijn wij op zoek naar een leerkracht(en) voor de groepen drie, vier of vijf.Als leerkracht voor de middenbouw zie jij de ontwikkeling gaan van spelenderwijs naar meer klassikaal onderwijs. Een lastige overgang voor sommige leerlingen.Jouw begeleiding, enthousiasme en creatieve manier van lesgeven help de kinderen bij deze overgang. Van jou als leerkracht vraagt dat inlevingsvermogen een hoop creativiteit.Wordt jij enthousiast van deze beginnende geletterdheid?

  Maandag®
 • Vacature leerkracht groep 7 0,6 FTE

  Toegevoegd op 17-05-2019 door Maandag® Amsterdam

  Voor een school in de regio van Amstelveen zijn wij, per direct, op zoek naar een leerkracht voor groep 7. De vacature is voor 0,6 FTE. (dinsdag, donderdag en vrijdag)Op de school neemt de ontwikkeling van het talent van de kinderen en de samenwerking met de ouders een centrale plek in. De reden dat deze vacatures is ontstaan is i.v.m een zwangerschap. We zoeken iemand met ervaring die deze 28 kinderen het einde van het schooljaar in kan loodsen.

  Maandag®

AmsterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Amsterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Amsterdam? Op de AmsterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AmsterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank