Business Controller

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Recruiters
 • Plaats: Amsterdam
 • Plaatsingsdatum: 16-03-2023
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Business Controller gezocht voor een snelgroeiende scale-up organisatie dat finance professionals detacheert binnen de financiële dienstverlening.

Het mooie aan deze functie is dat de financiële administratie ge-outsourced is, waardoor jij je alleen maar zal richten op de business control kant van het bedrijf en daarbij een bijdrage zal leveren aan de groei van de organisatie. Vanuit een financieel perspectief geef jij de organisatie inzicht en advies op verschillende vlakken.

Business Controller gezocht voor een snelgroeiende scale-up organisatie dat finance professionals detacheert binnen de financiële dienstverlening.

Het mooie aan deze functie is dat de financiële administratie ge-outsourced is, waardoor jij je alleen maar zal richten op de business control kant van het bedrijf en daarbij een bijdrage zal leveren aan de groei van de organisatie. Vanuit een financieel perspectief geef jij de organisatie inzicht en advies op verschillende vlakken.

Klinkt dit als een mooie stap in je carrière? Dan kom ik graag met je in contact!

Als Business Controller ben je vanuit financieel perspectief nauw betrokken bij de gehele organisatie. Inzicht in de performance van afdelingen, maandrapportages, forecasting, budgetbepaling, cash-flow prognoses. Jij bent het financiële geweten van de organisatie. De financiële administratie is ge-outsourced, dus jij kunt je volledig richten om de organisatie inzichtelijk tot dienst te staan. Naast hun eigen state-of-the-art operationele software, is Power BI de rapportagetool die je jezelf eigen zal maken en verder zult doorontwikkelen met de IT-support.

Je rapporteert aan de Managing Director. Daarnaast heb je een functionele lijn met een lid van de Raad van Advies (RvA) die tevens als part-time CFO (1 dag in de week) het gehele financiële spectrum van onze organisatie overziet. Het is zeer waarschijnlijk dat met de verdere groei van het bedrijf, dit tevens voor jou in de komende jaren meer uitdagingen zal gaan bieden.

Als Business Controller houd jij je onder andere bezig met de afdelingsgerichte Power BI rapportages, het analyseren en interpreteren van de financiële maandresultaten, de rolling cash-flow prognoses, het jaarlijkse budgetteringsproces en het terzijde staan van de Managing Director en RvA bij business opportunities.

Een marktconform salaris wordt geboden afhankelijk van de kennis en ervaring dat je meebrengt. Verder bieden zij:

 • 25 vakantiedagen o.b.v. 40 uur (en de optie om bij te kopen);
 • Vakantiegeld dat maandelijks wordt uitbetaald;
 • Een bonus in de vorm van een dertiende maand en deelname aan pensioenplan;
 • Een goede reiskostenvergoeding;
 • Een laptop en telefoon van de zaak;
 • Prettige werkomgeving waar een informele sfeer heerst.

Hoe nu verder? Binnen vier werkdagen laten wij je weten of je in aanmerking komt voor de positie. We plannen een kennismakingsgesprek in, digitaal of live. In dit gesprek informeren we jou zo volledig mogelijk over de vacature, het bedrijf en het vervolg van de procedure. In overleg met jou introduceren we je bij onze opdrachtgever om je vervolgens te blijven begeleiden in het sollicitatieproces. De Independent Recruiters Groep beschikt over een groot team met gespecialiseerde recruiters. Iedere recruiter heeft een zeer sterke focus op zijn eigen vakgebied. Hierdoor zijn zij de ideale sparringpartner voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever.

Gestelde eisen

* Relevante afgeronde HBO- of WO-opleiding; * Minimaal 2 jaar relevante werkervaring; * Ervaring met Power BI is een pré; * Jij beschikt over een helikopter-view, legt verbanden en behoudt het overzicht in een organisatie die constant aan het veranderen en professionaliseren is; * Je hebt coördinerende vaardigheden, sociale behendigheid en overtuigingskracht; * Je krijgt energie van een informele werksfeer en werken in een jong team waar nog niet alles in beton gegoten is; * Je neemt je verantwoordelijkheid; je zegt wat je doet en doet wat je zegt.

Uren

24-32 hours

Salaris

Negotiable

Informatie over Independent Recruiters

Independent Recruiters is hét werving, selectie & executive search bureau voor staffuncties in onder andere Finance, ICT, Sales & Marketing en HRM. Wij zijn landelijk actief in de bemiddeling en advisering van ervaren en startende HBO en WO professionals....
Lees meer over Independent Recruiters

Independent Recruiters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op AmsterdamVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam.
 • Project Finance Associate (French-speaking)

  Vandaag geplaatst door Independent Recruiters

  Are you a future Project Finance lead?Within this position, you will get the opportunity to grow into a lead role at the European headquarters of an international bank based in Amsterdam. As a Project Finance Associate your focus will be on projects in the renewable, infrastructure and energy sector. Are you ambitious, energetic and ready to develop yourself into a strong specialist in your field of expertise? Then we are looking for you!Are you a future Project Finance lead?Within this...

  Independent Recruiters
 • Holding Financial Manager (Nederlandstalig)

  Vandaag geplaatst door Independent Recruiters

  Vanuit dit bedrijf in Amsterdam worden de investeringen van dit private equity gemanaged. Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor deze investeringen vanuit het finance perspectief. Je werkt in deze rol nauw samen met de CEO maar je hebt ook veel contact met de finance managers van de bedrijven waarin geïnvesteerd isJe treed je op als Finance manager vaak op als statutair directeur van een of meerdere deelnemingen.Ben jij iemand die de complexiteit van private equity begrijpt. Heb je een...

  Independent Recruiters
 • Junior Controller

  Eergisteren geplaatst door Independent Recruiters

  Net afgestudeerd en op zoek naar een baan binnen de finance? Deze scale up organisatie in Amsterdam is op zoek naar een junior controller voor het finance team. Je komt te werken in een klein team waar je veel kan leren en groeien. Zie jij jezelf werken binnen de zonne energie? Dan komt ik graag met je in contactNet afgestudeerd en op zoek naar een baan binnen de finance? Deze scale up organisatie in Amsterdam is op zoek naar een junior controller voor het finance team. Je komt te werken in...

  Independent Recruiters
 • Business Controller

  Toegevoegd op 23-03-2023 door Independent Recruiters

  Deze scale up organisatie in Amsterdam Noord is volop bezig met de groei van het bedrijf, en daar kan jij een bedrage aan leveren. Ondanks dat de financiële administratie er staat, zijn ze wel bezig om deze administratie naar een volgend niveau te brengen.Als business controller zit je dicht op de business. Jij houd je bezig met het opmaken van rapportages, verbeteren van financiële processen, en zal je voor de projecten die zij uitvoeren de project calculaties doen.Deze scale up organisatie...

  Independent Recruiters
 • Trainee Business Controller

  Toegevoegd op 23-03-2023 door Independent Recruiters

  Net afgestudeerd en op zoek naar een gave startersfunctie binnen een financiële functie waarin je wordt opgeleid en kan groeien?Deze scale up organisatie in Amsterdam die honderden zonne-energie projecten uit voert, biedt jou de kans om het vak te leren en jezelf te ontwikkelen tot een business controller. Ben jij enthousiast, leergierig en gemotiveerd om aan de slag te gaan binnen een organisatie die jou alle kansen kan bieden? Lees dan snel verder.Net afgestudeerd en op zoek naar een gave...

  Independent Recruiters

AmsterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Amsterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Amsterdam? Op de AmsterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AmsterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank