Support Medewerker

Baan gegevens

 • Bedrijf: BaseNet Internet Projects
 • Plaats: Amsterdam
 • Plaatsingsdatum: 30-11-2017
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract
Deze vacature is inmiddels vervuld. Hierdoor is het niet meer mogelijk om een reactie te versturen naar aanleiding van deze vacature. Klik hier om naar nieuw geplaatste Banen Amsterdam te zoeken

Algemene omschrijving

Werken op de Support-afdeling van BaseNet
We groeien hard en dat merken we overal, ook op onze Support-afdeling. Wij bieden onze toekomstige medewerkers een serieuze baan, met serieuze verantwoordelijkheden aan in een informeel team. Voor verschillende doelgroepen bieden wij al sinds 1995 een cloud-platform aan. Wist je dat wij hier als één van de eersten mee zijn begonnen? Verreweg onze grootste klantengroep bestaat uit advocatenkantoren. Je zult als support-medewerker dagelijks klanten helpen met het gebruik van onze cloudapplicatie. Dit zal variëren van het geven van tips en tricks, het configureren van klantomgevingen, het verantwoordelijk omgaan met (zeer) gevoelige data, tot het actief opsporen naar bugs en het geven van suggesties voor ons mooie systeem.

Wie zijn wij?

BaseNet is een marktleidend bedrijf vol jonge mensen, en levert al jaren een online totaaloplossing voor advocaten aan. Alle facetten van de praktijkvoering van een advocaat zijn geïntegreerd in onze dienstverlening.

Waar zitten wij?
Bij BaseNet werk je in hartje Amsterdam, op steenworp afstand van het Vondelpark. Op je werkplek heb je een mooi uitzicht over de stad vanaf het voormalig Wilhelmina gasthuis (Tegenwoordig het AOC).

Gestelde eisen

Wat vragen wij van jou?

 • We verwachten dat je over minimaal MBO+ werk- en denkniveau beschikt;
 • Je haat dt-fouten, want Nederlands is ‘easy peasy’ voor jou;
 • Je bent niet vies van computers, bij voorkeur ben jij het aanspreekpunt voor je familie;
 • Klantcontact-ervaring is een pré, maar niet verplicht. Je zult wel veel klantcontact per e-mail en telefoon hebben en hiervoor schuw je niet weg.

Uren

40

Meer informatie

Wat bieden wij jou?
Bij BaseNet is geen dag hetzelfde. In onze activiteitenruimte staan flipperkasten, een tafelvoetbaltafel, een pooltafel en een PlayStation om ook gedurende de dag scherp te blijven! Elke vrijdagmiddag wordt de week afgesloten onder het genot van een drankje en een snack. Daarnaast krijg je natuurlijk een goed salaris en doorgroeien behoort echt tot de mogelijkheden. We lunchen dagelijks gezamenlijk en een goede reiskostenvergoeding behoort ook tot de standaard bij ons!

Lijkt dit je wat? Stuur gemotiveerd wat je ons te bieden hebt naar het e-mailadres vacature@basenet.nl t.a.v Job de Boer.

Informatie over BaseNet Internet Projects

BaseNet/ BaseLine is in 1987 opgericht en ontwikkelt maatwerk software voor het midden- en kleinbedrijf en afdelingen van grote organisaties. BaseLine legt zich met name toe op het ontwikkelen van administratieve toepassingen.

Al binnen een paar jaar zijn er toonaangevende namen in de klantenkring te vinden, waaronder bijvoorbeeld KLM. Hiervoor ontwikkelt BaseNet onder andere programma's voor relatiebeheer en administratie.

BaseNet is in 1995 één van de eersten die een database met zoekfunctionaliteiten operationeel heeft op het Internet. Daarnaast is er een Closed User Group, en een Extranet -avant la lettre -, waar de aangesloten klanten zelf hun aanbod kunnen invoeren en actualiseren.

BaseNet groeit binnen korte tijd naar een respectabel aantal van 700 makelaarskantoren, (waarvan 450 Nederlandse en 250 buitenlandse) die klant zijn van BaseNet. Daarmee is BaseNet op dat moment de grootste onafhankelijke aanbieder van ICT diensten aan makelaars.

BaseNet Internet Projects
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op AmsterdamVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam.
 • Medewerker ICT Helpdesk / Buitendienst (36 uur, Combiwel, Amsterdam)

  Gisteren geplaatst door Aatop ICT

  Als Medewerker ICT bij Combiwel werk je in een ondernemende en dynamische omgeving. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het bieden van IT ondersteuning voor ongeveer 105 locaties. Werkzaamheden kunnen zowel op afstand als onsite plaatsvinden.  Taakomschrijvingen: Je fungeert als een centraal meldpunt voor meldingen/incidenten ten aanzien van IT-zaken voor de gehele organisatie; Je registreert en verwerkt de meldingen en handelt deze zoveel mogelijk zelfstandig...

  ICTerGezocht
 • .NET vacature voor 32-40u p/wk bij fijne informele werkgever

  Gisteren geplaatst door CareerValue B.V.

  Als .NET developer kom je aan de "full stack" te werken wat betekent dat je zowel backend werkzaamheden zal uitvoeren (ASP.NET / C#) en ook aan de voorkant je goed weet te redden middels JavaScript, HTML en CSS. Zoals in de eerdere tekst vermeld gaat het om een eigen ontwikkeld product dat je in een hecht team gaat doorontwikkelen.Mocht je meer willen weten over de functie en organisatie neem dan contact met ons op per mail of telefoon, in een kort telefonisch gesprek leggen we graag precies...

  ICTerGezocht
 • Test Specialist

  Gisteren geplaatst door sQout

  Je valt met je neus in de boter, want op dit moment wordt er bij dit bedrijf naast de gangbare werkzaamheden, (apps onderhouden, vernieuwen en verbeteren), gewerkt aan een paar nieuwe projecten. Het invoeren van nieuwe functies van de apps, een flexibel systeem voor promotiecodes voor de verkoopteams, een transactie database omzetten in data warehouse en het optimaliseren van data-analyses. Je staat dus voor technische uitdagingen waarvan jij uiteraard als geen ander de kwaliteit bewaakt. Jij...

  ICTerGezocht
 • Software (app) tester

  Gisteren geplaatst door sQout

  Jij bent een tester die opleeft als je apps mag testen, vooral functioneel. Nieuwe functies, gewijzigde functies, jij weet overal raad mee. Je kerntaak is het testen van (nieuwe) onderdelen, maar het beheer van testscenario´s en testcases komt ook ruimschoots aan bod. Je fungeert als lijm tussen het ontwikkelteam en de uiteindelijke gebruikers. Een ontzettend leuke baan voor een beginnende tester die dol is op apps.

  ICTerGezocht
 • Functioneel Tester

  Gisteren geplaatst door sQout

  Als je op zoek bent naar een uitdagende baan waarbij je veel zelfstandigheid ervaart en zeer zeker ook persoonlijke vrijheid, lees dan snel verder. Je bent betrokken bij alle fasen van de testuitvoering. Beoordeling van de testresultaten, testscenario´s opstellen en zelfstandig testen uitvoeren. Allemaal jouw taken, tot aan het schrijven van handleidingen van releases. Je werkt veel samen met ontwikkelaars en met de afdeling klantenondersteuning. Het is ook jouw taak om advies te geven en...

  ICTerGezocht

AmsterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Amsterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Amsterdam? Op de AmsterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AmsterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank