Assistent Business Controller

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Recruiters
 • Plaats: Haarlem
 • Plaatsingsdatum: 15-11-2023
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Hoe gaaf is het als je mee mag helpen met het opzetten en meebouwen van onder andere financiële processen en rapportages en een sterke business control basis kan neer zetten, waarbij je juist dicht op de business zit en echt betrokken wordt bij elk onderdeel van het bedrijf?

Dat is mogelijk hier bij deze retail organisatie met 8 vestigingen en ruim 600 man personeel.

Hoe gaaf is het als je mee mag helpen met het opzetten en meebouwen van onder andere financiële processen en rapportages en een sterke business control basis kan neer zetten, waarbij je juist dicht op de business zit en echt betrokken wordt bij elk onderdeel van het bedrijf?

Dat is mogelijk hier bij deze retail organisatie met 8 vestigingen en ruim 600 man personeel. Wij zoeken iemand die de ambitie heeft om te willen groeien en kennis op te doen en als een business controller aan de slag wil gaan. Het is een rol waarbij je kan leren, groeien en gaat helpen met het opzetten van het business control gedeelte binnen de organisatie, waarbij jouw ideeen worden gebruikt en geimplementeerd en je volop op de business zit en dus ook echt ziet wat er gebeurt op de werkvloer.

Wil jij de kans krijgen om je ervaring uit te breiden en onderdeel worden van een bedrijf waar je echt impact kan maken? Dan kom ik graag met je in contact!

Vanwege de groei van de onderneming en van de activiteiten is deze retail onderneming op zoek naar een Assistent Business Controller, iemand die het vak wil leren en wil bijdragen aan de groei van het bedrijf. In deze rol krijg je de kans om mee te helpen met het opzetten en bouwen van een sterke finance afdeling en de voornamelijk het business control stuk, waarin rapportages en processen worden neergezet om zo een inzicht te kunnen leveren aan de business. je komt te werken in een klein team van 3 a 4 personen, waarbij je nauw samenwerkt met de financieel manager en financieel directeur.

Taken en verantwoordelijkheden:

 • Fungeren als sparringpartner van de Finance Manager;
 • Meedenken en meewerken aan verbeterinitiatieven van de financiële processen;
 • Opstellen van de financiële rapportages (maand, kwartaal en jaar);
 • Analyseren van data en informatie;
 • Ondersteunen met het automatiseren van financiële processen.

Naast een zeer uitdagende baan met uitstekende doorgroeikansen bieden ze je een salaris afhankelijk van de kennis en ervaring, dit ligt tussen de € 3500 en €4500 bruto per maand op basis van fulltime dienstverband.

Hoe nu verder? Binnen vier werkdagen laten wij je weten of je in aanmerking komt voor de positie. We plannen een kennismakingsgesprek in, digitaal of live. In dit gesprek informeren we jou zo volledig mogelijk over de vacature, het bedrijf en het vervolg van de procedure. In overleg met jou introduceren we je bij onze opdrachtgever om je vervolgens te blijven begeleiden in het sollicitatieproces. De Independent Recruiters Groep beschikt over een groot team met gespecialiseerde recruiters. Iedere recruiter heeft een zeer sterke focus op zijn eigen vakgebied. Hierdoor zijn zij de ideale sparringpartner voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever.

Gestelde eisen

Dit is een gave functie waar jij het vak kan leren. Daarom zoeken wij iemand met de volgende kwaliteiten: * Minimaal een afgeronde HBO opleiding; * Enige relevante werkervaring; * Sterke communicatieve vaardigheden in het Nederlands; * Iemand die gemotiveerd is en zichzelf verder wil ontwikkelen tot business controller * Hoge productiviteit en je bent in staat je staande te houden binnen een uitdagende, dynamische werkomgeving en een verbindende factor te zijn in het team; * Sterke analytische skills.

Uren

32-40 hours

Salaris

Negotiable

Informatie over Independent Recruiters

Independent Recruiters is hét werving, selectie & executive search bureau voor staffuncties in onder andere Finance, ICT, Sales & Marketing en HRM. Wij zijn landelijk actief in de bemiddeling en advisering van ervaren en startende HBO en WO professionals....
Lees meer over Independent Recruiters

Independent Recruiters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op AmsterdamVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam.
 • Commercieel Medewerker Binnendienst - Retail

  Gisteren geplaatst door Independent Recruiters

  Wij zijn voor dé wereldwijde marktleider op het gebied van gift cards op zoek naar een operationele held!In deze diverse rol ben je bezig met het leiden van operationele projecten tot het beheren van de relatie met zakelijke klanten in binnen- en buitenland. Op het kantoor in Amsterdam kom je terecht in een hecht team dat zichzelf graag hoge doelen stelt. De sfeer is ontspannen onderling, maar er wordt hard gewerkt om de doelen te behalen. De behaalde doelen worden goed gevierd en daarnaast...

  Independent Recruiters
 • Assistent Business Controller

  Gisteren geplaatst door Independent Recruiters

  Hoe gaaf is het als je mee mag helpen met het opzetten en meebouwen van onder andere financiële processen en rapportages en een sterke business control basis kan neer zetten, waarbij je juist dicht op de business zit en echt betrokken wordt bij elk onderdeel van het bedrijf?Dat is mogelijk hier bij deze retail organisatie met 8 vestigingen en ruim 600 man personeel.Hoe gaaf is het als je mee mag helpen met het opzetten en meebouwen van onder andere financiële processen en rapportages en een...

  Independent Recruiters
 • Technical Developer Fashion - Temporary

  Gisteren geplaatst door Independent Recruiters

  For an international fashion brand in Amsterdam, we are looking for a Technical Developer.You will support the data in PLM (Product Lifecycle Management) and analyzing processes and best practices, pursuing effective structures and ways of working. Moreover, you will collaborate closely with Design, Merchandise and Product Development to interpret sketches, create collections and understand market needs.Are you available asap till 03/03/2024 and interested? Please get in touch!For an...

  Independent Recruiters
 • Customer Experience Manager

  Eergisteren geplaatst door Independent Recruiters

  Are you passionate about helping customers and resolving their issues? We are currently seeking a Customer Experience Manager to join an international company in Rotterdam! This role offers the opportunity to engage with customers, provide exceptional support, and be a vital part of ensuring their satisfaction. If you're enthusiastic about delivering outstanding service and problem-solving, then you are what we are looking for. A retail e-commerce company in Rotterdam that is just getting...

  Independent Recruiters
 • Senior Denim Designer - Temporary

  Toegevoegd op 27-11-2023 door Independent Recruiters

  We are looking for a Denim Designer for an international fashion brand in Amsterdam! As a Denim designer working in the Menswear Division you will be responsible together with the Denim Design Manager for designing and executing seasonal collections for the product category "Denim". Interested and directly available till 12/01/2024? Please get in touch!We are looking for a Denim Designer for an international fashion brand in Amsterdam! As a Denim designer working in the Menswear Division...

  Independent Recruiters

AmsterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Amsterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Amsterdam? Op de AmsterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AmsterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank