Monteur E&I 5 ploegen

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Recruiters
 • Plaats: Amsterdam Zuidoost
 • Plaatsingsdatum: 15-09-2018
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 5 - 10 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Monteur E&I gezocht voor een grote voedselproducent in Zaandam. Ben jij goed in het zelfstandig onderhouden van productielijnen en heb je weinig begeleiding nodig? Dan is dit een mooie rol voor je! Lees snel verder!

Monteur E&I gezocht voor een grote voedselproducent in Zaandam. Ben jij goed in het zelfstandig onderhouden van productielijnen en heb je weinig begeleiding nodig? Dan is dit een mooie rol voor je! Lees snel verder!

In deze rol wel als je E&I monteur in een 5 ploegendienst. Je gaat werken in een organisatie waar ongeveer 70 mensen werken en met een relatief kleine technische dienst. De organisatie maakt koffie voor verschillende bedrijven, die het dan weer onder een eigen merk verkopen. De installaties die zij hebben staan doen het volgende; branden, malen, verpakken en opslaan. In de rol van monteur zal je zorgen dat de machines optimaal kunnen worden gebruikt. Je bent in je dienst verantwoordelijke voor het correctieve en preventieve onderhoud.

Productie is 'eigenaar' van de Productiemiddelen en als zodanig verantwoordelijk voor de Performance op de korte (bediening en uitvoering van correctief onderhoud) en lange (uitvoering van preventief onderhoud) termijn. De planning en voorbereiding van het preventieve onderhoud wordt door Technical support bedacht en uitgevoerd. In deze rol zal je naast het onderhoud worden gevraagd om modificaties aan de productielijnen uit te voeren. Je komt zelf met verbeter voorstellen en zal alles rapporteren in Maximo/Ampla.

De salarisindicatie voor deze positie ligt tussen €2900,- en €3300,- per maand + ploegentoeslag van 28,75%. De diensten zijn 2x ochtend, 2 xmiddag, 2x avond en dan 4 dagen vrij. Je werkt effectief 33 uur per maand, maar krijgt een contract voor 36 uur.

Gestelde eisen

De monteur heeft de volgende achtergrond; * Technisch MBO diploma (BBL III); * Kennis van productie processen; * Kennis van de Engelse taal in woord en geschrift; * Kennis van Siemens S5 en S7, WinCC flexibel * Kennis van Maximo/Ampla; * 5 tot 10 jaar ervaring in een soortgelijke functie.

Uren

32-40 hours

Salaris

28,75% toeslag

Informatie over Independent Recruiters

Independent Recruiters is hét werving, selectie & executive search bureau voor staffuncties in onder andere Finance, ICT, Sales & Marketing en HRM. Wij zijn landelijk actief in de bemiddeling en advisering van ervaren en startende HBO en WO professionals....
Lees meer over Independent Recruiters

Independent Recruiters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op AmsterdamVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam.
 • Fulltime magazijnmedewerker gezocht in Nieuw-Vennep

  Gisteren geplaatst door YoungCapital

  Functieomschrijving Het bedrijf is gespecialiseerd in anti-inbraak artikelen. Ik ben op zoek naar een magazijnmedewerker. Jij registreert en administreert de goederenstromen en draagt zorg voor 1e lijns onderhoud aan de directe werkomgeving en hulpmiddelen. Wat ga je nog meer doen? Administratie en registratie; Inslag, opslag en uitgifte; 1e lijns onderhoud. Je kan denken aan voorkomen, signaleren en direct melden van gebreken aan toegewezen hulpmiddelen/apparatuur. 1 keer per...

  YoungCapital
 • Meld je aan voor de poule van chauffeur in Amsterdam

  Gisteren geplaatst door YoungCapital

  Functieomschrijving De laatste tijd krijgt YoungCapital veel opdrachten binnen die plaatsvinden in Amsterdam West. Hiervoor zijn kandidaten nodig die lekker willlen knallen. Je wordt ingezet als chauffeur/koerier en hoort van te voren wat de werkzaamheden worden. Onze klanten willen het beste van het beste en dit willen wij hen natuurlijk ook geven. Voor deze klussen hebben we dus enthousiaste kandidaten nodig die de stad een beetje kennen. Het is geen vaste baan waardoor je zelf kan...

  YoungCapital
 • Gratis heftruckcertificaat? Ga aan de slag bij KLM in Schiphol

  Gisteren geplaatst door YoungCapital

  Functieomschrijving Nog geen heftruckcertificaat? Geen zorgen, je krijgt de kans om dit certificaat op onze kosten te halen! Als toekomstig heftruckchauffeur bij KLM op Schiphol ben je nodig op de afdeling Import en Export. Hier ga je pallets uitladen en verplaatsen die door vliegtuigen worden aangeleverd. In een team halen jullie de producten van de pallets af zodat deze kunnen worden getransporteerd naar de juiste afdeling. Je maakt hiervoor gebruik van een modern scan systeem...

  YoungCapital
 • Distributie medewerker in een internationaal magazijn

  Gisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Ben jij die flexibele en enthousiaste persoon en ben je op zoek naar een baan in een goed en hecht team in een professionele magazijnomgeving? Dan hebben wij een leuke job voor je!Je voert verschillende allround magazijnwerkzaamheden uit; van inpakken, orderpicken tot vracht verwerken en nog veel meer! Je kunt per direct starten van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur.Interesse in deze leuke baan? Lees dan snel verder!

  Olympia Uitzendbureau
 • Parttime magazijnmedewerkers gezocht in Hoofddorp

  Gisteren geplaatst door YoungCapital

  Functieomschrijving De organisatie waar je voor gaat werken is een is een fullservice-organisatie en Provinciale Ondersteuningsinstelling voor de bibliotheeksector. Met hun kennis en expertise ondersteunen en helpen ze bibliotheken in de regio’s Noord- en Zuid-Holland in alle vormen en maten. Als magazijnmedewerker ben jij een belangrijk onderdeel van de organisatie. Het is namelijk de bedoeling dat jij alle boeken klaarzet in kratten voor de volgende ochtend. Het is daarbij ook...

  YoungCapital

AmsterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Amsterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Amsterdam? Op de AmsterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AmsterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank