Senior Microsoft Engineer

Baan gegevens

 • Bedrijf: Aatop ICT
 • Plaats: Amsterdam
 • Plaatsingsdatum: 22-02-2020
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 3 t/m 10 jaar ervaring of meer
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Voor een klant van ons, een gerenommeerde naam voor Managed Services, Cloud, IT Outsourcing, enz., zoeken wij een ervaren Microsoft Engineer. Klanten zijn, onder andere, verzekeraars, banken, overheden, energiemaatschappijen. Deze partij draait grote, complexe projecten.
Je bent ervaren als het gaat om het draaien van Microsoft / Windows-projecten. Je hebt idealiter ervaring met containerization (Docker / Kubernetes). Diverse klanten willen vaak en veel releasen. Om dit te faciliteren is (oa) gekozen voor CI/CD en containers.   

Jouw werkzaamheden:

 • Een prachtige combinatie van ontwerp / engineering en beheer.
 • Je werkt in een customer team dat uit diverse professionals bestaat. Met elkaar zijn jullie verantwoordelijk voor een groep klanten. Binnen het team zijn ook andere specialismes aanwezig, zoals Linux en Security.
 • Je beheert grote, complexe IT-omgevingen van klanten. Denk hierbij aan de applicatieomgeving, de databases, serveromgevingen, etc, etc.
 • Je bent met klanten en collega's in gesprek over verdere innovatie.
Naarmate je langer bij deze partij werkt worden de projecten waaraan je werkt steeds groter en complexer. Projecten met impact. Jij vindt dit gaaf! Hierdoor ontwikkel jij jezelf voortdurend. Uiteraard worden jou cursussen en trainingen aangeboden om dit te faciliteren.

Gestelde eisen

 • Je hebt ruime ervaring met projecten in grote IT-omgevingen.
 • Je werkt en denkt op HBO/WO-niveau.
 • Het is een pre als je ervaring hebt met Docker, Kubernetes, CI/CD.
 • Je kunt goed overweg met Azure en Amazon Web Services.
 • VMWare / Hyper-V, Windows Servers (laatste versies) zijn voor jou gesneden koek. 

Uren

Zie tekst.

Salaris

€ 4.500 - € 5.500 p/m

Informatie over Aatop ICT

Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op AmsterdamVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam.
 • Medewerker Grootboekadministratie

  Vandaag geplaatst door Independent Recruiters

  Medewerker Grootboekadministratie gezocht bij leuk, snelgroeiend ICT bedrijf. Ben jij de financial professional die kan helpen deze financiële administratie naar een nog hoger niveau te tillen? Wij zijn op zoek naar jou!Medewerker Grootboekadministratie gezocht bij leuk, snelgroeiend ICT bedrijf. Ben jij de financial professional die kan helpen deze financiële administratie naar een nog hoger niveau te tillen? Wij zijn op zoek naar jou!Als medewerker grootboekadministratie ben je primair...

  Independent Recruiters
 • Servicedesk medewerker IT helpdesk

  Eergisteren geplaatst door Randstad

  Met spoed gezocht: 3 medewerkers voor onze IT helpdesk, waarbij je alle eerstelijns vragen oppakt.Als Servicedesk medewerker weet jij wel hoe belangrijk jouw werk is. Zonder goed werkende IT-faciliteiten draaien organisaties op halve kracht. Je bent verantwoordelijk voor een correcte afhandeling van allerlei IT-problemen. Je vraagt goed door, om zo tot de kern van een issue te komen. Daarnaast denk je mee over verbetering van de werkwijzen. Je motivatie is belangrijker dan ervaring.Jouw werk...

  Randstad
 • Datawarehouse Specialist/ SQL/ Data Vault

  Eergisteren geplaatst door iSense ICT Professionals

  Ben je een ervaren Datawarehouse Ontwikkelaar met kennis van SQL en Data Vault? Ben je communicatief vaardig? Reageer dan nu!Opzetten, inrichten en beheren van het Datawarehouse;Realiseren van modellen voor de business;Vergaren van informatie bij de informatieanalist of de business;Aansturen van externe partijen/ leveranciers;N.a.v. vergaarde informatie beslissingen nemen over de aanpak.

 • Security Analisten

  Toegevoegd op 26-03-2020 door UWV

  Security AnalistenAmsterdam Sloterdijk, 32 - 38 uurWat je gaat doenWat is de juiste vervolgstap in je loopbaan? Een belangrijke, maar vaak ook een ingewikkelde vraag. Wij zijn de IT-organisatie van UWV; maatschappelijk aan de top, intellectueel uitdagend en met alle ruimte voor ontwikkeling. Wat jij zoekt bieden wij, gegarandeerd!Als IT Security Analist bij UWV werk je aan een samenleving waarin iedereen mee kan doen. Want dan zijn mensen op hun best. Onze IT-systemen en E-dienstverlening...

 • Medior databeheerder (0,6 fte)

  Toegevoegd op 25-03-2020 door Hogeschool van Amsterdam

  Als medior databeheerder zorg je voor een up-to-date datawarehouse van laaddata, ben je verantwoordelijk voor het maandelijks accuraat binnenhalen van de laaddata en het beheren van de toegangsrechten tot het datawarehouse en de dashboards. Je hebt maandelijks contact met de data-leveranciers voor het aanleveren van de data in het juiste formaat en zorgt voor kwaliteitscontrole.Je voert proactief (o.a. via SISS packages) en reactief correcties uit op de in te lezen data. Als accounts...

AmsterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Amsterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Amsterdam? Op de AmsterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AmsterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank