Teamleider Technische Dienst

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Recruiters
 • Plaats: Amsterdam
 • Plaatsingsdatum: 25-05-2023
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Wil jij de verbindende factor zijn op een grote industriële productielocatie(chemie)? Ik ben op zoek naar Teamleider Technische Dienst met een hands-on mentaliteit! Wil je verantwoordelijk zijn voor de aansturing van een team zelfstandige techneuten in de hardcore techniek?

De organisatie is actief over de hele wereld en wil de komende jaren de productie en de reliability van de plant in Amsterdam opschroeven. Als Teamleider Technische Dienst help jij meebouwen aan de transitie van correctief naar preventief onderhoud.

Heb je relevante werkervaring in de industrie en ben je voor een volgende stap als Teamleider? Reageer dan nu!

Wil jij de verbindende factor zijn op een grote industriële productielocatie(chemie)? Ik ben op zoek naar Teamleider Technische Dienst met een hands-on mentaliteit! Wil je verantwoordelijk zijn voor de aansturing van een team zelfstandige techneuten in de hardcore techniek?

De organisatie is actief over de hele wereld en wil de komende jaren de productie en de reliability van de plant in Amsterdam opschroeven. Als Teamleider Technische Dienst help jij meebouwen aan de transitie van correctief naar preventief onderhoud.

Heb je relevante werkervaring in de industrie en ben je voor een volgende stap als teamleider? Reageer dan nu!

Als Teamleider Technische Dienst geef je leiding aan een team van 13 zelfstandige en gemotiveerde techneuten. Je weet je team vertrouwen, helderheid en verantwoordelijkheid te geven en luistert naar hun ideeën. Je zorgt voor de vertaalslag van de werkvloer naar het management. Door jouw duidelijke planning wordt het technisch onderhoud tijdig en correctief uitgevoerd, dit doe je samen in overleg met de Werkvoorbereider en de Technisch Manager.

De huidige werkzaamheden zijn vooral storing gerelateerd op werktuigbouwkundig gebied, zodat productievertraging of -stilstand van de fabriek tot een minimum beperkt blijft. Het werk van het team bestaat o.a. uit sleutelen, lassen, slijpen en storingen zoeken bij bijvoorbeeld transportbanden, leidingwerk, pompen, roostervloeren, meer dan mensgrote trommels en zeven, elevatoren, ondersteunende staalconstructies enz.

Waar ben je nog meer verantwoordelijk voor?

 • Het maken van de planning van de werkzaamheden op basis van de prioriteiten;
 • uitvoeren van (preventieve) inspecties en onderhouds-, reparatie- en vernieuwingswerkzaamheden;
 • Aansturing van je team;
 • Verbeteren van de installaties op het gebied van veiligheid, milieu, arbo, kwaliteit en kosten;
 • Samenwerken met je collega's van de afdeling maintenance (o.a. werkvoorbereider, maintenance engineer en het team van de elektro technische dienst) en van de afdeling operations.

Je werkt met name in de dagdienst (07:15 - 16:15) en bijvoorbeeld bij een onderhoud stop ook deels in de middagdienst (15:15 - 23:15), dit is altijd in overleg. De fabriek draait 24/7 en de monteurs rouleren met consignatiedienst. Er is veel afwisseling en de werkzaamheden vragen jouw inventiviteit en creativiteit in oplossingen.

Wat kan je verwachten?

 • Een salaris rond 3500-4500 bpm op basis van je kennis en ervaring;
 • Prettige werksfeer;
 • Diverse opleidingen zodat jij je kunt blijven ontwikkelen;
 • Premievrije pensioenregeling, reiskostenregeling en een eindejaarsuitkering (tussen de 6% en 10% van het jaarsalaris);
 • 25 vakantiedagen.

Hoe nu verder? Binnen vier werkdagen laten wij je weten of je in aanmerking komt voor de positie. We plannen een kennismakingsgesprek in, digitaal of live. In dit gesprek informeren we jou zo volledig mogelijk over de vacature, het bedrijf en het vervolg van de procedure. In overleg met jou introduceren we je bij onze opdrachtgever om je vervolgens te blijven begeleiden in het sollicitatieproces. De Independent Recruiters Groep beschikt over een groot team met gespecialiseerde recruiters. Iedere recruiter heeft een zeer sterke focus op zijn eigen vakgebied. Hierdoor zijn zij de ideale sparringpartner voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever.

Gestelde eisen

Wie ben jij? * Je hebt minimaal een afgeronde technische MBO-niveau 4 opleiding met voorkeur WTB; * Aantal jaar relevante werkervaring; * Je bent kwaliteits-, veiligheids-, en milieubewust; * Je hebt kennis van metaalbewerking; * Je hebt een proactieve houding en kijkt hoe dingen beter kunnen.

Uren

32-40 hours

Salaris

Negotiable

Informatie over Independent Recruiters

Independent Recruiters is hét werving, selectie & executive search bureau voor staffuncties in onder andere Finance, ICT, Sales & Marketing en HRM. Wij zijn landelijk actief in de bemiddeling en advisering van ervaren en startende HBO en WO professionals....
Lees meer over Independent Recruiters

Independent Recruiters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op AmsterdamVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam.
 • Uitvoerder

  Toegevoegd op 26-05-2023 door VNOM | We get the job done

  Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste uitvoerder. In de functie van uitvoerder ben jij het aanspreekpunt van meerdere partijen, het is dus van belang dat je aantoonbare werkervaring hebt in het werk op de bouwplaats. De projecten waar je aan zult werken zullen van ontwerp tot vooronderzoek door de organisatie uitgevoerd worden. Het is van belang dat je alle processen zorgvuldig rapporteert en zorg draagt voor een correcte uitvoering van een project. De werkzaamheden als uitvoerder...

  VNOM | We get the job done
 • Safety Manager Electrical

  Toegevoegd op 26-05-2023 door Independent Recruiters

  Safety Manager Electrical wanted! Do you want to help to build the infrastructure of the future?This start-up has the goal to provide reliable and secure high-performance charging solutions for freight trucks across Europe. It is an unique and innovative organization dealing with the latest technologies within electric charging.I am looking for a Safety Manager Electrical who will be responsible for the safety policy and the safe work for the electrical assets throughout Europe!Do you have...

  Independent Recruiters
 • Dakdekker

  Toegevoegd op 26-05-2023 door VNOM | We get the job done

  Ga jij graag het dak op, waarbij je kan genieten van het mooie uitzicht? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een gerenommeerd bedrijf zijn wij op zoek naar een vakbekwame dakdekker. Je zal hier werkzaamheden op platte daken uitvoeren. Jouw takenpakket zal onder andere bestaan uit: Onderhoud en reparaties aan daken;Het isoleren van daken;Werken met bitumineuze dakbedekking;Werken met kunststof;Vervangen van lood en zinkwerk; Branden. 

  VNOM | We get the job done
 • Leerling Kozijnmonteur

  Toegevoegd op 26-05-2023 door VNOM | We get the job done

  Wil jij graag starten binnen de bouw, maar heb jij nog niet de nodige ervaring? Dan is dit de vacature voor jou! Wij zijn voor een ondernemend bedrijf op zoek naar enthousiaste leerling kozijnmonteurs. Je zal door een ervaren vakman worden opgeleid tot volwaardig vakkracht. Het bedrijf is gespecialiseerd in onderhoud en reparatie. Je zal bij mensen thuis verschillende werkzaamheden leren verrichten en kennis verbreden. Jouw werkzaamheden zijn: Reparatiewerkzaamheden aan...

  VNOM | We get the job done
 • Allround grondwerker

  Toegevoegd op 26-05-2023 door VNOM | We get the job done

  Zo allround mogelijk, zo een grondwerker zoeken wij! Ben jij een allrounder in de GWW? Perfect! Deze vacature is voor jou. Bij een leuk bedrijf ga jij aan de slag op een langdurig project, tot wel vijf jaar! Jij bent volwassen, serieus en je weet alles van het vak. Natuurlijk kom jij in een gezellig team met een top werksfeer waar jij vijf jaar lang goed op jouw plek kan zitten bij het project. Samenwerken vind je leuk en je bent enthousiast om aan de slag te gaan. De werkzaamheden hebben we...

  VNOM | We get the job done

AmsterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Amsterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Amsterdam? Op de AmsterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AmsterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank