Rayonleider Amsterdam

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Recruiters
 • Plaats: Amsterdam
 • Plaatsingsdatum: 24-05-2022
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Wij zoeken een Rayonleider voor de regio Amsterdam! Geen dag is hetzelfde en jij kunt écht het verschil maken, zowel voor jouw team als jouw opdrachtgevers. Ondanks de diversiteit van de functie weet jij waar je voor staat en wat het belangrijkste is; een dienstverlening waar iedereen voor terug blijft komen.

Ben jij als Rayonleider betrokken bij jouw team en tover jij het liefst, samen met jouw team, een grote smile op het gezicht van jullie opdrachtgevers? Dan is deze functie echt iets voor jou!

Als Rayonleider voor deze schoonmaakorganisatie ken jij jouw rayon op je duimpje. Jij staat samen met de objectleider klaar voor je medewerkers en je probeert alle neuzen dezelfde kant op te houden. Soms zul je iemand extra moeten motiveren maar vergeet ook vooral niet om complimenten uit te delen! Het is jouw doel om zowel medewerkers als opdrachtgevers tevreden te houden, en dus ook bij te sturen waar dit nodig is.

Jij kunt de medewerkers en teamleads extra ondersteunen door zaken goed af te stemmen en gedegen planningen te maken. Zo probeer je ook te allen tijde verzuim te voorkomen. Ook vervul jij in deze functie een commerciële rol. Uiteraard is de Rayonmanager altijd bereikbaar voor vragen en kan je ondersteunen. Samenwerken is erg belangrijk.

Kortom, jij bent de schakel tussen de organisatie, jouw opdrachtgevers en de schoonmakers in jouw rayon en zorgt dat iedereen een glimlach op zijn/haar gezicht heeft.

In de functie van Rayonleider wordt er, naast leuke collega's en mooie doorgroeimogelijkheden, een competitief salaris aangeboden afhankelijk van jouw werkervaring en opleiding(en), met een maximum van €3400 bruto per maand. Daarnaast bieden ze een interessant arbeidsvoorwaarden pakket, inclusief auto, laptop en telefoon.

Heb je vragen? Wil je meer weten of direct solliciteren? Ik hoor graag van je!

Gestelde eisen

Je bent geschikt voor de functie als Rayonleider als je hard kan werken en dit graag samen met je team iedere dag weer voor elkaar krijgt. Je hebt: * Leidinggevende ervaring; * Een glimlach die je voor medewerkers en opdrachtgevers kunt inzetten; * Een MBO of HBO diploma. Je bent: * Flexibel; je weet dat dit geen 9 tot 5 baan is. De medewerkers starten om 07:00 uur 's ochtends en zijn ook 's avonds aan het werk. Mochten ze je nodig hebben dan kan je gebeld worden; * Sociaal; je vindt het leuk om met en voor mensen te werken; * Duidelijk in je communicatie; mensen weten wat ze aan je hebben en kunnen op je bouwen; * Daadkrachtig; jij regelt de zaken en je regelt ze goed; * Fulltime beschikbaar; deze functie is in 5 dagen per week in te vullen.

Uren

32-40 hours

Salaris

vakantiegeld,reiskostenvergoeding

Informatie over Independent Recruiters

Independent Recruiters is hét werving, selectie & executive search bureau voor staffuncties in onder andere Finance, ICT, Sales & Marketing en HRM. Wij zijn landelijk actief in de bemiddeling en advisering van ervaren en startende HBO en WO professionals....
Lees meer over Independent Recruiters

Independent Recruiters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op AmsterdamVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam.
 • Planner (Facilitair)

  Gisteren geplaatst door Independent Recruiters

  Het bedrijf is een Smart Building Operator. Zij richten zich op gebouwgebonden systemen en sturen het gehele onderhoudsproces aan.Als Planner in Amsterdam beantwoord je alle inkomende verzoeken van de opdrachtgevers via het interne systeem. De juiste mensen op de juiste plaats, dat is waar je verantwoordelijk voor bent als Planner binnen deze organisatie die service faciliteert. Omschrijf ik jou als persoon? Lees dan gauw verder!Het bedrijf is een Smart Building Operator. Zij richten zich op...

  Independent Recruiters
 • Senior / Medior Vergunningverlener WABO

  Eergisteren geplaatst door Maandag® Amsterdam

  Ben jij een ervaren vergunningverlener en op zoek naar een nieuw project waar je energie van krijgt? Je zoekt een opdracht bij een gemeente of omgevingsdienst waar je jouw kennis en ervaring van Wet & Regelgeving kan toepassen.Als vergunningverlener WABO behandel je diverse aanvragen van omgevingsvergunningen. Dit kunnen kleine aanvragen zijn maar ook complexe bouwwerken. Jij hebt door je ervaring al veel expertise binnen de omgevingswet opgebouwd maar je bent ook leergierig en bent op zoek...

  Maandag®
 • ZZP Timmerman

  Eergisteren geplaatst door Utrecht

  Momenteel zijn wij voor een gaaf project in de omgeving van Zaandam op zoek naar een ervaren ZZP Timmerman. Bij ons is goed bouwen een vereiste en vinden het belangrijk dat het bouwproces soepel verloopt. Wij werken altijd met een ervaren harde kern en een fantastisch team waar wij trots op zijn; stuk voor stuk professionals met een echte Bouw-DNA. Waar nodig wordt er opgeschaald met vaste waarden uit onze flexibele schil en hiervoor kom jij momenteel in aanmerking! De werkzaamheden...

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek
 • Renovatie Timmerman ZZP

  Eergisteren geplaatst door Utrecht

  Voor een van onze opdrachtgevers die actief bouwt in en rondom omgeving Purmerend zoeken wij per direct een renovatie timmerman. De opdrachtgever is een familiebedrijf in hart en nieren. De projecten variëren van nieuw- en utiliteitsbouw tot aan renovaties en verbouwingen. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:Vervangen en plaatsen van kozijnen, ramen, en deuren;Vervangen en plaatsen van boeiborden en gootlijsten;Plafonds en plinten plaatsen;Renoveren van badkamers en toiletten;Plaatsen...

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek
 • Schilder

  Eergisteren geplaatst door Schilders

  Ben jij een ervaren schilder en op zoek naar schilderwerk? Lijkt jou leuk om op grote projecten te staan? Dan past deze vacature helemaal bij jou! Als jij de harder werker bent die wij zoeken, zal jij je bezig gaan houden met de volgende werkzaamheden:Schuren, lakken, sausen;Afwerken;Kitwerk;Zorgen voor een veilige, opgeruimde werkomgeving. 

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek

AmsterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Amsterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Amsterdam? Op de AmsterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AmsterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank