Management assistent

Baan gegevens

 • Bedrijf: Vrije Universiteit Amsterdam
 • Plaats: Amsterdam
 • Plaatsingsdatum: 12-03-2020
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Management assistent

Ben jij zowel administratief als organisatorisch sterk? Heb jij uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel de Nederlandse als de Engelse taal? Heb jij zin in een uitdagende baan binnen een zeer divers team in een facilitaire onderzoeksomgeving? Solliciteer dan als secretaresse van het UPC bij de Vrije Universiteit Amsterdam (VU)!

Locatie: AMSTERDAM
FTE: 1

Functieomschrijving

Als secretaresse bij het UPC ben je een duizendpoot; naast je administratieve taken ontvang je zowel medewerkers, onderzoekers en technici, ondersteun je het Management Team en ben je verantwoordelijk voor de externe communicatie. Kortom: je werkt hier samen met alle medewerkers van het UPC en je bent het aanspreekpunt voor het UPC.

Jouw taken
aanspreekpunt van het UPC: receptie, telefoon en mail
plannen van vergaderingen + notuleren
ondersteunen in administratieve taken binnen het animal managementsysteem en opstellen en vertalen van documenten
externe communicatie: nieuwsbrief en memo's uitbrengen
toegangsbeheer
bestellen van artikelen en dieren

Gestelde eisen

 • mbo-niveau, bij voorkeur een secretariële opleiding
• uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift (in de Nederlandse en Engelse taal)
• administratief en organisatorisch sterk
• een zelfstandige, proactieve, flexibele en klantgerichte houding
• affiniteit met een universitaire werkomgeving en onderschrijven van de doelstelling van het UPC

Uren

40

Meer informatie

Een uitdagende functie bij een maatschappelijk betrokken organisatie. Het salaris bedraagt afhankelijk van opleiding en ervaring op voltijdse basis minimaal 1.992 (schaal 6) en maximaal 2.770 (schaal 6) bruto per maand. De functie is ingedeeld volgens UFO-profiel: Secretaresse 3 en staat open voor ten minste 1 fte.

De arbeidsovereenkomst wordt in eerste instantie aangegaan voor een periode van 1 jaar. Verlenging van de arbeidsovereenkomst behoort tot de mogelijkheden.

Daarnaast beschikt de VU over aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en regelingen die een goede combinatie van werk en privé mogelijk maken, zoals:
• maximaal 41 vakantiedagen bij een voltijds dienstverband
• 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering
• keuzemodel voor fiscale uitruil van bepaalde arbeidsvoorwaarden
• collectiviteitskortingen op ziekte- en autoverzekering

Over de VU
Bijdragen aan een betere wereld door onderscheidend onderwijs en grensverleggend onderzoek, dat is de ambitie van de VU. Een universiteit waar persoonlijke vorming én maatschappelijke betrokkenheid centraal staan. Waar we vanuit verschillende disciplines en achtergronden samenwerken aan innovaties en nieuwe inzichten. Ons onderzoek beslaat het hele spectrum: van alfa, gamma en bèta tot leven en medische wetenschappen.

Aan de VU studeren ruim 26.500 studenten en werken ruim 4.600 medewerkers. De uitstekend bereikbare VU-campus is gevestigd in het hart van de Amsterdamse Zuidas, een inspirerende omgeving voor onderwijs en onderzoek.

Diversiteit
Diversiteit is een kernwaarde van de VU. Wij staan voor een inclusieve gemeenschap en geloven dat diversiteit en internationalisering bijdragen aan de kwaliteit van onderwijs en onderzoek. We zijn dan ook voortdurend op zoek naar mensen die door hun achtergrond en ervaring bijdragen aan de diversiteit van onze campus.

Faculteit der Bètawetenschappen
De Faculteit der Bètawetenschappen inspireert wetenschappers en studenten om duurzame oplossingen te vinden voor complexe maatschappelijke vraagstukken. Van bosbranden tot big data, van obesitas tot geneesmiddelen en van molecuul tot de maan: ons onderwijs en onderzoek beslaan de volle breedte van de bètawetenschappen. Nationaal en internationaal delen wij kennis en ervaring met vooraanstaande wetenschappelijke instituten en het bedrijfsleven.

Werken bij Bètawetenschappen is samenwerken met studenten, promovendi en wetenschappers met focus op hun vak én een brede blik op de wereld. De faculteit telt ongeveer 5.750 studenten en er werken ruim 1.250 medewerkers.

UPC
Het UPC is een interfacultair centrum dat onderzoekers van VU en Amsterdam UMC (locatie VUmc) ondersteunt bij het uitvoeren van proefdier gerelateerd onderzoek. Het UPC bestaat momenteel uit 28 medewerkers. Waarbij we op zoek zijn naar een secretaresse om ons team te komen versterken!

Solliciteren
Ben jij geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan door middel van onderstaande solliciteer button uiterlijk 29 maart 2020. Denk hierbij aan het uploaden van jouw curriculum vitae en motivatiebrief.

Sollicitaties ontvangen per e-mail worden niet in behandeling genomen.

Vragen
Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met:

Naam: Kirsty Brachel
Functie: Manager bedrijfsvoering
Telefoonnummer: (020) 59 83772
E-mail: info.aarc@vu.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Informatie over Vrije Universiteit Amsterdam

Vrije Universiteit Amsterdam
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op AmsterdamVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam.
 • Administrativer Mitarbeiter (m/w/d) im Finanzbereich gesucht!

  Eergisteren geplaatst door YoungCapital

  Was du machen wirst: Unser Kunde hat sich auf den Wertpapierhandel für Privatpersonen spezialisiert. Mittlerweile ist das Unternehmen schon in 18 europäischen Ländern vertreten. Werde als Administrativer Mitarbeiter (m/w/d) Teil eines innovativen und dynamischen Unternehmens. Als Administrativer Mitarbeiter (m/w/d) kümmerst du dich um die gesamte Verwaltung der Neuregistrierungen und Investitionen. Du genehmigst Zahlungsgänge und überprüfst die...

  YoungCapital
 • Start als financieel medewerker in Amsterdam-Zuidoost

  Toegevoegd op 26-03-2020 door YoungCapital

  Wat ga je doen? Wat ga je doen?Als financieel medewerker draag jij zorg voor het beheer en de correcte verwerking van alle gegevens die behoren tot de salaris- en personeelsadministratie. Je bewaakt, op basis van gemaakte afspraken daarover, de consistente toepassing van regelgeving, signaleert afwijkingen en bespreekt deze met de coördinator P&O beheer. Je bent enthousiast, denkt actief mee om processen efficiënter in te richten en adviseert de coördinator hierin.De...

  YoungCapital
 • Assistent Verkoop Franse markt

  Toegevoegd op 26-03-2020 door ARTO Recruitment

  Je komt te werken als Assistent Verkoop voor diverse landen binnen- en buiten Europa. Je bent de rechterhand van onze Belgische vertegenwoordiger. Hij is regelmatig aanwezig op het hoofdkantoor in Amsterdam en samen zorg je voor de dagelijkse werkzaamheden en werk je nauw samen met elkaar. Waar anderen gauw in de stress schieten, ben jij iemand die prioriteren een must vindt. Het is een zelfstandige functie waarbij je een flinke portie verantwoordelijkheid krijgt. Je bent een onmisbare...

  ARTO Recruitment
 • Management Assistant

  Toegevoegd op 25-03-2020 door ARTO Recruitment

  Verzorgt agendabeheer (initiƫren, plannen, agenderen en coƶrdineren van afspraken, attenderen op nakoming en reserveren vergaderruimte) van partner, director en senior manager. Stelt zelfstandig prioriteiten voor (interne) klant; Verzorgt mailboxbeheer (meelezen, prioriteren en afhandelen waar mogelijk) van partner en director. Stelt zelfstandig prioriteiten voor (interne) klant; Handelt zelfstandig telefoonverkeer af en beoordeelt op relevantie en prioriteit voor partner, director en senior...

  ARTO Recruitment
 • Word fulltime boekhouder voor een webshop in Haarlem

  Toegevoegd op 18-03-2020 door YoungCapital

  Wat ga je doen? Voor wat voor bedrijf ga je werken?Je gaat werken voor dé webshop op het gebied van kantoorartikelen. Het bedrijf verkoopt zowel aan consumenten als aan bedrijven in binnen en buitenland. Hun specialisatie ligt op het gebied van het personaliseren van kantoorinrichtingen. Hierdoor hebben ze een groot klantenbestand met klanten als: Puma, KLM, PWC en Ahold! Het bedrijf groeit echter nog steeds en hiervoor zoeken ze een fulltime boekhouder die hun hierbij kan...

  YoungCapital

AmsterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Amsterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Amsterdam? Op de AmsterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AmsterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank