Chef Kok - Restaurants

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Recruiters
 • Plaats: Utrecht
 • Plaatsingsdatum: 20-11-2023
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Als Chef Kok werk je op een locatie in Utrecht waar gastronomie en ambiance op hoog niveau samenkomen. Jij hebt allround ervaring en weet jouw skills goed over te brengen aan je collega's. In deze positie ben je verantwoordelijk voor de gehele culinaire bedrijfsvoering van twee restaurants in hetzelfde pand en ben jij degene die met passie en volle overtuiging je gasten voorziet van heerlijke gerechten.

Ben jij de Chef Kok die gewend is te werken in de dynamiek van het Utrechtse restaurant leven? Maar vind jij het ook te gek om op culinair vlak grote groepen te verzorgen? Dan is dit de functie voor jou!

Als Chef Kok werk je op een locatie in Utrecht waar gastronomie en ambiance op hoog niveau samenkomen. Jij hebt allround ervaring en weet jouw skills goed over te brengen aan je collega's. In deze positie ben je verantwoordelijk voor de gehele culinaire bedrijfsvoering van twee restaurants in hetzelfde pand en ben jij degene die met passie en volle overtuiging je gasten voorziet van heerlijke gerechten.

Jij biedt jouw gasten genoeg ruimte voor een heerlijk verse lunch of diner. In deze keuken ben jij bereid aan de slag te gaan in een gedreven team en kan jij je opstellen als leermeester voor je collega's.

Als Chef de Cuisine ben je natuurlijk de eindverantwoordelijke voor de keuken en houd je je onder andere bezig met het volgende:

 • Meedenken in de bedrijfscultuur en de ontwikkeling en uitdenken van nieuwe gerechten;
 • Opstellen van werkroosters, regelen van voldoende bezetting;
 • Mede selecteren van nieuwe werknemers; trainen, opleiden en het samenstellen van een creatief/kwalitatief team;
 • Uitvoeringskwaliteit waarborgen voor alles op het gebied van Food en Beverage;
 • Onderdeel van het Management Team.

Voor de functie van Chef Kok word je een mooie kans geboden en ligt het salaris rond de €3500 euro bruto per maand op basis van een full time dienstverband (38 uur). Uiteraard zijn er secundaire arbeidsvoorwaarden die we graag bespreken.

Hoe nu verder?

Binnen vier werkdagen laten wij je weten of je in aanmerking komt voor de positie. We plannen een kennismakingsgesprek in, digitaal of live. In dit gesprek informeren we jou zo volledig mogelijk over de vacature, het bedrijf en het vervolg van de procedure. In overleg met jou introduceren we je bij onze opdrachtgever om je vervolgens te blijven begeleiden in het sollicitatieproces. De Independent Recruiters Groep beschikt over een groot team met gespecialiseerde recruiters. Iedere recruiter heeft een zeer sterke focus op zijn eigen vakgebied. Hierdoor zijn zij de ideale sparringpartner voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever.

Gestelde eisen

De Chef Kok die wij zoeken weet van aanpakken en heeft ervaring met het coachen van het team. Daarnaast ben je: * Ervaren op het gebied van zowel restaurant als banqueting; * Flexibel en stressbestendig ingesteld; * Consistent in smaak, presentatie en snelheid; * Organisatorisch goed; * Cijfermatig ingesteld; * Gemotiveerd een gedreven team aan te sturen om te gaan voor het hoogst haalbare resultaat.

Uren

32-40 hours

Salaris

Negotiable

Informatie over Independent Recruiters

Independent Recruiters is hét werving, selectie & executive search bureau voor staffuncties in onder andere Finance, ICT, Sales & Marketing en HRM. Wij zijn landelijk actief in de bemiddeling en advisering van ervaren en startende HBO en WO professionals....
Lees meer over Independent Recruiters

Independent Recruiters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op AmsterdamVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam.
 • Meeting & Events Manager - Hotelketen

  Gisteren geplaatst door Independent Recruiters

  Deze hotelketen richt zich voornamelijk op de MICE markt en heeft een mooie naam op de (internationale) zakelijke markt. Een aantal van de locaties zijn de benchmark voor meerdaagse, congressen en evenementen tot wel 1200 personen. Voor een aantal locaties zijn wij momenteel op zoek naar een Meeting & Events Manager! Als Meeting & Events Manager ben jij het aanspreekpunt voor de gast en het team. Samen met het team zijn jullie van A tot Z de schakel van alle grote vergaderingen,...

  Independent Recruiters
 • Pricing & Revenue Coördinator - Recreatie (16-24 uur)

  Gisteren geplaatst door Independent Recruiters

  Kwaliteit en persoonlijke aandacht staat bij dit groeiende bedrijf gevestigd in Beverwijk centraal! Deze organisatie verhuurt onder andere appartementen, woonhuizen en hotelkamers door heel Nederland. Naast de bestaande portefeuille zijn zij altijd actief om meer accommodaties te realiseren. Daarom is deze functie als Pricing & Revenue Coördinator vrij gekomen waarin we een gedreven persoon zoeken die voor een optimaal resultaat kan zorgen. Als Pricing & Revenue Coördinator ben jij...

  Independent Recruiters
 • Meeting & Events Coördinator - 4* Hotel

  Gisteren geplaatst door Independent Recruiters

  Een internationaal 4* hotel waar de aspecten gasttevredenheid, kwaliteit en innovatie hoog in het vaandel staan. Wil jij daar deel vanuit maken? Ter uitbreiding van het team zijn wij momenteel op zoek naar een Meeting & Events Coördinator waarbij je maar liefst 3 verschillende afdelingen ondersteund. Je functioneert als een spin in het web en je bent bezig met het organiseren en coördineren van alle events en groepsactiviteiten binnen het hotel. Je bent van A tot Z het eerste...

  Independent Recruiters
 • Ondernemende Chef Kok

  Gisteren geplaatst door Independent Recruiters

  Heb je altijd al willen ondernemen maar is de stap voor jou te groot? Wil je graag klein opstaren waar alle randzaken voor je geregeld worden? Als jij jezelf wilt verkennen en ontplooien tot ondernemer is dit een unieke kans! Als Chef Kok ben je de drijvende kracht achter de operatie in de keuken van dit groeiende bedrijf met uniek concept. Ben jij diegene die het culinaire niveau naar het volgende niveau weet te brengen? Dan is dit wellicht een nieuwe stap voor jou! Bij elke outlet binnen...

  Independent Recruiters
 • Floormanager - Restaurant & Events

  Gisteren geplaatst door Independent Recruiters

  Ben jij op zoek naar een combinatie binnen de F&B en Events? Deze unieke locatie in Utrecht met veel groeipotentie staat te springen om jouw enthousiasme en gedrevenheid. Binnen deze locatie is er naast de optie om van wereldkeukens te genieten ook een diversiteit aan banqueting opties en zal geen enkele dag hetzelfde zijn.Met jouw energie verwelkom je gasten, sta je hen te woord en zorg je dat de operatie op de vloer soepel en naar tevredenheid verloopt. Ook zal je het aanspreekpunt zijn...

  Independent Recruiters

AmsterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Amsterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Amsterdam? Op de AmsterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AmsterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank