Embedded Linux Ontwikkelaar

Baan gegevens

 • Bedrijf: Muco Technologies BV
 • Plaats: Amsterdam
 • Plaatsingsdatum: 13-10-2019
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: Starter t/m 10 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega als embedded linux ontwikkelaar met een groot enthousiasme voor innovaties. Je gaat low-level embedded Linux based software ontwikkelen voor de productie en technische ondersteuning van allerlei mechatronische besturingssystemen. Dit omvat het werken vanaf het ontwerpproces tot en met integratietests.

Vacature embedded linux ontwikkelaar
MUCO Technologies BV ontwikkelt elektronicaproducten, zowel hardware, embedded software als mechanica. Dat doen we vrijwel altijd in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers.

MUCO is een kleine ontwikkelclub met 20 enthousiaste en innovatieve medewerkers. Muco heeft een lange geschiedenis en is ooit begonnen in 1932 als een klein onderdelenwinkeltje in Amsterdam! We zijn nu een bedrijf gericht op het uitvoeren van projecten en de ontwikkeling van nieuwe elektronicaproducten voor opdrachtgevers. De opdrachten hebben veelal affiniteit met meet- en regelapparatuur. Ons kennisgebied strekt zich uit van laagspanningsproducten (zero power, low power) tot aan vermogenselektronica. We richten ons tevens op de draadloze elektronica (domotica) als ook de ontwikkeling van antenne ontwerpen.

Muco maakt deel uit van de MACH-groep waar ook nog 3 productiebedrijven onder vallen. Met in totaal ruim 200 medewerkers in de groep, waarvan 25 ontwikkelaars, is Muco in combinatie met zusterbedrijven CDS Electronics te Maassluis, Head Electronics te Katwijk en Azteco Electronics te Zwijndrecht een grote speler op dit gebied.

Functieomschrijving:
Als embedded linux ontwikkelaar ga je aan de slag met het ontwikkelen en onderhouden van de low-level embedded software voor onze klanten. Je vormt een belangrijke schakel bij het bouwen van de software in combinatie met kernels, BSP’s en applicatiecomponenten. Dat doe je in een team waarmee je de projecten voorbereid en nauw samenwerkt met de hardware engineers. Verder ben je actief met:

 • Definiëren van productiespecificaties op basis van klantverzoeken;
 • Team en klanten ondersteunen en adviseren;
 • Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van embedded Linux en implementeren.
 • Gebruik maken van open sources en open standaarden;
 • Ondersteuning voor on-site verificatie van soft- en hardware;
 • Bijdragen aan hardware-ontwerp en prototyping vanuit embedded SW-kennis;
 • Coachen van andere Engineers binnen de afdeling (functionele lijn).

Gestelde eisen

Functie-eisen:

 • Een afgeronde technische HBO of WO-opleiding; in embedded systemen, informatica, mechatronica, of vergelijkbaar;
 • 2-3 jaar ervaring met C, C++ en Python (Buildroot, Open Embedded, Yocto en QT zijn mooie aanvullingen hierop);
 • Uitstekende codeervaardigheden met softwareontwerp van embedded systemen in realtime applicaties;
 • Kennis van hardware-ontwerp, microcontrollers en elektronica;
 • Bereidheid af en toe in binnen- en buitenland te reizen;
 • Prima communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels;
 • Je bent proactief en flexibel met oog voor de project belangen;
 • Je communiceert bewust en stuurt verwachtingen;
 • Zelfstandig kunnen werken, maar wel binnen een team;

Uren

Zie tekst.

Salaris

Salaris in overleg

Informatie over Muco Technologies BV

MUCO Technologies BV ontwikkelt elektronicaproducten, zowel hardware, embedded software als mechanica. Dat doen we vrijwel altijd in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers.MUCO is een kleine ontwikkelclub met 20 enthousiaste en innovatieve medewerkers. Muco heeft een lange geschiedenis en is ooit begonnen in 1932 als een klein onderdelenwinkeltje in Amsterdam! We zijn nu een bedrijf gericht op het uitvoeren van projecten en de ontwikkeling van nieuwe elektronicaproducten voor opdrachtgevers. De opdrachten hebben veelal affiniteit met meet- en regelapparatuur. Ons kennisgebied strekt zich uit van laagspanningsproducten (zero power, low power) tot aan vermogenselektronica. We richten ons tevens op de draadloze elektronica (domotica) als ook de ontwikkeling van antenne ontwerpen.Muco maakt deel uit van de MACH-groep waar ook nog 3 productiebedrijven onder vallen. Met in totaal ruim 200 medewerkers in de groep, waarvan 25 ontwikkelaars, is Muco in combinatie met zusterbedrijven CDS Electronics te Maassluis, Head Electronics te Katwijk en Azteco Electronics te Zwijndrecht een grote speler op dit gebied.

Muco Technologies BV
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op AmsterdamVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam.
 • ICT Teamlead E-commerce

  Vandaag geplaatst door Independent Recruiters

  ICT Teamlead gezocht voor een E-commerce organisatie in Zaandam. We zijn op zoek naar een echte project- en people manager. Affiniteit met de E-commerce branche en op zoek naar een volgende stap in je carrière? Binnen dit informele team is er naast hard werken ook plaats voor gezelligheid. Is je interesse gewekt? Lees snel verder!Jij draagt zorg voor de realisatie van ICT projecten en weet de kwaliteit, betrouwbaarheid en performance van het ICT landschap continu te verbeteren. De...

  Independent Recruiters
 • NLP Engineer (Data Scientist) binnen healthcare

  Vandaag geplaatst door CareerValue B.V.

  Je gaat hier als NLP Engineer werken met het identificeren van patiëntencohorten en binnen het verzamelen van klinische data. Ze werken hier nauw samen met (inter)nationale ziekenhuizen waarbij ze zich vooral binnen de niche NLP focussen. Met behulp van informatieontsluiting, Natural Language Processing en Artificial Intelligence technologieen ga je samen met je team ervoor zorgen dat de juiste waarde binnen de gezondheidsgegevens naar boven komen. Je bent hier dus maatschappelijk bezig!  Als...

  ICTerGezocht
 • Ervaren Netwerk Architect gezocht - Omgeving Amsterdam

  Vandaag geplaatst door CareerValue B.V.

  Als Netwerk Architect ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, beheer en continu verbeteren van de Netwerk infrastructuur van diverse klanten. Daarnaast ben je bezig met het doorvoeren van changes en geef je ondersteuning en begeleiding aan collega Netwerk Specialisten. In deze functie is het van belang dat je goed kan schakelen tussen verschillende stakeholders en ben je in staat om complexe incidenten op te lossen. 

  ICTerGezocht
 • Big Data Architect bij een top werkgever

  Vandaag geplaatst door CareerValue B.V.

  Middels o.a. Data Science, Artificial Intelligence en Machine Learning ga je voor jouw klanten een (nieuwe) data gedreven bedrijfsstrategie opstellen. Daarvoor stel je in samenspraak met de klant de KPI`s op en ga jij jouw expertise inzetten. Dit kan van scratch af aan, maar ook veel klanten zijn al zeer data gedreven. Met jouw ervaring ben je vrij in het toepassen van jouw technieken zodat jij de ruimte krijgt de beste resultaten neer te zetten.

  ICTerGezocht
 • Lead Architect WERKbedrijf (UWV - Amsterdam)

  Gisteren geplaatst door UWV Amsterdam

  UWV zeg je? Ja, UWV als jouw nieuwe werkgever. Durf jij het aan om te zeggen dat jij de (digitale) dienstverlening van het UWV WERKbedrijf aan honderdduizenden werkzoekenden en werkgevers in Nederland naar een hoger plan gaat brengen? Ga jij als lead architect en adviseur de directie van het WERKbedrijf ondersteunen met de modernisering van de dienstverlening en de informatiehuishouding? Reageer dan snel!Vacature Lead Architect WERKbedrijf (UWV – Amsterdam)Als Lead Architect bij het UWV...

  ICTerGezocht

AmsterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Amsterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Amsterdam? Op de AmsterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AmsterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank