Recruitment Consultant - Engineering

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Recruiters
 • Plaats: Amsterdam
 • Plaatsingsdatum: 21-11-2023
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring:
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Professioneel mensen ontmoeters zijn wij! Dit alles om goede kandidaten te koppelen met onze opdrachtgevers. Dit alles in de wonderen wereld van techniek!

Waar moet je dan aan denken bij techniek? Aan bedrijven binnen de energietransitie, pharma, food en bier bijvoorbeeld.

In de rol van Recruitment Consultant ben jij verantwoordelijk voor het recruitment proces van A-Z. Want wie beter kan de match maken en de pitch geven dan diegene die ook bij de opdrachtgever aan tafel heeft gezeten.

Lijkt jou dit leuk om over te leren? Zolang de interesse er is, in zowel de techniek als recruitment, kunnen we jou alle kneepjes van het vak leren. Zo hebben wij bijvoorbeeld collega's die de stap hebben gemaakt vanuit de luchtvaart, hotellerie en retail.

Een Recruiter is bij ons altijd verantwoordelijk voor de hele recruitment cyclus. Je bent de business partner van jouw opdrachtgever en zorgt dat je precies weet welke kandidaten zij graag willen spreken. Je werft deze kandidaten reactief middels advertentie(s) maar je benadert ook proactief geschikte kandidaten. Affiniteit met sourcing tools en social media is belangrijk.

We doen niet aan "cold calling" of andere vormen van koude acquisitie. Dat betekent niet dat we niet heel commercieel zijn. We geloven er echter in dat je pas echt het vertrouwen van een opdrachtgever wint als je ze op een andere manier leert kennen. We zijn daarom altijd op zoek naar netwerktalenten en geven je ook alle ruimte om die netwerken op te zoeken. Dat geldt uiteraard ook voor het netwerk ten aanzien van de kandidaten.

Met onze 10 labels zijn we generalisten qua functies en branches die we bedienen. Onze consultants hebben echter altijd een heel stevige basis in het vakgebied dat ze bemiddelen. Inhoudelijk kunnen sparren met kandidaten en opdrachtgevers is daarom ook erg belangrijk voor ons. Hierdoor zijn we naast generalist ook de specialist die de markt vraagt.

Naast het samenwerking in een enthousiaste en gedreven team heb je bij ons een vast salaris geheel afhankelijk van jouw ervaring en achtergrond. En denk aan een salaris tussen € 2250 en € 3000,- bruto per maand, 25 vakantiedagen, een variabele bonus, pensioen, mogelijkheid tot een collectieve ziektekostenverzekering en......sporten van de zaak!

Gestelde eisen

Als Recruiter bij Independent Recruiters heb je minimaal HBO niveau. De richting maakt niet zoveel uit. Je persoonlijkheid bepaalt of je succesvol gaat worden als Recruiter. Je combineert een doelgerichte instelling met goede communicatieve vaardigheden. Je bent sociaal, je wil mensen graag helpen maar je weet ook dat er een commercieel belang is.

Uren

32-40 hours

Salaris

Negotiable

Informatie over Independent Recruiters

Independent Recruiters is hét werving, selectie & executive search bureau voor staffuncties in onder andere Finance, ICT, Sales & Marketing en HRM. Wij zijn landelijk actief in de bemiddeling en advisering van ervaren en startende HBO en WO professionals....
Lees meer over Independent Recruiters

Independent Recruiters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op AmsterdamVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam.
 • Recruiter - Supply Chain

  Eergisteren geplaatst door Independent Recruiters

  We are looking for a recruiter with a background in Supply Chain. You understand supply chain needs, collaborate with hiring managers and HR teams to understand the specific supply chain staffing requirements and objectives. Are you the experienced recruiter we are looking for? Please get in touch. We are looking for a recruiter with a background in Supply Chain. You understand supply chain needs, collaborate with hiring managers and HR teams to understand the specific supply chain staffing...

  Independent Recruiters
 • HR Adviseur

  Toegevoegd op 29-11-2023 door VNOM | We get the job done

  Voor een goede klant in de regio van Amsterdam zijn wij op zoek naar een enthousiaste HR Adviseur. Je komt te werken binnen een toonaangevend bedrijf. Zij verkopen op maat gemaakte systemen voor klanten zoals aluminiumfabrieken, kerncentrales en klanten binnen de offshore industrie. Als HR adviseur heb je zowel een adviserende als operationele rol. Jouw werkzaamheden en verantwoordelijkheden bestaan o.a. uit: Afhandelen van dagelijkse operationele HR zaken en de daarbij behorende...

  VNOM | We get the job done
 • Corporate Recruiter - Hotelketen

  Toegevoegd op 23-11-2023 door Independent Recruiters

  Ga jij als een ware Sherlock Holmes op zoek naar de perfecte kandidaten voor deze moderne hotelketen? Als de Corporate Recruiter voor deze landelijke hotelketen ben jij degene die de perfect baan bij de perfecte kandidaat weet te vinden (of andersom natuurlijk). Jij benadert de nodige kandidaten, doet de eerste screenings waarna je je kandidaten overdraagt aan de hotels. Maar natuurlijk is er in dit proces nog veel ruime voor verbetering, en daarover mag jij natuurlijk mee gaan denken! Je...

  Independent Recruiters
 • Recruitment Consultant - Engineering

  Toegevoegd op 22-11-2023 door Independent Recruiters

  Professioneel mensen ontmoeters zijn wij! Dit alles om goede kandidaten te koppelen met onze opdrachtgevers. Dit alles in de wonderen wereld van techniek! Waar moet je dan aan denken bij techniek? Aan bedrijven binnen de energietransitie, pharma, food en bier bijvoorbeeld.In de rol van Recruitment Consultant ben jij verantwoordelijk voor het recruitment proces van A-Z. Want wie beter kan de match maken en de pitch geven dan diegene die ook bij de opdrachtgever aan tafel heeft gezeten. Lijkt...

  Independent Recruiters
 • Recruiter - Hospitality

  Toegevoegd op 21-11-2023 door Independent Recruiters

  Wil jij de wondere wereld van Recruitment gaan ontdekken? Lees dan snel verder! Deze organisatie zorgt ervoor dat een breed scala aan kantoor panden in Amsterdam voorzien worden van de nodige gastvrijheid. Of dit nu gaat om een gezellige receptionist(e) die iedere gast verwelkomt, of een facilitair medewerker die ervoor zorgt dat het pand er tiptop in orde uitziet. Jij vindt de perfect kandidaat voor de vacature en begeleid hun door het hele recruitment proces. Jij bent het eerste...

  Independent Recruiters

AmsterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Amsterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Amsterdam? Op de AmsterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AmsterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank