Senior Data Scientist binnen de medische sector

Baan gegevens

 • Bedrijf: CareerValue B.V.
 • Plaats: Amsterdam
 • Plaatsingsdatum: 10-11-2019
 • Werkniveau: Universitair
 • Werkervaring: 3 t/m 10 jaar ervaring of meer
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Jij gaat bijdragen aan betere medische zorg! Dit ga jij doen door onder andere Data mining, Data clusteren, Forecasting, Predictive analysis, Descriptive analysis. Dit alles doe je in een onwijs tof team vijftien Data Scientisten en Machine- en Deep learning specialisten.

Met deze mix van collega`s maken ze hun producten binnen apps die de medische wereld kan gebruiken om de zorg te verbeteren. Op deze wijze heeft de eindklant direct baat bij hetgeen waaraan jij een bijdrage gaat leveren. Dat is voor jou als Data Scientist fijn om te zien.

Alles is meetbaar en ze werken hier met Sensor en Realtime (micro)data. Hier ga jij mee werken. Je zal projectmatig gaan werken, samen met je team ga je verschillende projecten oppakken. Geen dag hetzelfde zijn!

Gestelde eisen

Wat heb jij nodig om bij dit toffe bedrijf te werken?
- Jij hebt een WO opleiding in Computer Science of Artificial Intelligence.
- Minimaal twee jaar relevante werkervaring in Data Science en je wilt bijdragen tijdig signaleren van ziektes.
- Je beschikt over perfecte kennis van o.a. Python, R ,SQL en je hebt interesse in ML en DL.

- Bij dit bedrijf zijn zowel Engels als Nederlandstalige kandidaten welkom.

Uren

Zie tekst.

Salaris

Salaris in overleg

Informatie over CareerValue B.V.

Als Data Scientist bijdragen aan het tijdig signaleren van ziektes? Bij onze klant in de medische sector kan je hier een echte bijdrage aan leveren. Onze klant ontwikkelt slimme oplossingen die dit mogelijk maken. Ze hebben momenteel een team van ongeveer 20 medewerkers en zijn hard groeiende. Jij komt te werken in een team van slimme technici, met een onwijze passie voor Data Science, Artificial Intelligence, Machine Learning en Deep Learning. Het kantoor bevind zich aan de rand van het centrum van Amsterdam en is heel goed bereikbaar.Dit bedrijf heeft een technologie ontwikkelt waarmee zij zelf micro date realtime signaleren en maken hier onwijs mooie oplossingen mee voor de medische branche. Middels Artificial Intelligence ziektes detecteren is hier een voorbeeld van.Wil jij je hierin onderscheiden en laten zien dat jij hier thuis hoort?Wanneer jij met de nieuwste technologieën wilt werken, met sensor data aan de slag wilt gaan als Data Scientist & een bijdragen wilt leveren aan verbeteringen in de medische branche... Dan zit jij hier helemaal op je plek!

Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op AmsterdamVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam.
 • Sales Engineer IT

  Vandaag geplaatst door Independent Recruiters

  Sales Engineer gezocht voor het Amsterdamse kantoor van een snel groeiende wereldwijde leverancier van innovatieve IT-oplossingen voor managed service providers. Heb jij een paar jaar ervaring in het oplossen van complexe IT-problemen en wil jij die vaardigheden gaan gebruiken in een meer klantgerichte omgeving? Dan is dit de volgende stap waar jij naar op zoek bent!Als Sales Engineer ben je de brug tussen jouw eigen commerciële collega's en de meer technische sparring partners aan de...

  Independent Recruiters
 • IT-Consultant Amsterdam

  Vandaag geplaatst door Macpot

  Zorgen dat de IT van onze zakelijke klanten altijd werkt. Essentieel in deze tijd waar bedrijven sterk afhankelijk zijn van IT. Dat is de uitdaging die Macpot in Amsterdam jou biedt als ICT-Consultant. Houd jij de IT van onze klanten in topconditie?Wat ga je doen?Jij, de IT-consultant, zorgt ervoor dat onze zakelijke klanten ongestoord kunnen werken in hun (Apple) ICT-omgeving. Regelmatig doe je dit op locatie bij de klant, maar je voert ook beheer en onderhoud op afstand uit. Jij bent hét...

 • Microsoft BI Consultant voor een grote organisatie!

  Gisteren geplaatst door CareerValue B.V.

  Je zal verantwoordelijk worden voor het ontwerpen en implementeren van Datawarehouses bij klanten. De Datawarehouses vormen weer de basis voor het definiëren en implementeren van de ETL-architectuur. Je hebt dus voldoende kennis van Microsoft BI (SSIS, SSAS, SSRS) en Datawarehousing, waaronder ook datamodelleringstechnieken en kennis van diverse ETL tooling. Je bent in staat om gegevensstromen binnen een organisatie te herkennen. Tevens ben je in staat om informatiebehoeften te vertalen naar...

 • Product Owner Network Services

  Gisteren geplaatst door iSense ICT Professionals

  Always wanted to be a Product Owner within a Network Services Environment? Then this role might be the next step in your career. As a Product Owner IP/DNS you will be responsible for the products of your team, which are being used by departments and locations all over the world.As a Product Owner you have an important role in your team. You work closely together with internal stakeholders and you have a vision on what the team is building, and convey that vision to the scrum team. You have...

 • Java en Java Native Mobile developer

  Gisteren geplaatst door CareerValue B.V.

  Het werk gebeurt in-house dus een rijbewijs is geen vereiste. In een klein team ontwikkel je projecten waardoor je bij diverse facetten van het ontwikkelen van de projecten betrokken zal zijn.Door de snelle ontwikkelingen in deze sector en een toename van het opdrachten portfolio zijn ze momenteel opzoek naar een Java J2ME Mobiele Applicatie Ontwikkelaar.

AmsterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Amsterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Amsterdam? Op de AmsterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AmsterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank