Leerkracht voor 't huidige schooljaar

Baan gegevens

 • Bedrijf: Maandag® Amsterdam
 • Plaats: Amsterdam
 • Plaatsingsdatum: 16-05-2019
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Detachering/Interim


Algemene omschrijving

Voor enkele vacatures in de regio Amsterdam zijn wij nog op zoek naar leerkrachten die zin hebben in een uitdaging tot de zomervakantie (en daarna natuurlijk)


Heb je net een opdracht afgerond. Is de leerkracht die jij verving terug van zwangerschap of ziekte? Misschien is het formatieprobleem opgelost of is er een leerkracht binnen de stichting vrijgekomen of ben om je een andere reden op dit moment of straks beschikbaar? Misschien hebben wij een opdracht die perfect bij jou past.


Eerst gaan we met jou in gesprek om te kijken welke van de opdrachten het beste bij je past, daaropvolgend overleggen we bij welke scholen we jouw profiel mogen voorstellen. Dit om een zo goed mogelijke match te maken tussen jou als leerkracht en de school.


p.s. oplossing rebus: "vacature leerkracht".

Gestelde eisen

Jij:

- Beschikt over een afgeronde opleiding tot leerkracht basisonderwijs.

- Bent nu of na de meivakantie beschikbaar voor 0,4 tot 1,0 FTE

- Bent flexibel en staat open voor veel verschillende soorten onderwijs.

- Beschikbaar in/ voor de regio Amsterdam.Wat bieden wij jou?

- Flexibel werken vanuit de zekerheid van een contract

- Goede reiskostenvergoeding van huis naar school en terug.

- Mogelijkheid om aan je eigen ontwikkeling te werken middels on- en offline trainingen.

- Begeleiding tijdens je opdracht.Wil jij zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en kom ik graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken!


Wil je meer weten? Je kan mij bereiken op 06-13057679Aanbod

Uren

40uur

Salaris

EUR 2500 - EUR 3500, EUR 3500 - EUR 5000

Meer informatie

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct door op de button te klikken, of neem voor meer informatie contact op met Maandag®: +31 (0) 613 057 679

Informatie over Maandag® Amsterdam

Maandag® Amsterdam
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op AmsterdamVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam.
 • Docent Biologie 2e graad

  Toegevoegd op 17-05-2019 door Maandag® Amsterdam

  Voor een leuke school in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Docent Biologie 2e graad die affiniteit heeft met de doelgroep vmbo b/k/tl. De klassen zullen bestaan tussen de 25 en 30 leerlingen. De functie heeft een omvang van 0,6 fte verdeeld over 3 of 4 dagen in overleg met jou. De functie kan per direct vervuld worden en zal duren tot het einde van het schooljaar. Spreekt deze functie je aan en/of wil je graag meer weten over de mogelijkheden die Maandag® jou kan bieden als Docent Biologie...

  Maandag®
 • Docent wiskunde 1e graads

  Toegevoegd op 17-05-2019 door Maandag® Amsterdam

  Start jij elke dag met een frisse blik? Sta jij open voor nieuwe uitdagingen en ben jij flexibel? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij Maandag® zijn we namelijk op zoek naar een Docent Wiskunde 1e graads in de regio Amsterdam. Spreekt deze functie je aan en/of wil je graag meer weten over de mogelijkheden die Maandag® jou kan bieden als Docent Wiskunde 1e graads in het voortgezet onderwijs? Dan drink ik graag een kopje koffie/thee met jou!

  Maandag®
 • Herintreder Docent

  Toegevoegd op 17-05-2019 door Maandag® Amsterdam

  Jij bent in het verleden actief geweest als docent op 1e of 2e graads gebied en wilt weer graag het onderwijs in. Maandag® kan jouw perfect helpen bij het herintreden in het onderwijs door middel van de juiste begeleiding. Docenten bij Maandag® kunnen zowel korte opdrachten als lange opdrachten uitvoeren. Tijdens jouw opdracht als docent word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter. Heb je het gevoel dat je qua kennis en ontwikkeling achterloopt? Ook daar hebben wij een oplossing...

  Maandag®
 • Leerkracht groep 3, 4 of 5. Schooljaar 2019 - 2020

  Toegevoegd op 17-05-2019 door Maandag® Amsterdam

  Voor het aankomende schooljaar zijn wij op zoek naar een leerkracht(en) voor de groepen drie, vier of vijf.Als leerkracht voor de middenbouw zie jij de ontwikkeling gaan van spelenderwijs naar meer klassikaal onderwijs. Een lastige overgang voor sommige leerlingen.Jouw begeleiding, enthousiasme en creatieve manier van lesgeven help de kinderen bij deze overgang. Van jou als leerkracht vraagt dat inlevingsvermogen een hoop creativiteit.Wordt jij enthousiast van deze beginnende geletterdheid?

  Maandag®
 • Vacature leerkracht groep 7 0,6 FTE

  Toegevoegd op 17-05-2019 door Maandag® Amsterdam

  Voor een school in de regio van Amstelveen zijn wij, per direct, op zoek naar een leerkracht voor groep 7. De vacature is voor 0,6 FTE. (dinsdag, donderdag en vrijdag)Op de school neemt de ontwikkeling van het talent van de kinderen en de samenwerking met de ouders een centrale plek in. De reden dat deze vacatures is ontstaan is i.v.m een zwangerschap. We zoeken iemand met ervaring die deze 28 kinderen het einde van het schooljaar in kan loodsen.

  Maandag®

AmsterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Amsterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Amsterdam? Op de AmsterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AmsterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank