Bedrijfstechnicus (Technicus van de Wacht)

Baan gegevens

 • Bedrijf: Vrije Universiteit Amsterdam
 • Plaats: Amsterdam
 • Plaatsingsdatum: 14-02-2020
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Bedrijfstechnicus (Technicus van de Wacht)

Locatie: AMSTERDAM
FTE: 1

Voor de afdeling Vastgoedbeheer, team Dagelijks beheer Storingsafhandeling & Calamiteitenbeheersing zijn wij op zoek naar een bedrijfstechnicus. Het team is verantwoordelijk voor storingen, beheer en onderhoud aan de gebouwen en gebouw gebonden installaties van de VU. Het team speelt een belangrijke rol bij calamiteiten, de 1e lijn storingsafhandeling, bedrijfshulpverlening en functioneel testen bij oplevering van projecten. Daarnaast levert zij onderhoudsmonteurs voor elektra, sanitair, timmerwerk etc.

De afdeling Vastgoedbeheer (VGB) zorgt voor het goed en duurzaam onderhouden en veilig gebruik van het vastgoed. Naast onderhoudstaken consulteert VGB in diverse bouwprojecten en heeft ook een belangrijke rol bij het functioneel opleveren en in gebruik nemen van ruimtes en gebieden.

Functieomschrijving
• het analytisch opsporen van storingen en zorgen voor een correcte afhandeling: het verzorgen van terugkoppeling naar de klant die de storing meldde en het maken van afspraken voor technische werkzaamheden
• het uitvoeren of laten uitvoeren van onderhoud en reparaties aan uiteenlopende installaties
• het begeleiden van de uitvoering van werkzaamheden door buitenfirma's
• het bedienen van het gebouwbeheersysteem (GBS), gebouwinstallaties en het uitvoeren van schakelwerkzaamheden
• doen van voorstellen voor verbetering van (het functioneren of energieverbruik van) installaties
• vanwege je expertise bent je lid van onze Bedrijfshulpverlening

Gestelde eisen

 • beschikt over minimaal een afgeronde technische opleiding op MBO niveau (elektrotechniek of werktuigbouwkunde). en aantoonbaar relevante ervaring op gelijk niveau
• beschikt over kennis en ervaring met een gebouwbeheersysteem (GBS)
• beschikt over kennis van meet- en regeltechniek bij onder meer koel -, ventilatie- en cv-installaties
• heeft ervaring in soortgelijke functie
• werkt nauwkeurig, zelfstandig, klantgericht en is collegiaal
• is oplossingsgericht en heeft een proactieve werkhouding
• verplichte medische keuring in verband met deelname Bedrijfshulpverlening (ademlucht)

Uren

40

Meer informatie

Een uitdagende functie bij een maatschappelijk betrokken organisatie. Het salaris bedraagt afhankelijk van opleiding en ervaring op voltijdse basis minimaal 2.261 (schaal 7) en maximaal 3.445 (schaal 8) bruto per maand. De functie staat open voor ten minste 1 fte.

De arbeidsovereenkomst wordt in eerste instantie aangegaan voor een periode van 1 jaar, met uitzicht op een vast dienstverband.

Daarnaast beschikt de VU over aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en regelingen die een goede combinatie van werk en privé mogelijk maken, zoals:
• maximaal 41 vakantiedagen bij een voltijds dienstverband,
• 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering,
• ruime bijdrage aan ABP-pensioenregeling,
• bijdrage aan reiskosten voor woon-werkverkeer,
• collectiviteitskortingen op ziekte- en autoverzekering

Over de VU

Bijdragen aan een betere wereld door onderscheidend onderwijs en grensverleggend onderzoek, dat is de ambitie van de VU. Een universiteit waar persoonlijke vorming én maatschappelijke betrokkenheid centraal staan. Waar we vanuit verschillende disciplines en achtergronden samenwerken aan innovaties en nieuwe inzichten. Ons onderzoek beslaat het hele spectrum: van alfa, gamma en bèta tot leven en medische wetenschappen.

Aan de VU studeren ruim 26.500 studenten en werken ruim 4.600 medewerkers. De uitstekend bereikbare VU-campus is gevestigd in het hart van de Amsterdamse Zuidas, een inspirerende omgeving voor onderwijs en onderzoek.

Diversiteit
Diversiteit is een kernwaarde van de VU. Wij staan voor een inclusieve gemeenschap en geloven dat diversiteit en internationalisering bijdragen aan de kwaliteit van onderwijs en onderzoek. We zijn dan ook voortdurend op zoek naar mensen die door hun achtergrond en ervaring bijdragen aan de diversiteit van onze campus.

Facilitaire Campus Organisatie
De Facilitaire Campus Organisatie (FCO) is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en realisatie van de moderne stadscampus van de Vrije Universiteit: VU Campus. Wij hebben als missie een gastvrije, inspirerende en duurzame campus te creëren waar wetenschappelijk onderwijs en onderzoek excelleren en waar medewerkers, studenten, patiënten en gasten zich thuis voelen.

De werkterreinen van FCO zijn zeer divers: nieuwbouw, herhuisvesting, bouwprojecten, aanpassingen in bestaande gebouwen, ontwikkelen en uitvoeren van facilitaire dienstverleningsconcepten. Bij FCO werken ca. 200 enthousiaste en betrokken medewerkers die bijdragen aan een inspirerende omgeving waar werken, leren en ontmoeten centraal staan.

Solliciteren
Ben jij geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan door middel van onderstaande solliciteer button uiterlijk 27 februari 2020. Denk hierbij aan het uploaden van jouw curriculum vitae en motivatiebrief. De sollicitatiegesprekken vinden plaats in week 10.
Indien mogelijk vragen wij je hier rekening mee te houden.

Sollicitaties ontvangen per e-mail worden niet in behandeling genomen.


Vragen
Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met:

Naam: Michel Petersen
Functie: Teamhoofd Dagelijks Beheer
Telefoonnummer: 0625056179
E-mail: m.petersen@vu.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Informatie over Vrije Universiteit Amsterdam

Vrije Universiteit Amsterdam
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op AmsterdamVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Amsterdam.
 • Medewerker Bezwaar en Beroep

  Vandaag geplaatst door Randstad

  Wordt jij enthousiast van een veelzijdige, zelfstandige baan waarin je cliënten ondersteuning biedt in het traject van behandelen van bezwaar- en beroepschriften tot aan vertegenwoordiging van cliënten in de rechtbank? Ben je opzoek naar een vaste baan? Dan is deze vacature van Medewerker Bezwaar en Beroep iets voor jou!Wat bieden wij jou?Een baan voor 32-40 uur; Salaris tussen de €2.600,- en €3.400,- bruto per maand; Een directe aanstelling bij het bedrijf.Wat ga je doen?Als medewerker...

  Randstad
 • Endemol zoekt sorteerder voor tv-show LEGO Masters in Hilversum

  Vandaag geplaatst door YoungCapital

  Wat ga je doen? Jij bent verantwoordelijk voor het sorteren van LEGO stenen in de studie na bepaalde draaidagen. Na een draaidag liggen alle LEGO stenen door elkaar. Jij bent samen met 12 andere sorteerders verantwoordelijk voor het bij elkaar rapen van de stenen. Jij zorgt dat alle kleuren en soorten stenen goed liggen. Je gaat op 26 februari ongeveer aan de slag van 09:30 - 18:30In LEGO Masters strijden 8 duo’s uit Nederland en België om een fantastische prijs en de...

  YoungCapital
 • Monteur landbouwmachines

  Vandaag geplaatst door Utrecht

  Ben je op zoek naar een uitdagende baan met een acceptabele werkdruk als Monteur Landbouwmachines? Solliciteer dan direct! Als Monteur Landbouwmachines ben jij samen met je collega’s verantwoordelijk voor het correct en veilig uitvoeren van alle voorkomende reparatie-, onderhoud en revisie werkzaamheden aan het wagenpark. Het wagenpark bestaat uit diverse kleine en grote tractoren. Je komt te werken bij een gezonde organisatie waarbij hard werken en veel plezier hebben op nummer één staat. De...

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek
 • Monteur Machinebouw

  Vandaag geplaatst door Utrecht

  Ligt jouw passie bij het opbouwen van complexe machines? Dan zoeken wij jou! Als Monteur Machinebouw ben je verantwoordelijk voor het opbouwen van kwalitatief hoogwaardige machines van a tot z. Je werkt zelfstandig aan diverse projecten en door de diversiteit krijg je te maken met verschillende technieken. Aangezien je bij complete projecten betrokken bent, is het van belang dat je vanaf tekening kunt werken. De werkzaamheden zullen bestaan in de werkplaats of bij de klant op locatie. Door de...

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek
 • Servicemonteur Elektrotechniek

  Vandaag geplaatst door E&I

  Jij bent een Servicemonteur in de elektrotechniek die met passie op verschillende plekken service gerelateerde werkzaamheden uitvoert. Deze werkzaamheden voer je uit bij diverse woningcorporaties en overheidsinstellingen. Nieuwbouw, verbouw of renovaties passen allemaal in jou straatje. Wat zijn je werkzaamheden?Je voert zelfstandige onderhoudswerkzaamheden bij onder andere automatische deursystemen;Het oplossen van storingen en het in bedrijf stellen van producten;Het draaien van...

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek

AmsterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Amsterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Amsterdam? Op de AmsterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AmsterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank