Docent Nederlands

Baan gegevens

 • Bedrijf: Mundus College
 • Plaats: Amsterdam
 • Plaatsingsdatum: 24-05-2022
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Docent Nederlands
Salarisschaal LB | 0,6 – 1,0 fte | vmbo | Amsterdam


Mundus College zoekt voor het nieuwe schooljaar een ambitieuze, enthousiaste en inspirerende docent Nederlands, die graag lesgeeft op het vmbo. Je hebt de verantwoordelijkheid over de prestaties van de leerlingen in je vakgebied. Met jouw indrukwekkende kennis en ervaring inspireer, motiveer, coach en begeleid je onze leerlingen. Je haalt het beste in leerlingen naar boven. Je maakt deel uit van een team van enthousiaste docenten en werkt samen aan de innovatie van het onderwijs.

Ons aanbod
Mundus College biedt in eerste instantie een aanstelling aan van 0,6 - 1,0 fte vanaf 1 augustus 2022 tot en met 31 juli 2023. Bij gebleken geschiktheid en wederzijdse tevredenheid bestaat kans op een contract voor onbepaalde tijd. Het bruto maandsalaris ligt tussen € 2.865,- en € 4.366,- (LB-schaal) bij een functieomvang van 100%. Daarnaast kun je rekenen op een eindejaarsuitkering (8,33%) en vakantie-uitkering (8%). Verder kom je dit schooljaar en aankomend schooljaar in aanmerking voor een arbeidsmarkttoelage van 6,5%.

Naast de reguliere (school)vakanties, heb je recht op 50 uur keuzebudget bij een fulltime aanstelling en is er uiteraard voldoende gelegenheid voor scholing en opleiding. Ook kan je gebruikmaken van diverse fiscaal vriendelijke regelingen.

Wil je solliciteren?
Upload je cv en brief via de sollicitatiebutton. Je kunt reageren vóór 1 juni 2022. Heb je vragen? Mail deze naar a.tempelaar@mundus.espritscholen.nl, Anton Tempelaar, recruiter.

Gestelde eisen

Kun je goed omgaan met leerlingen uit andere culturen en leerlingen die de Nederlandse taal nog aan het leren zijn en vind je het leuk om een relatie met hen op te bouwen? Ben je tweedegraads bevoegd (of volg je hiervoor een opleiding)? Spreekt het ontwikkelen van nieuw onderwijs je aan en daag je onze leerlingen graag uit zichzelf te overstijgen? Dan is deze functie iets voor jou!

Uren

0,6 - 1,0 fte

Salaris

Bruto tussen € 2.865,- en € 4.366,- (LB-schaal)

Meer informatie

Interne kandidaten hebben voorrang.

Geïnteresseerd?

Reageer direct via de  "Sollicitatie" button

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Informatie over Mundus College

Het Mundus college is een school in Nieuw West die zich onderscheidt in haar diversiteit en ambitieuze onderwijsprogramma’s. In een buurt waar kansengelijkheid niet vanzelfsprekend is proberen wij het onderwijsaanbod op een zo goed mogelijke manier vorm te geven. Zo lopen wij voorop bij het aanbieden van persoonsvorming en socialisatie (P&S) vanaf het 1e leerjaar, in een doorlopende leerlijn. Talentontwikkeling is naast de lessen P&S een onderdeel van het ontdekken wie jij bent en waar je talenten liggen. In het Mundus & More programma aan het einde van de lesdag kunnen leerlingen deze talenten verder onderzoeken in/tijdens diverse workshops. Het Mundus College is onderdeel van Esprit Scholen en is gevestigd aan de Burgemeester Hogguerstraat 2 in Amsterdam.

Mundus College
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op AmsterdamVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam.
 • Medewerker kinderopvang

  Eergisteren geplaatst door Maandag® Amsterdam

  Heb jij affiniteit met kinderen van 0 tot 12 jaar en ga jij graag aan de slag als medewerker kinderopvang? Voor een fantastisch kindderdagverblijf & BSO zijn Bas en ik opzoek naar liefdevolle medewerkers die deze functie graag zouden willen vervullen. Als medewerker kinderopvang weet jij de kinderen op de juiste manier te benaderen en te begeleiden. Jij leert de kinderen contact maken met hun leeftijdsgenootjes en je hebt een belangrijke rol in hun dagelijkse ontwikkeling. Je bent...

  Maandag®
 • Docent Wiskunde in Amsterdam of Haarlem

  Eergisteren geplaatst door Maandag® Amsterdam

  Ben je een wiskunde docent in hart en nieren en wil je jouw kennis en kunde graag overbrengen op een andere school? Dan kan dit de juiste vacature voor je zijn om het nieuwe schooljaar mee te starten.Wij zoeken een docent Wiskunde in het voortgezet onderwijs voor scholen in Amsterdam en in Haarlem.Deze scholen zijn op zoek naar docenten die kundig zijn in hun vak en dit graag delen met collega's, al dan niet als vakvoorzitter.

  Maandag®
 • Docent Nederlands

  Toegevoegd op 22-06-2022 door Maandag® Amsterdam

  Pleonasme, verkleinwoorden, klinkers… Wanneer gebruik je dt, wat zijn lidwoorden eigenlijk en wat betekent in godsnaam een causaal verband? Word jij onze nieuwe docent Nederlands die op bevlogen wijze leerlingen leert over de Nederlandse taal? Voor zowel scholen op het Voorgezet Onderwijs als MBO ben ik op zoek naar gemotiveerde docenten Nederlands die een verschil willen maken!Uit liefde voor het vak ben jij de taal Nederlands gaan studeren, en dat wil jij als geen ander overbrengen aan...

  Maandag®
 • Docent Natuurkunde

  Toegevoegd op 22-06-2022 door Maandag® Amsterdam

  Weet jij met enthousiasme te vertellen hoe je zwaartekracht berekend? Hoe de ‘Wetten van Newton' werken en waarvan Heisenberg de grondlegger is? Ben je daarnaast ook nog de docent die de leerlingen niet snel vergeten? Dan ben ik op zoek naar jou.  Voor verschillende scholen in regio Amsterdam ben ik op zoek naar bevlogen docenten Natuurkunde. Zowel op 1e graads als 2e graads gebied. Of je nu beginnend docent bent of al langer in het vak zit, je vind het belangrijk om een goede band te hebben...

  Maandag®
 • Leerkracht Aardrijkskunde

  Toegevoegd op 22-06-2022 door Maandag® Amsterdam

  Aardverschuivingen, fluviatiele erosie, stollingsgesteenten… weet jij als geen ander jouw leerlingen hier vol enthousiasme over te vertellen? Dan hebben we mogelijk een interessante vacature voor je!Voor een middelbare school in Bussum zoeken we per direct een docent Aardrijkskunde voor ongeveer 0,5 fte. Het gaat om klassen in de onderbouw (en als het kan, ook de bovenbouw).Naast dat je ervoor zorgt dat de leerlingen alle lesstof onder de knie krijgen, zorg je ook voor een veilig klimaat in...

  Maandag®

AmsterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Amsterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Amsterdam? Op de AmsterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AmsterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank