Leerkracht, uw nieuwe avontuur start hier!

Baan gegevens

 • Bedrijf: Maandag® Amsterdam
 • Plaats: Amsterdam
 • Plaatsingsdatum: 16-05-2019
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Detachering/Interim


Algemene omschrijving

Als leerkracht is humor is altijd een goede ijsbreker als je een nieuwe klas leert kennen. Maandag® is op zoek naar leerkracht(en) die van afwisseling en flexibiliteit houden, die het leuk vinden om maximaal één jaar op dezelfde school te werken.


Hoe dat werkt? Nadat wij met jou in gesprek zijn geweest maken wij een profiel met jouw wensen, voorkeuren en kunde. Denk hierbij aan groepen waar je in wilt staan, soorten onderwijs die jou wel of juist niet aanspreken en hoe jij graag lesgeeft. Zo kunnen wij de juiste match maken met vacatures die bij ons worden uitgezet. Wij werken met scholen door heel het land, zo is er altijd wel een goede match te maken tussen school en jouw wensen als leerkracht.


Als de match gemaakt is, word je begeleidt door ons. We komen bij je langs, ondersteunen jou door middel van online en offline workshops en trainingen en we kijken hoe het met je gaat. Past de school wel echt zo goed bij je als we van tevoren dachten. Afhankelijk van de vacature en

jouw wensen, kan je op deze manier meerdere scholen van binnen zien in één jaar

tijd.

Gestelde eisen

Wat is daar van jou, als leerkracht, voor nodig:

 •         Dat je flexibel bent (niet alleen maar in groep drie wilt lesgeven)

 •         Snel beslissingen kunt nemen

 •         Bevoegd bent tot leerkracht basisonderwijs

 •         Open staat om op meerdere scholen te werken, in één schooljaar.


  Wat krijg je van ons:

 •         De mogelijkheid om overal een beetje wat te ervaren;

 •         Tools om jezelf te blijven ontwikkelen., Zowel on- als offline;

 •         Volledige reiskostenvergoeding van huis naar school en terug;

 •         Club Maandag®; (inspirerende sparringsessies met andere leerkrachten)

 •         Een aanstelling bij Maandag® dus GEEN uitzendcontract;

 •         Doorbetaling in vakanties;

 •         13e maand compensatie.


 • Aanbod

  Uren

  40uur

  Salaris

  EUR 2500 - EUR 3500, EUR 3500 - EUR 5000

  Meer informatie

  Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct door op de button te klikken, of neem voor meer informatie contact op met Maandag®: +31 (0) 613 057 679

  Informatie over Maandag® Amsterdam

  Maandag® Amsterdam
  Deel deze vacature:
  Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

  Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op AmsterdamVacatureBank.nl.

  Laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam.
  • Docent Biologie 2e graad

   Toegevoegd op 17-05-2019 door Maandag® Amsterdam

   Voor een leuke school in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Docent Biologie 2e graad die affiniteit heeft met de doelgroep vmbo b/k/tl. De klassen zullen bestaan tussen de 25 en 30 leerlingen. De functie heeft een omvang van 0,6 fte verdeeld over 3 of 4 dagen in overleg met jou. De functie kan per direct vervuld worden en zal duren tot het einde van het schooljaar. Spreekt deze functie je aan en/of wil je graag meer weten over de mogelijkheden die Maandag® jou kan bieden als Docent Biologie...

   Maandag®
  • Docent wiskunde 1e graads

   Toegevoegd op 17-05-2019 door Maandag® Amsterdam

   Start jij elke dag met een frisse blik? Sta jij open voor nieuwe uitdagingen en ben jij flexibel? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij Maandag® zijn we namelijk op zoek naar een Docent Wiskunde 1e graads in de regio Amsterdam. Spreekt deze functie je aan en/of wil je graag meer weten over de mogelijkheden die Maandag® jou kan bieden als Docent Wiskunde 1e graads in het voortgezet onderwijs? Dan drink ik graag een kopje koffie/thee met jou!

   Maandag®
  • Herintreder Docent

   Toegevoegd op 17-05-2019 door Maandag® Amsterdam

   Jij bent in het verleden actief geweest als docent op 1e of 2e graads gebied en wilt weer graag het onderwijs in. Maandag® kan jouw perfect helpen bij het herintreden in het onderwijs door middel van de juiste begeleiding. Docenten bij Maandag® kunnen zowel korte opdrachten als lange opdrachten uitvoeren. Tijdens jouw opdracht als docent word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter. Heb je het gevoel dat je qua kennis en ontwikkeling achterloopt? Ook daar hebben wij een oplossing...

   Maandag®
  • Leerkracht groep 3, 4 of 5. Schooljaar 2019 - 2020

   Toegevoegd op 17-05-2019 door Maandag® Amsterdam

   Voor het aankomende schooljaar zijn wij op zoek naar een leerkracht(en) voor de groepen drie, vier of vijf.Als leerkracht voor de middenbouw zie jij de ontwikkeling gaan van spelenderwijs naar meer klassikaal onderwijs. Een lastige overgang voor sommige leerlingen.Jouw begeleiding, enthousiasme en creatieve manier van lesgeven help de kinderen bij deze overgang. Van jou als leerkracht vraagt dat inlevingsvermogen een hoop creativiteit.Wordt jij enthousiast van deze beginnende geletterdheid?

   Maandag®
  • Vacature leerkracht groep 7 0,6 FTE

   Toegevoegd op 17-05-2019 door Maandag® Amsterdam

   Voor een school in de regio van Amstelveen zijn wij, per direct, op zoek naar een leerkracht voor groep 7. De vacature is voor 0,6 FTE. (dinsdag, donderdag en vrijdag)Op de school neemt de ontwikkeling van het talent van de kinderen en de samenwerking met de ouders een centrale plek in. De reden dat deze vacatures is ontstaan is i.v.m een zwangerschap. We zoeken iemand met ervaring die deze 28 kinderen het einde van het schooljaar in kan loodsen.

   Maandag®

  AmsterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Amsterdam

  Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Amsterdam? Op de AmsterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

  AmsterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

  Stadvacaturebank