Docent Bouwkunde

Baan gegevens

 • Bedrijf: Nova College
 • Plaats: Beverwijk
 • Plaatsingsdatum: 22-01-2021
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving


Het Nova College zoekt voor de opleiding Bouwkunde per zo spoedig mogelijk een:

Docent Bouwkunde 0,2 – 1,0 FTE


Het Nova College afdeling Bouw verzorgt beroepsopleidingen in afbouw- en afwerkingstechnieken, bouwkunde en bouwtechniek op verschillende niveaus en in verschillende leerwegen. Op de afdeling Bouw worden studenten opgeleid tot creatief vakman. Studenten volgen hun studie aan de opleiding Middenkaderfunctionaris Bouwkunde met als uiteindelijke doel het behalen van een mbo-diploma op niveau 4. Tevens worden er in samenwerking met Bouwmensen studenten opgeleid voor beroepen in de bouw, afbouwbranche. Hier worden lessen gegeven aan BBL-studenten, niveau 2 en 3. Het leren vanuit de praktijk staat daarbij centraal.

In 2020 heeft het Nova College de hoogste studentenwaardering van de Randstad gekregen. Ook de afdeling Bouwkunde is trots dat zij een bijdrage hebben mogen leveren aan dit resultaat. De stroom studenten die onze opleidingen weet te vinden, bewijst dat onze visie en aanpak werkt. Wil jij iets betekenen voor onze studenten Bouwkunde en ze enthousiasmeren voor het vak? Dan kan een aanstelling als docent bouwkunde bij ons de juiste stap in jouw loopbaan zijn.

Wat ga je doen?
Als docent leg je een link tussen het vakgebied en de beroepsopleiding, zodat studenten op een voor hen boeiende en natuurlijke manier het vak leren. Je verzorgt op een enthousiaste manier het onderwijs afgestemd op het niveau, de leerwensen en het onderwijstraject ( voor deze functie met name BOL niveau 4) van de student. Je begeleidt studenten zowel op school als in de stage. Je bezoekt de studenten in het bedrijfsleven, je doet acquisitie en je haalt het bedrijfsleven naar school in de vorm van gastlessen. Je creëert een veilige, plezierige en stimulerende leeromgeving voor de student. Je bereidt de lessen voor, biedt ondersteuning waar nodig en je beoordeelt de opdrachten van de studenten (zowel projectopdrachten als afstudeerprojecten). Verder controleer je het lesmateriaal van de cursussen, evalueert dit en je levert een bijdrage aan het samenstellen van onderwijsprogramma’s en aan het proces van toetsing en examinering. Je adviseert het management op het gebied van vernieuwingen in het vak (denk hierbij aan duurzaamheid, circulair bouwen en energie zuinigheid) en daarmee ook in het onderwijs. Op deze manier help je de studenten om te groeien, zelfvertrouwen te krijgen en zich te ontwikkelen, in hun vak én persoonlijk.

Gestelde eisen

 
Wat vragen wij?
Je hebt  een relevante opleiding op hbo niveau. Je bezit bij voorkeur een lesbevoegdheid en je hebt werkervaring in de bouw. Je bent vaardig in het ontwerpen en uitwerken van constructies voor de woningbouw en utiliteitsbouw. Uiteraard heb je affiniteit met onze doelgroep en je weet hoe je jouw kennis op inspirerende wijze kunt overdragen op onze studenten. Met jouw enthousiasme kun je onze studenten motiveren en inspireren. Je bent een docent met passie voor het vak en voor de studenten. Je beheerst de gangbare softwareprogramma's en je kunt prima zelfstandig en in teamverband werken. Je hebt goede contacten in het bedrijfsleven en je bezit een breed netwerk.
Belangrijk is dat je achter onze visie en aanpak staat, gericht op de groei en ontwikkeling van onze studenten. Ook je eigen groei en ontwikkeling - didactisch, vakinhoudelijk en persoonlijk - is voor jou vanzelfsprekend.

We nodigen met name ook zij-instromers uit om te solliciteren. Kandidaten die bezig zijn, of voornemens zijn te starten met een relevante lerarenopleiding, en deze binnen twee jaar zullen voltooien, worden tevens uitgenodigd om te solliciteren. Uiteraard is het ook een mogelijkheid om als hybride docent te starten en naast je werk één dag voor de klas te staan.

Uren

0,2 – 1,0 FTE

Meer informatie

 
Wat kun jij van ons verwachten?
Je krijgt bij ons de kans om te groeien als professional en als mens. Wij bieden je een inspirerende werk- en leeromgeving op onze locatie in Beverwijk, waar we je uitdagen het beste uit jezelf te halen. Natuurlijk ondersteunen we je daarbij. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend en het salaris is conform de zwaarte van de functie docent volgens de CAO MBO.

Belangstelling? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Annette Korink, opleidingsmanager afdeling Bouwkunde in Beverwijk, telefoon (023) 530 3340 of 0651940414.

Mail je sollicitatiebrief en CV naar:
Nova College
Liesbeth Börger, HRM
E-mail: werken@novacollege.nl
Vermeld de functie en het vacaturenummer 831 in de onderwerp regel.

Informatie over Nova College

Het Nova College afdeling Bouw verzorgt beroepsopleidingen in afbouw- en afwerkingstechnieken, bouwkunde en bouwtechniek op verschillende niveaus en in verschillende leerwegen. Op de afdeling Bouw worden studenten opgeleid tot creatief vakman. Studenten volgen hun studie aan de opleiding Middenkaderfunctionaris Bouwkunde met als uiteindelijke doel het behalen van een mbo-diploma op niveau 4. Tevens worden er in samenwerking met Bouwmensen studenten opgeleid voor beroepen in de bouw, afbouwbranche. Hier worden lessen gegeven aan BBL-studenten, niveau 2 en 3. Het leren vanuit de praktijk staat daarbij centraal.

Nova College
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op AmsterdamVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam.
 • Ervaren Vrachtwagenmonteur

  Toegevoegd op 26-02-2021 door Utrecht

  Ben jij op zoek naar een functie als Ervaren Vrachtwagenmonteur met meer verantwoordelijk en doorgroeimogelijkheden? Samen met jouw collega’s ben jij verantwoordelijk voor de reparatie en onderhoud aan het volledige wagenpark, voornamelijk bestaande uit vrachtwagens, maar ook personenauto’s, bedrijfswagens en trailers. Je komt te werken bij een middelgroot bedrijf waar ze veel aandacht besteden aan gezelligheid, goede sfeer en collegialiteit. De mogelijkheden zijn er om door te groeien en mee...

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek
 • Monteur Mechatronica

  Toegevoegd op 26-02-2021 door Utrecht

  Als Monteur Mechatronica is techniek jouw passie! Jouw kennis op het gebied van werktuigbouwkunde en elektrotechniek pas jij dagelijks toe in het gehele proces van het samenstellen, opbouwen en testen van complexe machines. In dit proces praten we over het assembleren, testen en inbedrijfstellen van machines. Daarnaast ben jij in staat om de eerste onderhoudswerkzaamheden te verrichten en kan jij storingen verhelpen. Omdat er veel concentratie tijdens deze werkzaamheden van jou wordt...

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek
 • Koelmonteur

  Toegevoegd op 26-02-2021 door E&I

  Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als koelmonteur? En ben jij woonachtig in de omgeving van Amsterdam? Dan komen wij graag in contact met jou? Wij zijn namelijk per direct op zoek naar gemotiveerde koelmonteurs! Geen dag is hetzelfde in deze organisatie en jouw verantwoordelijkheden zien er als volgt uit:Het preventief en correctief oplossen van storingen;Onderhoud verrichten aan diverse apparatuur zoals koelcellen en vriescellen;Analyseren en rapporteren van benodigde...

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek
 • Junior Elektromonteur Industrie (niveau 4)

  Toegevoegd op 26-02-2021 door Utrecht

  Ben jij onlangs afgestudeerd aan je MBO niveau 4 richting de (industriële) Elektrotechniek en/of Mechatronica en wil jij aan de slag bij een toonaangevend bedrijf binnen de industrie? Wil jij volledig opgeleid worden en veel (technische) stappen zetten binnen de organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als Junior Elektromonteur Industrie ben je verantwoordelijk voor de aanleggen, onderhouden van en het oplossen van storingen op elektrotechnisch vlak aan zeer diverse industriële...

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek
 • Civiel Betontimmerman

  Toegevoegd op 26-02-2021 door Bouw

  Voor een groot internationaal organisatie binnen de ondergrondse en bovengrondse infrastructuur zijn wij op zoek naar ervaren Civiele Betontimmerlieden. Hier werk je aan grootschalige utiliteitsprojecten waarbij jij jezelf kan ontwikkelen tot een echte vakman. Doorgroeien is zeker mogelijk binnen de organisatie en daar helpt VNOM graag aan mee. Dus ben jij bekend met civiele kunstwerken als bruggen, viaducten, parkeergarages en overige betonwerken? Dan is deze vacature voor jou bedoeld. De...

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek

AmsterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Amsterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Amsterdam? Op de AmsterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AmsterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank