HR Medewerker - tijdelijk

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Recruiters
 • Plaats: Rotterdam
 • Plaatsingsdatum: 28-07-2021
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Voor een internationale FMCG organisatie zoeken wij tijdelijke ondersteuning voor het HR team in Rotterdam. De functie zal vooral remote uitgevoerd worden.

Deze organisatie heeft een missie: producten maken die goed zijn voor mens en milieu. Zij lopen voorop in het ontwikkelen van plant-based producten.

Lijkt jou het leuk om extra ervaring op te doen in HR binnen een internationale organisatie? Dan is dit een mooie rol voor jou!

Voor een internationale FMCG organisatie zoeken wij tijdelijke ondersteuning voor het HR team in Rotterdam en Amsterdam. De functie zal vooral remote uitgevoerd worden.

Deze organisatie heeft een missie: producten maken die goed zijn voor mens en milieu. Zij lopen voorop in het ontwikkelen van plant-based producten.

Lijkt jou het leuk om extra ervaring op te doen in HR binnen een internationale organisatie? Dan is dit een mooie rol voor jou!

In deze functie ben je onderdeel van het NL HR Operations & Payroll team. Samen verzorgen jullie de HR voor EMEA. In jouw functie ben je verantwoordelijk voor:

 • De HR inbox, voor beantwoorden van alle verzoeken voor bijvoorbeeld werkgeversverklaringen, vakantiedagen, salarisadministratie, IT, contractwijzigingen, nieuwe medewerkers, etc.
 • HR papierwerk: concept contracten, brieven, verklaringen.
 • HR Data & Payroll: beheer alle gegevens en salaris wijzigingen in de volledige cyclus voor alle nieuwkomers, verhuizers, vertrekkers.
 • Aanvragen van inkooporders en beheren van de tijdige betaling van de facturen van onze belangrijkste leveranciers (wervingsbureaus, bedrijfsarts en advocaten).
 • Overige taken ter ondersteuning van het HR team.

Het salaris ligt tussen de €2500 en €3000 bruto per maand obv 40 uur.

Gestelde eisen

Voor de functie van HR Medewerker zoeken wij de volgende kwaliteiten: * Minimaal 1 jaar ervaring binnen HR of Recruitment support; * Afgeronde HBO; * Spreekt en schrijft Engels en Nederlands; * Bekend met werken met een HR systeem; * Accuraat en communicatief sterk; * Minimaal 32 uur beschikbaar.

Uren

32-40 hours

Salaris

Negotiable

Informatie over Independent Recruiters

Independent Recruiters is hét werving, selectie & executive search bureau voor staffuncties in onder andere Finance, ICT, Sales & Marketing en HRM. Wij zijn landelijk actief in de bemiddeling en advisering van ervaren en startende HBO en WO professionals....
Lees meer over Independent Recruiters

Independent Recruiters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op AmsterdamVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam.
 • Corporate Recruiter - (met focus op arbeidsmarktcommunicatie)

  Gisteren geplaatst door Independent Recruiters

  Corporate recruiter gezocht voor een landelijke dienstverlener met kantoor Amsterdam. Jouw focus ligt op de arbeidsmarktcommunicatie kant van de recruitment. Je bent creatief in het bedenken van unieke campagnes voor de (bulk) werving van kandidaten. Je bent verantwoordelijk voor de wervingsstrategie en bepaalt samen met de hiring manager hoe en waar je de vacature uit gaat zetten. Je weet de wervingskanalen dan ook moeiteloos te vinden. Daarnaast focus je op de "candidate experience" en zorg...

  Independent Recruiters
 • HR Medewerker Junior

  Toegevoegd op 16-09-2021 door ARTO Recruitment

  Voor een groot internationaal bedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Junior HR Medewerker. In deze functie zal jij mede verantwoordelijk zijn voor alle HR administratieve taken en ondersteun je de processen waar nodig. Het betreft een jong team met grote verantwoordelijkheden. Jouw werkzaamheden bestaan uit de volgende zaken; Interne verzoeken opstellen voor nieuwe aanvragen; Alle informatie juist verzamelen en vastlegging in de systemen; Vastleggen van interne personeelsmutaties;...

  ARTO Recruitment
 • Recruiter Overheid

  Toegevoegd op 14-09-2021 door Maandag® Amsterdam

  Kom werken bij Maandag Amsterdam als Recruiter Overheid! Je komt te werken in een energiek team met grote passie voor het vak! Door op een vernieuwende manier te searchen weet jij jouw professionals te vinden. Je vindt het leuk om innovatief te zijn; het organiseren van een lezing voor jouw doelgroep of het geven van een sollicitatietraining zijn voorbeelden van unieke manieren om in contact te komen met jouw potentiële professionals. Vervolgens weet jij deze professionals aan jezelf en aan...

  Maandag®
 • HR Operations Medewerker @ Prothya Biosolutions

  Toegevoegd op 09-09-2021 door Independent Recruiters

  Jij bent onder andere verantwoordelijk voor:Opstellen van contracten;Aanleveren van bestanden en direct aanspreekpunt voor de outsourced salarisverwerker;Zorgdragen dat wijzigingen correct in het personeelssysteem verwerkt zijn; Verwerken en controleren van de pensioenadministratie;Informeren en opvolging geven over vragen vanuit personeel als eerste lijn support, aangaande arbeidsvoorwaardelijke bedrijfsregelingen en arbeids- en sociaal zekerheidsrecht;Juiste informatie verstrekken aan...

  Independent Recruiters
 • HR Advisor - Temporary

  Toegevoegd op 08-09-2021 door Independent Recruiters

  We are looking for a temporary HR Advisor for one of the most well-known fashion companies based in Amsterdam! As an HR Advisor you play a critical role in defining the experience of the associates at all levels. In this role, you will support different associates at different levels with a range of questions ranging from standard to complex, analyze appropriate solutions and escalate problems where necessary.Are you available for 40 hours a week in September till the end of January 2022?...

  Independent Recruiters

AmsterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Amsterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Amsterdam? Op de AmsterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AmsterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank