Adviseur Verkeerskunde - Zuid Holland

Baan gegevens

 • Bedrijf: GrijsGroen
 • Plaats: Den Haag
 • Plaatsingsdatum: 24-07-2018
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Je werkt aan diverse verkeerskundige vraagstukken binnen de gemeente, zoals het oplossen van verkeersonveilige locatie (oversteekplaatsen fietsers en voetgangers), het uitvoeren van projecten uit het Regionaal verkeer- en vervoersplan en het oppakken van vraagstukken uit het GVVP. Je beschikt over enige affiniteit met de civiele techniek. Het is een pré als je verkeerskundige ontwerpen kan maken.

Andere taken zijn:

 • Deelname verschillende interne projectgroepen, het leveren van de verkeerskundige bijdrage hierin (nieuwe ontwikkelingen als groot onderhoud van bestaande wijken en wegen);
 • Deelname verschillende externe project- en werkgroepen zoals met Politie, de regio en de provincie Zuid-Holland;
 • Opstellen van college- en raadsbesluiten;
 • Het doen van subsidieaanvragen en –verantwoordingen;
 • Het onderhouden van brede contacten: van wethouder, belangengroepen en inwoners.

Gestelde eisen

Je hebt ervaring als verkeerskundig adviseur en relevante werkervaring op dit gebied. Je benadert vraagstukken op een integrale wijze Je hebt ervaring met participatie van inwoners en andere betrokken partijen. Je beschikt over een relevante opleidingsachtergrond en acteert op HBO-niveau.

De ideale adviseur is zelfstandig en initiatiefrijk; politieke sensitief; heeft vermogen om goed samen te werken; heeft vermogen om snel te kunnen schakelen; heeft geen negen tot vijf mentaliteit; beschikt over goede mondelinge en schriftelijke overtuigingskracht en heeft kennis van het BABW en CROW.

Uren

40

Meer informatie

Uiteraard bieden wij een prima arbeidsvoorwaardenpakket dat jij zelf kunt samenstellen en zijn er opleidingsmogelijkheden volop aanwezig.

Informatie over GrijsGroen

Wij geloven er heilig in dat mensen die gelukkig zijn hun omgeving mooier maken. Wij geven om elkaar en proberen de wereld een klein stukje mooier te maken dan dat hij is. Hoe? Door te zorgen dat onze mensen met veel plezier werken. Plezier werkt aanstekelijk, wie vrolijk thuis komt zorgt over het algemeen voor een aanstekelijke sfeer voor de mensen om zich heen. Een vrolijkere wereld is mooier. Gelukkig worden of zijn heeft veel te maken met wat je doet. Wat jij doet moet in lijn zijn met wie jij bent. Loesje verwoordt het mooi: Wees jezelf, er zijn al zoveel anderen. Als jij jezelf kunt zijn en bezig kunt zijn met werkzaamheden die er voor jou toe doen, dan zal je met een glimlach opstaan en met een glimlach huiswaarts keren na een dag werken. Wij zijn erop gefocust om van onze mensen te achterhalen wie zij zijn en wat er voor hen toe doet, zodat wij vervolgens kunnen zorgen dat zij op een stoel plaatsnemen waar zij gelukkig worden.

GrijsGroen werkt mee aan een breed scala aan projecten in Nederland. Voor iedere goede verkeerskundige hebben wij passende projecten.

GrijsGroen
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op AmsterdamVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam.
 • Hulpmonteur gezocht

  Eergisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Onze opdrachtgever maakt en installeert balkonhekken bij particulieren. Je begint gewoon met de simpelere taken en je gaat je steeds meer specialiseren in wat jíj leuk vindt.Samen ga je met de hoofmonteur naar de locatie waar de opdracht uitgevoerd moet worden en je assisteert hem met alle voorkomende werkzaamheden. Zoals: Gereedschap aangeven, opruimen etc.

  Olympia Uitzendbureau
 • Projectleider Installatietechniek

  Toegevoegd op 16-08-2018 door Independent Recruiters

  We zoeken een Projectleider Installatietechniek voor de luchthaven Schiphol! Krijg jij er energie van om complexe projecten te coördineren en een brug te slaan tussen verschillende partijen? Ik zie dan graag jouw reactie tegemoet!We zoeken een Projectleider Installatietechniek voor de luchthaven Schiphol! Krijg jij er energie van om complexe projecten te coördineren en een brug te slaan tussen verschillende partijen? Ik zie dan graag jouw reactie tegemoet!Als Projectleider Installatietechniek...

  Independent Recruiters
 • Senior Project Manager - Corporate Events

  Toegevoegd op 15-08-2018 door Independent Recruiters

  Voor een internationale zakelijke evenementen - en zakenreisorganisatie zoek ik een Senior Project Manager voor de divisie Corporate Eventst! Heb je minimaal 5 jaar ervaring met complexe logistieke vraagstukken en diverse door elkaar lopende projecten voor corporate klanten? Ben je flexibel en heb je een oplossingsgerichte houding? Dan ontvang ik graag je CV!Voor een internationale zakelijke evenementen - en zakenreisorganisatie zoek ik een Senior Project Manager voor de divisie Corporate...

  Independent Recruiters
 • Toezichthouder Civiele Techniek

  Toegevoegd op 15-08-2018 door Maandag® Amsterdam

  Sta jij liever op de bouwplaats dan dat jij op kantoor zit? Heb jij oog voor kwaliteit?Wij hebben de juiste vacature voor jou!Voor onze opdrachtgever zoeken wij een Toezichthouder Civiele Techniek. In jouw functie ben jij de ogen en oren van de directievoerder van het project. Je werkt nauw samen met de directievoerder en adviseert op aspecten van tijd, geld en kwaliteit. Als toezichthouder ben jij verantwoordelijk voor het bewaken van de in het contract benoemde kwaliteit, kwantiteit en...

  Maandag®
 • Timmerman

  Toegevoegd op 15-08-2018 door Bouw

  Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij zijn met spoed op zoek naar een zelfstandig allround timmerman in de regio Hoofddorp. Dit voor een groot nieuwbouwproject dat extra versterking kan gebruiken. De volgende werkzaamheden moeten verricht worden:Stelwerk profielen;Stelwerk kozijnen;Maken van paneel en NOE bekistingen;Verdere aftimmerwerkzaamheden binnen de nieuwbouw.

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek

AmsterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Amsterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Amsterdam? Op de AmsterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AmsterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank