Opleidingskundige - UWV

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Recruiters
 • Plaats: Amsterdam
 • Plaatsingsdatum: 05-10-2022
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Voor het UWV zoeken wij een Opleidingskundige. Het tempo ligt hoog en je komt in een complexe omgeving terecht. Dit maakt het een uitdagende en vooral hele interessante baan!

Je maakt onderdeel van het onderdeel Academie bij de afdeling HRM, Communicatie en Academie. De afdeling Academie heeft als doel het ontwerpen van opleidingsprogramma's en leerarrangementen en het ontwikkelen van bijbehorend leermateriaal.

Het personeelsbestand van UWV is een afspiegeling van onze samenleving. Diversiteit staat bij hen hoog in het vaandel. Niet alleen omdat zij iedereen gelijke kansen willen bieden, maar ook om te kunnen leren van verschillende achtergronden. Jouw werk maakt het verschil voor heel veel mensen.
UWV is een organisatie die optimaal gebruik wil maken van een diverse club aan talenten en vermogens op de arbeidsmarkt. Ze kijken niet naar wat iemand niet kan, zij zijn juist geïnteresseerd in wat je wél kan. Zij vinden het belangrijk dat iedereen die bij hen werkt zichzelf is. Want iedereen heeft een unieke achtergrond, persoonlijkheid, perspectief en kwaliteiten. Door onze onderlinge verschillen te herkennen en te waarderen, bereiken we samen op de mooiste manier, de beste resultaten.

Lijkt het jou interessant om dit binnen zo'n dynamische omgeving als het UWV te doen? Ik vertel je graag meer!

Als Opleidingskundige binnen het UWV heb je een dynamische, afwisselende job met de nodige intellectuele uitdaging. Je werkt samen met betrokken collega's, verschillende afdelingen en systemen met verschillende werkwijzen waarin jij al jouw enthousiasme omtrent verandering kwijt kunt. Jouw rol:

 • Analyseert een aangedragen of gesignaleerd probleem/wens en doet zonodig nader onderzoek.
 • Beschrijft en stelt kaders vast waarbinnen de oplossingsrichting moet worden gezocht en stemt af met de opdrachtgever. Maakt een plan van aanpak.
 • Doet onderzoek en draagt oplossingen aan. Bespreekt advies met de opdrachtgever.
 • Zorgt voor draagvlak en inbedding van de oplossingsrichting.
 • Legt vanuit het eigen vakgebied verbanden en relaties naar andere vakgebieden.
 • Volgt ontwikkelingen binnen het vakgebied t.b.v. de eigen professionaliteit.
 • Vertegenwoordigt de afdeling als specialist op het vakgebied in overlegsituaties.
 • Adviseert het management over de ontwikkeling van nieuw opleidingsbeleid en de bijstelling van bestaand beleid, ontwikkelt en stelt opleidings- en leermateriaal samen.
 • Ontwikkelt, ontwerpt, beheert en toetst methoden en technieken voor het vakgebied opleidingen.
 • Geeft opleidingskundige en didactische ondersteuning aan, bevordert de opleidingskundige deskundigheid van en coacht opleiders.
 • Leidt projecten of neemt deel aan projecten/werkgroepen op grond van opleidingskundige expertise.

Het salaris is marktconform en op basis van kennis en ervaring.

Hoe nu verder? Binnen vier werkdagen laten wij je weten of je in aanmerking komt voor de positie. We plannen een kennismakingsgesprek in, digitaal of live. In dit gesprek informeren we jou zo volledig mogelijk over de vacature, het bedrijf en het vervolg van de procedure. In overleg met jou introduceren we je bij onze opdrachtgever om je vervolgens te blijven begeleiden in het sollicitatieproces. De Independent Recruiters Groep beschikt over een groot team met gespecialiseerde recruiters. Iedere recruiter heeft een zeer sterke focus op zijn eigen vakgebied. Hierdoor zijn zij de ideale sparringpartner voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever.

Gestelde eisen

Wij zoeken de volgende achtergrond: * Afgeronde opleiding Toegepaste Onderwijskunde, Leergang Opleidingskunde of een andere vergelijkbare HBO-opleiding. * Je hebt actuele onderwijskundige/opleidingskundige kennis. * Je kent ontwikkelmethoden en past deze toe bij ontwerp en ontwikkeling. * Je bezit didactische vaardigheden * Je hebt begeleidingsvaardigheden (coach). * Je staat stevig in je schoenen en hebt de nodige organisatiesensitiviteit. * 32 uur beschikbaar.

Uren

32-40 hours

Salaris

Negotiable

Informatie over Independent Recruiters

Independent Recruiters is hét werving, selectie & executive search bureau voor staffuncties in onder andere Finance, ICT, Sales & Marketing en HRM. Wij zijn landelijk actief in de bemiddeling en advisering van ervaren en startende HBO en WO professionals....
Lees meer over Independent Recruiters

Independent Recruiters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op AmsterdamVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam.
 • Recruiter Woningcorporaties - Maandag® Amsterdam

  Vandaag geplaatst door Maandag® Amsterdam

  Maandagochtend, een nieuwe week met nieuwe kansen! Je start bij Maandag® Amsterdam de ochtend met jouw team binnen Woningcorporaties om vervolgens na het vestigingsoverleg met jullie afgegeven doelen aan de slag te gaan. Je bent dagelijks in contact met verschillende professionals die werkzaam zijn binnen het vakgebied Woningcorporaties. Zo kan je dinsdag na leuke kennismakingsgesprekken de cv's met jouw accountmanager bespreken en ga je op woensdagochtend een rondje wandelen met één van jouw...

  Maandag®
 • Recruiter Overheid - Maandag® Amsterdam

  Vandaag geplaatst door Maandag® Amsterdam

  Voor de vestiging Maandag® Amsterdam zoek ik een leuke collega die met mij het vakgebied Bouw & Civiel oppakt. Goed om te weten, is dat je komt te werken in een energiek team met grote passie voor het vak!Door op een vernieuwende manier te searchen weet jij jouw professionals te vinden. Je vindt het leuk om innovatief te zijn; het organiseren van een lezing voor jouw doelgroep of het geven van een sollicitatietraining zijn voorbeelden van unieke manieren om in contact te komen met jouw...

  Maandag®
 • Junior HR Assistent

  Vandaag geplaatst door Bring at Work

  Ben jij een hands-on administratief ondersteuner die snel en punctueel de HR adviseurs kan ondersteunen in een brede HR administratie? Dan zijn wij op zoek naar jou!Als Junior HR assistent ben je het eerste aanspreekpunt voor de medewerkers en managers. Samen met het HR administratief team ben je verantwoordelijk voor het voeren van een correcte HR administratie, zoals ziekteverzuim, salaris- of urenadministratie en het opbouwen van een personeelsdossier. Je staat in contact met de 70...

  Bring at Work
 • HR Assistent - Parttime

  Vandaag geplaatst door Independent Recruiters

  Ben jij op zoek naar een bijbaan met meer flexibiliteit? Een baan waarin je je eigen werktijden kan bepalen? Deze rol is voor 24 uur en flexibel in te delen. Wil je dit liever verdelen over 3 dagen? Dat is mogelijk! Kom dan werken als HR Assistent bij deze duurzame fruitleverancier! Deze organisatie bezorgt dagelijks fruitmanden aan kantoren door de gehele Benelux. Duurzaamheid is belangrijk op elk aspect binnen de organisatie, van mensen tot aan de producten. Als HR Assistent zullen jouw...

  Independent Recruiters
 • Sales Talent

  Vandaag geplaatst door Maandag® Amsterdam

  Wat tof dat je de tijd neemt om meer te weten te komen over deze vacature. Voor ons kantoor in Amsterdam zijn wij op naar nieuwe collega's! Je komt te werken in een team van jonge, gezellige, ambitieuze mensen met een berg energie. Elke dag streven wij ernaar om de beste match te maken tussen opdrachtgevers en professionals. Jij past hier als je iemand bent die uit zichzelf ‘aan gaat'. Je vindt het leuk om je eigen onderneming te runnen. Je gaat goed op competities en hebt een Amsterdamse...

  Maandag®

AmsterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Amsterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Amsterdam? Op de AmsterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AmsterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank