Planner (Facilitair)

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Recruiters
 • Plaats: Amsterdam
 • Plaatsingsdatum: 24-06-2022
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: Starter
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Het bedrijf is een Smart Building Operator. Zij richten zich op gebouwgebonden systemen en sturen het gehele onderhoudsproces aan.

Als Planner in Amsterdam beantwoord je alle inkomende verzoeken van de opdrachtgevers via het interne systeem. De juiste mensen op de juiste plaats, dat is waar je verantwoordelijk voor bent als Planner binnen deze organisatie die service faciliteert.

Omschrijf ik jou als persoon? Lees dan gauw verder!

Het bedrijf is een Smart Building Operator. Zij richten zich op gebouwgebonden systemen en sturen het gehele onderhoudsproces aan.

Als Planner in Amsterdam beantwoord je alle inkomende verzoeken van de opdrachtgevers via het interne systeem. De juiste mensen op de juiste plaats, dat is waar je verantwoordelijk voor bent als Planner binnen deze organisatie die service faciliteert. Op het moment dat een aanvraag binnenkomt, stuur jij gelijk de juiste persoon aan.

Omschrijf ik jou als persoon? Lees dan gauw verder!

Jij gaat aan de slag als Planner en kan jezelf ontwikkelen bij een scale up organisatie in Amsterdam. Jij maakt onderdeel uit van de afdeling Building Services. In deze zelfstandige rol ben jij verantwoordelijk voor en bied je ondersteuning bij het uitvoeren en controleren van administratieve gegevens.

Door jouw servicegerichte houding en heldere communicatieve vaardigheden onderhoud je nauw contact met klanten, interne en externe partijen. Jij stuurt de handymannen aan en laat weten welke gereedschappen zij nodig hebben voor de opdracht die zij moeten uitvoeren.

Heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en pak jij deze uitdaging met beide (administratieve) handen aan? Dan kom ik graag direct in contact!

Het salaris voor deze positie is €2200-2900 bruto per maand obv 40 uur. Naast dit mooie salaris biedt deze organisatie ook mooie secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteer binnen 2 minuten en Independent Recruiters stelt je graag voor.
Oh, vergeet je vrienden en familie niet te informeren over deze mooie uitdaging!

Gestelde eisen

Als Planner beschik jij over de volgende kwaliteiten: * Minimaal MBO niveau en 2 jaar ervaring in soortgelijke taken; * Beschikbaar voor 32-40 uur in de week; * Ervaring met het MS Office pakket; * Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Uren

32-40 hours

Salaris

Negotiable

Informatie over Independent Recruiters

Independent Recruiters is hét werving, selectie & executive search bureau voor staffuncties in onder andere Finance, ICT, Sales & Marketing en HRM. Wij zijn landelijk actief in de bemiddeling en advisering van ervaren en startende HBO en WO professionals....
Lees meer over Independent Recruiters

Independent Recruiters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op AmsterdamVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam.
 • Senior Marketeer

  Gisteren geplaatst door Independent Recruiters

  Als Senior Marketeer word je onderdeel van het marketingteam, samen met het team ben je verantwoordelijk voor alle marketing campagnes, je zult je voornamelijk richten op zakelijke klanten. Daarnaast werk je samen met andere specialisten zoals Content Specialisten, Database Marketeers en Product Owner. Je komt terecht in een moderne, dynamische en plezierige werkomgeving en hechte teamcultuur. Tot slot is hybride werken de norm. Jouw taken en verantwoordelijkheden zullen bestaan uit:De visie...

  Independent Recruiters
 • Werkvoorbereider

  Gisteren geplaatst door ARTO Recruitment

  Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider die verantwoordelijk is voor verschillende werkzaamheden zoals werkvoorbereiding, calculatie en CAD Tekenaar.HOE ZIET JOUW WERKDAG ERUIT?Als werkvoorbereider vorm jij het eerste aanspreekpunt tussen verkoop, klant en monteurs. Bij deze projecten ontzorg je de opdrachtgever en laat jij de productie van houten kozijnen, ramen en deuren vlekkeloos verlopen.  Jij neemt projecten op je en legt ze vast in werkbon. Verder stuur je...

  ARTO Recruitment
 • Interim Customer Service Operational Excellence Manager

  Gisteren geplaatst door Independent Recruiters

  This international fashion brand is looking for a Customer Service Operational Excellence Manager in Amsterdam. As the Operational Excellence Manager, you will be working on process improvements and optimisation of all operational aspects of Customer Service.You will lead the assessment, identification, development and implementation of strategies and initiatives to ensure operational excellence through an improved Customer Service performance, increased consumer satisfaction and reduced...

  Independent Recruiters
 • Junior Planner (Hospitality)

  Gisteren geplaatst door Independent Recruiters

  De juiste mensen, op de juiste plaats; dat is waar je verantwoordelijk voor bent als Planner binnen deze organisatie die gastvrijheid en service faciliteert. Dit doen zij op verschillende manieren voor de corporate markt in de grote steden van Nederland. Denk hierbij bijvoorbeeld aan receptie-, beveiliging- en chauffeursdiensten, maar dan op uitzonderlijk hoog niveau!Als Planner ben jij de spil tussen de vele opdrachtgevers en de medewerkers. Jij zorgt ervoor dat alles op rolletjes...

  Independent Recruiters
 • Werkvoorbereider

  Gisteren geplaatst door Bouw

  Voor een toonaangevende organisatie in Amsterdam zijn wij op zoek naar een ervaren Werkvoorbereider. Het gaat om een organisatie die actief is binnen de nieuwbouw en projecten variëren van ca. €10 – €40 miljoen. Als Werkvoorbereider hou jij je bezig met alle voorkomende voorbereidende werkzaamheden voor één of meerdere projecten, denk hierbij aan:Uitvoeren van de technische voorbereiding van de projecten, waarbij tijd, budget, kwaliteit en veiligheid belangrijke aspecten zijn;Verzorgen van de...

  VNOM | We get the job done

AmsterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Amsterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Amsterdam? Op de AmsterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AmsterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank