Junior Secretaresse

Baan gegevens

 • Bedrijf: amsterdam&partners
 • Plaats: Amsterdam
 • Plaatsingsdatum: 22-07-2021
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: Starter
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Junior Secretaresse
32-38 uur - Amsterdam

Heb jij je Secretaresse diploma op zak en ben je klaar voor het echte werk? Dan biedt amsterdam&partners je een interessante functie als Junior Secretaresse.


Wat ga je doen?
Als Junior Secretaresse bij amsterdam&partners ondersteun 3 managers uit ons Management Team. Je komt werken in een veelzijdige secretaressefunctie. Agendabeheer, correspondentie, inkomende post verspreiden en notuleren. Jij doet het allemaal! Met name het agendabeheer is belangrijk. Door jouw uitstekende planning zorg je dat de werkdag van de MT-leden soepel verloopt.

Je vormt één team met de directiesecretaresse die de ondersteuning van de directeur verzorgt. Bij afwezigheid kun je haar ook vervangen..

Gestelde eisen

Je bent een echte multitasker. Plannen, organiseren en problemen oplossen zitten in jouw natuur. Daarnaast ben je flexibel en kun je onder druk werken. Als persoon ben je gastvrij en collegiaal. Verder ben je bereid om soms op onregelmatige tijden te werken.

Op jouw CV staat:

 • Een afgeronde mbo-opleiding in de richting (Directie)secretaresse of Management Assistent
 • 0 tot 3 jaar werkervaring
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Uren

32 - 38

Salaris

N.O.T.K.

Meer informatie

 Een werkgever die veel vrijheid geeft in de manier waarop jij je werk doet. Zo vinden we flexibele werktijden en een informele werksfeer heel belangrijk. Als talent zit je bij ons op je plek. Doorlopende ontwikkeling is onderdeel van onze bedrijfscultuur. We organiseren regelmatig (online) borrels, lunches en ook kennissessies van interne- en externe sprekers. Wil jij ook je bijdrage leveren aan de promotie van onze mooie regio? Dan pas je bij ons!

Daarnaast bieden wij je:

 • Een salaris van rond de €2300,- (o.b.v. een 38-urig dienstverband)
 • Een functie voor 38 uur in de week, 32 uur is bespreekbaar
 • Toegang tot online trainingen binnen de amsterdam&partners academie
 • Een persoonsgebonden budget voor opleidingen
 • De I amsterdam crew card, waarmee jij gratis of met korting toegang krijgt tot bijna alle Amsterdamse musea en attracties
Meer informatie of direct solliciteren?
Is de vacature van Junior Secretaresse jouw volgende stap? Reageer dan direct via de solliciteerbutton.
Wil je eerst meer weten over de functie? Neem dan contact op met Wendy van Loenen, HR Adviseur, via werkenbij@iamsterdam.com.

Mogen wij ons nog even voorstellen?
amsterdam&partners draagt bij aan de leefbaarheid, aantrekkelijkheid en welvarendheid van een duurzame en inclusieve metropool. Dit doen wij door het dagelijks bouwen van een betere reputatie en het gidsen van bewoners, bedrijven en bezoekers door het unieke aanbod van de Metropool Amsterdam. Door de inzet van de juiste data en inzichten, nieuwe technologieën en verhalen die beklijven (storytelling) beïnvloeden wij beeld en gedrag. In onze visie staat de bewoner centraal en blijven bedrijven, congressen en bezoekers welkom. Mits ze iets toevoegen aan de Metropool Amsterdam. En is de focus verschoven van kwantiteit naar kwaliteit. Wij kunnen die uiteraard niet alleen realiseren. Daarom verbinden we mensen, organisaties en initiatieven om samen kansen te verzilveren en problemen op te lossen. Ons netwerk bestaat uit ongeveer 850 partners die allemaal vorm en inhoud geven aan Metropool Amsterdam. Overheden, culturele instellingen, bedrijfsleven en kennisinstellingen. Samen met onze partners bouwen we aan een leefbare, aantrekkelijke, welvarende, inclusieve en duurzame Metropool Amsterdam.

Onze organisatie heeft bijna 80 gepassioneerde medewerkers die zich vol inzetten voor de stad en omgeving. Onze organisatie kenmerkt zich door een open cultuur en informele werksfeer, waar volop ruimte is je talenten te benutten. Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op onze website www.iamsterdam.com.

Informatie over amsterdam&partners

amsterdam&partners
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op AmsterdamVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam.
 • Administratief Medewerker Hypotheken

  Vandaag geplaatst door ARTO Recruitment

  Als Administratief Medewerker Hypotheken ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten, zowel telefonisch als via de mail. Het is belangrijk dat je oplettend bent en meedenkt met jouw collega adviseurs zodat je precies weet wat de wensen zijn. Je biedt ondersteuning bij het rondkrijgen van de hypotheken en verzorgt daarbij de benodigde documenten. Tevens voer je de bijkomende administratieve taken uit. In deze functie ben je verantwoordelijk voor een breed takenpakket:Je behandelt de...

  ARTO Recruitment
 • Medewerker Orderadministratie

  Vandaag geplaatst door Independent Recruiters

  Voor een internationale speler in de technische industrie zijn we op zoek naar iemand met een administratieve en /of financiële achtergrond die ervan houdt om in een industriële omgeving te werken.Ben jij degene naar wie wij op zoek zijn?Voor een internationale speler in de technische industrie zijn we op zoek naar iemand met een administratieve en/of financiële achtergrond die ervan houdt om in een industriële omgeving te werken.Ben jij degene naar wie wij op zoek zijn?Als Medewerker...

  Independent Recruiters
 • Loan Administrator (Japanese Speaking)

  Toegevoegd op 15-09-2021 door Independent Recruiters

  We are looking for a Japanese speaking Loan Administrator for the European Headquarter of an international bank based in Amsterdam. You will become part of a small team which means that there is a variety of tasks and a lot of responsibilities. In this role you will support the loadministration, and it gives you the opportunity to learn and grow within the position.Do you speak Japanese, have an affinity with finance and looking for a new challenge? Let's get in touch!Within this position,...

  Independent Recruiters
 • Secretaresse

  Toegevoegd op 14-09-2021 door ARTO Recruitment

  Als Secretaresse ondersteun je in de breedste zin van het woord de juridische praktijk van de professionals en tot de volgende werkzaamheden behoren tot jouw taken: Je ondersteunt de afdeling Belastingadviespraktijk; Je organiseert en initieert cliënt- en kantooractiviteiten; Je beheert de website en houdt je bezig met social media; Office management gerelateerde werkzaamheden; Behandelen binnenkomende poststukken en e-mails; Zorgdragen voor...

  ARTO Recruitment
 • Payroll Specialist (Temporary)

  Toegevoegd op 09-09-2021 door Independent Recruiters

  We are looking for a temporary Payroll Specialist for a global fashion brand based in Amsterdam. You will be a key member of the high performing Dutch payroll team. Do you have the experience and interested in a postion until the end of january? Let's get in touch!The payroll team is in charge of end-to-end payroll services for 3400+ Associates, with split between 13 legal entities and supported by 4 HR Operations teams. The main function of the team is to provide timely and accurate payment...

  Independent Recruiters

AmsterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Amsterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Amsterdam? Op de AmsterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AmsterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank