Flexibele Leerkracht Bovenbouw

Baan gegevens

 • Bedrijf: Maandag® Amsterdam
 • Plaats: Amsterdam
 • Plaatsingsdatum: 16-05-2018
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Detachering/Interim
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op AmsterdamVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam.
 • Geen opleiding/ervaring? Start als fulltime Hulpmonteur bij installatiebedrijf in Amsterdam

  Toegevoegd op 18-07-2018 door YoungCapital

  Functieomschrijving Het bedrijf waar je werkt is begonnen als een eenmanszaak en uitgegroeid tot een organisatie met ongeveer 80-85 medewerkers. Voor zowel elektro- (beveiliging, verlichting e.d.) als klimaattechniek (airconditioning, CV-ketels e.d.) kunnen ze installaties uitbreiden, aanpassen en ontwikkelen. De klant kan vanaf het idee en ontwerp tot de uitvoering en het onderhoud bij dit bedrijf terecht. Ze richten zich voornamelijk op installaties die plaatsvinden in...

  YoungCapital
 • Docent Science

  Toegevoegd op 18-07-2018 door Maandag® Amsterdam

  Voor het nieuwe schooljaar ben ik op zoek naar een docent Science! Benieuwd of jij degene bent die ik zoek? Lees snel verder..Ben jij de gedreven docent Science? Wil je in het nieuwe schooljaar graag aan de slag met een nieuwe uitdaging? En word jij enthousiast van lesgeven aan de onderbouw van hoog aangeschreven scholen? Ja? Dan zijn wij op zoek naar jou!Bij Maandag® zijn we namelijk per het nieuwe schooljaar op zoek naar een docent Science in de regio Amsterdam. Spreekt deze functie je aan...

  Maandag®
 • Docent Scheikunde

  Toegevoegd op 18-07-2018 door Maandag® Amsterdam

  Zorg jij voor een positieve reactie bij jouw leerlingen? Ben jij daarnaast op zoek naar een combinatie van zekerheid en afwisseling? Lees dan even verder! Bij Maandag® zijn we namelijk op zoek naar een docent scheikunde in de regio Amsterdam. Spreekt deze functie je aan en/of wil je graag meer weten over de mogelijkheden die Maandag® jou kan bieden als docent scheikunde in het voortgezet onderwijs? Dan drink ik graag een kopje koffie/thee met jou!

  Maandag®
 • Docent Wiskunde

  Toegevoegd op 18-07-2018 door Maandag® Amsterdam

  Droom jij 's nachts in formules en sta jij 's ochtends op met de stelling van Pythagoras? Weet jij vervolgens precies hoe je leerlingen hier ook enthousiast over krijgt? Lees dan even verder! Bij Maandag® zijn we namelijk op zoek naar een Docent Wiskunde in de regio Amsterdam. Spreekt deze functie je aan en/of wil je graag meer weten over de mogelijkheden die Maandag® jou kan bieden als Docent Wiskunde in het voortgezet onderwijs? Dan drink ik graag een kopje koffie/thee met jou!

  Maandag®
 • Docent Engels

  Toegevoegd op 16-07-2018 door Maandag® Amsterdam

  Do you know everything about the English language? Weet jij hoe je leerlingen moet motiveren om het beste uit zichzelf te halen? En wil je zekerheid en afwisseling in je werk? Lees dan even verder!Bij Maandag® zijn we namelijk op zoek naar een Docent Engels in de regio Amsterdam. Spreekt deze functie je aan en/of wil je graag meer weten over de mogelijkheden die Maandag® jou kan bieden als Docent Engels in het voortgezet onderwijs? Dan drink ik graag een kopje koffie/thee met jou!

  Maandag®

AmsterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Amsterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Amsterdam? Op de AmsterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AmsterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank