Support Medewerker

Baan gegevens

 • Bedrijf: BaseNet Internet Projects
 • Plaats: Amsterdam
 • Plaatsingsdatum: 30-11-2017
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract
Deel deze vacature:

Algemene omschrijving

Werken op de Support-afdeling van BaseNet
We groeien hard en dat merken we overal, ook op onze Support-afdeling. Wij bieden onze toekomstige medewerkers een serieuze baan, met serieuze verantwoordelijkheden aan in een informeel team. Voor verschillende doelgroepen bieden wij al sinds 1995 een cloud-platform aan. Wist je dat wij hier als één van de eersten mee zijn begonnen? Verreweg onze grootste klantengroep bestaat uit advocatenkantoren. Je zult als support-medewerker dagelijks klanten helpen met het gebruik van onze cloudapplicatie. Dit zal variëren van het geven van tips en tricks, het configureren van klantomgevingen, het verantwoordelijk omgaan met (zeer) gevoelige data, tot het actief opsporen naar bugs en het geven van suggesties voor ons mooie systeem.

Wie zijn wij?

BaseNet is een marktleidend bedrijf vol jonge mensen, en levert al jaren een online totaaloplossing voor advocaten aan. Alle facetten van de praktijkvoering van een advocaat zijn geïntegreerd in onze dienstverlening.

Waar zitten wij?
Bij BaseNet werk je in hartje Amsterdam, op steenworp afstand van het Vondelpark. Op je werkplek heb je een mooi uitzicht over de stad vanaf het voormalig Wilhelmina gasthuis (Tegenwoordig het AOC).

Gestelde eisen

Wat vragen wij van jou?

 • We verwachten dat je over minimaal MBO+ werk- en denkniveau beschikt;
 • Je haat dt-fouten, want Nederlands is ‘easy peasy’ voor jou;
 • Je bent niet vies van computers, bij voorkeur ben jij het aanspreekpunt voor je familie;
 • Klantcontact-ervaring is een pré, maar niet verplicht. Je zult wel veel klantcontact per e-mail en telefoon hebben en hiervoor schuw je niet weg.

Uren

40

Meer informatie

Wat bieden wij jou?
Bij BaseNet is geen dag hetzelfde. In onze activiteitenruimte staan flipperkasten, een tafelvoetbaltafel, een pooltafel en een PlayStation om ook gedurende de dag scherp te blijven! Elke vrijdagmiddag wordt de week afgesloten onder het genot van een drankje en een snack. Daarnaast krijg je natuurlijk een goed salaris en doorgroeien behoort echt tot de mogelijkheden. We lunchen dagelijks gezamenlijk en een goede reiskostenvergoeding behoort ook tot de standaard bij ons!

Lijkt dit je wat? Stuur gemotiveerd wat je ons te bieden hebt naar het e-mailadres vacature@basenet.nl t.a.v Job de Boer.

Informatie over BaseNet Internet Projects

BaseNet/ BaseLine is in 1987 opgericht en ontwikkelt maatwerk software voor het midden- en kleinbedrijf en afdelingen van grote organisaties. BaseLine legt zich met name toe op het ontwikkelen van administratieve toepassingen.

Al binnen een paar jaar zijn er toonaangevende namen in de klantenkring te vinden, waaronder bijvoorbeeld KLM. Hiervoor ontwikkelt BaseNet onder andere programma's voor relatiebeheer en administratie.

BaseNet is in 1995 één van de eersten die een database met zoekfunctionaliteiten operationeel heeft op het Internet. Daarnaast is er een Closed User Group, en een Extranet -avant la lettre -, waar de aangesloten klanten zelf hun aanbod kunnen invoeren en actualiseren.

BaseNet groeit binnen korte tijd naar een respectabel aantal van 700 makelaarskantoren, (waarvan 450 Nederlandse en 250 buitenlandse) die klant zijn van BaseNet. Daarmee is BaseNet op dat moment de grootste onafhankelijke aanbieder van ICT diensten aan makelaars.

BaseNet Internet Projects
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op AmsterdamVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam.
 • Java Software Engineer

  Eergisteren geplaatst door Patchmanager

  You want to be a ‘Swiss watch’ quality developer? Use new technology for a reason, not for the sake of coolness? You don’t want pointless meetings, e-mails, deadlines and non-technical bosses giving pointless assignments? Become your best self at Patchmanager. Job specs:As a Java Software Engineer your job is to develop and innovate the enterprise class Java-based application and work on software enhancement for global deployment. In close cooperation with the support and consultancy team,...

  ICTerGezocht
 • Senior Data Scientist

  Eergisteren geplaatst door Tele2

  Waarom deze baan een gamechanger voor je is Bij de verwezenlijking van de Tele2 strategie speelt data een cruciale rol, we willen zo veel mogelijk fact based besluiten nemen. Bruikbare inzichten halen uit de enorme hoeveelheid data uit alle beschikbare systemen die er zijn, maken Tele2 meer en meer data driven! Hierbij gaat het niet alleen om KPI dashboarding, maar vooral om advanced analytics. We maken exploratieve nieuwe en verrassende inzichten maar zijn ook bezig met predictive analytics...

  ICTerGezocht
 • Data Engineer

  Eergisteren geplaatst door Tele2

  Waarom deze baan een gamechanger voor je is Bij de verwezenlijking van de Tele2 strategie speelt data een cruciale rol. We willen zo veel mogelijk fact based besluiten nemen. Bruikbare inzichten halen uit enorme hoeveelheden data uit alle beschikbare systemen die er zijn, maken Tele2 meer en meer data driven. Hierbij gaat het niet alleen om KPI dashboarding, maar vooral om advanced analytics. We maken exploratieve nieuwe en verrassende inzichten maar zijn ook bezig met predictive analytics...

  ICTerGezocht
 • Data Scientist

  Eergisteren geplaatst door Tele2

  Waarom deze baan een gamechanger voor je is Bij de verwezenlijking van de Tele2 strategie speelt data een cruciale rol. We willen zo veel mogelijk fact based besluiten nemen. Bruikbare inzichten halen uit de enorme hoeveelheid data uit alle beschikbare systemen die er zijn, maken Tele2 meer en meer data driven. Als Data Scientist maak je analyses voor Customer Life Cycle Management, Product Marketing Sales, Online of voor Operations en Finance. De nadruk ligt op het commerciële domein. Je...

  ICTerGezocht
 • Business Analyst

  Eergisteren geplaatst door Tele2

  Waarom deze baan een gamechanger voor je is De wereld om ons heen verandertd, buzz words zoals big data, artificial intelligence, en customer data security beheersen de wereldwijde media. Kun jij op basis van de Tele2 strategie een ‘big-data-gedreven’ beslissingsproces formuleren en inrichten? Dan ben jij de expert die binnen de business unit Network Operations de lead neemt om Tele2 te begeleiden zodat we de juiste keuzes kunnen maken voor onze klanten. Jouw werkdagen bestaan voornamelijk...

  ICTerGezocht

AmsterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Amsterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Amsterdam? Op de AmsterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AmsterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank

Statistieken

 • Aantal banen: 2.461
 • Aantal bedrijven: 110
 • Aantal CV's: 320